ТОП фільмів для виробничників
16 Листопада, 2022
197  

ТОП фільмів для виробничників

Завод Мехбуд підготував список фільмів пов’язаних із заводами чи фабриками: головні герої є там працівниками, в їхніх будівлях відбуваються важливі та ключові моменти картин або просто зйомки окремих сцен. Незважаючи на фактор, що об’єднує (виробництво), головні герої фільмів – дуже різні персонажі.

У ТОПі знайдете кіно найрізноманітніших жанрів: легкі комедії, драми чи документальні. Така різноманітність дозволить Вам вибрати картину на будь-який смак.

Чарлі та шоколадна фабрика

и шоколадная фабрика

Рік: 2005.

Країна: США.

Жанр: фентезі, дитячий.

Фільм знято за мотивами однойменної повісті англійського письменника Роальда Даля. Напевно, кожен у дитинстві мріяв побувати на шоколадній фабриці, і наїсться вдосталь солодощів. Саме такою фабрикою, що виробляє один із найсмачніших шоколадів у світі, володіє химерний і провідний затворницький спосіб життя людина на ім’я Віллі Вонкі.

Американська фабрика

фабрика

Рік: 2019.

Країна: США.

Жанр: документальний.

Що відбувається, коли китайський скляний магнат відкриває завод у Дейтоні, штат Огайо? Кінематографісти Стівен Богнар та Джулі Райхерт дізналися про це, знявши незвичайні взаємодії між китайськими та американськими робітниками, неосвіченими менеджерами та сміливими профспілковими організаторами. Включено сцени автоматизації та глобалізації…

Закриття заводу Дженерал Моторс

завода Дженерал Моторс

Рік: 2009.

Країна: США.

Жанр: документальний.

Багато в чому фільм є приквелом до «Американської фабрики». Богнар і Райхерт ведуть хроніку закриття складального заводу General Motors в Дейтоні, штат Огайо (той самий завод, який через десятиліття відкрив китайський скляний завод). У фільмі яскраво показані гордість, смуток, занепокоєння та наполегливість виробничих робітників, коли їхній завод закривається під час Великої рецесії.

Детропія

Рік: 2012.

Країна: США.

Жанр: документальний.

Після економічної кризи 2008 року Детройт рухається до занепаду та руйнування так само стрімко, як на початку минулого століття йшов до процвітання. Мешканці залишають мегаполіс, кількість робочих місць скоротилася наполовину. Фільм розповідає про тих, хто поки що відмовляється виїжджати з міста, що пустує, і вперто сподівається на відродження колишньої величі.

Реальна ціна моди

цена моды

Рік: 2015.

Країна Франція.

Жанр: документальний, драма.

Ендрю Морган у своєму захоплюючому документальному розслідуванні висвітлює закулісні таємниці фешн-індустрії. Скільки дійсно коштує стиль? Автор вирушає на подіуми столиць світової моди, побуває у країнах третього світу, де у бідних районах складається те, що називають насправді «високою модою».

Зроблено в Америці

в Америке

Рік: 2013.

Країна: США.

Жанр: драма, історичний.

Цей фільм розповідає про злети та падіння американського виробництва очима Маркп Андолп – власник зварювального цеху в Буффало, штат Нью-Йорк, який вирішив відкрити магазин, в якому продаються лише товари американського виробництва.

В компанії чоловіків

компании мужчин

Рік: 2010.

Країна: США.

Жанр: драма.

Самовпевнений, пихатий провідний співробітник успішної компанії раптово опинився на вулиці. Тепер йому доведеться дізнатися, через що проходять люди, щоб потрапити на співбесіду, а потім отримати відмову від самозакоханого зухвальця.

Екстракт

Рік: 2009.

Країна: США.

Жанр: комедія.

Джоел головний герой фільму – власник і керуючий невеликого заводу екстрактів, що завдає йому чимало клопоту. І планований продаж заводу має принести Джоелу гарні гроші. Але несподівана подія з нещасним випадком на заводі повністю змінює перебіг подій.

Норма Рей

Рэй

Рік: 1979.

Країна: США.

Жанр: драма.

Головна героїня фільму «Норма» працює на текстильному виробництві. Вона змушена гнути спину майже цілодобово безперервно, щоб отримати мізерну зарплату. Таке ж безрадісне існування ведуть практично всі її друзі та родичі. І немає жодних змін та надії на майбутнє. Але в один момент все змінюється.

Північна країна

страна

Рік: 2005.

Країна: США.

Жанр: драма.

Після того, як розпався її шлюб, Джозі Еймс у пошуках роботи повертається до свого рідного міста у Північній Міннесоті. Вона має двох дітей, і щоб забезпечити їх, вона змушена влаштуватися на шахту, де працюють практично всі місцеві чоловіки, в тому числі і її батько.

author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі