ТОП компаній з будівництва будинків “під ключ” у Києві
29 Вересня, 2021
369  

ТОП компаній з будівництва будинків “під ключ” у Києві

Саме поняття будинку «під ключ» означає, що жити в цьому будинку Ви зможете відразу ж після того, як цей самий ключ отримаєте. Тобто, Вам не буде потрібно проводити ніяких додаткових робіт – такий будинок буде повністю придатний для комфортного проживання. Після закінчення будівельних і оздоблювальних робіт Вам не доведеться вкладати в Ваш новий будинок ніяких матеріальних засобів.

7 room7 room

7 room пропонує будівництво будинків за доступними цінами. Є можливість побудувати готовий проект, або ж зробити все за індивідуальним замовленням клієнта.

Етапи роботи:

  • Попередній прорахунок

Відправляєте свій проект, 7 room робить на нього детальний кошторис. Якщо Вас все влаштовує, домовляєтеся про зустріч на вашій ділянці.

  • Виїзд на об’єкт

Після того, як погодили попередній кошторис, фахівець компанії виїжджає на об’єкт. Вивчає під’їзди, рівень, перепади і т.д.

  • Договір

Далі компанія готує робочу кошторис, обговорює всі деталі. Погоджує постачання матеріалів, укладає з Вами договір.

  • Оплата і розрахунки

Оплата здійснюється поетапно. Кожен з етапів ділиться на роботу і матеріал. Після укладення договору оплачуєте 30% від вартості робіт за етап. І 100% на матеріал за етап. Після здачі етапу оплачуєте що залишилися 70% по роботах.

  • Хід будівництва

Починається з підготовки ділянки. 7 room завозить вагончик для будівельників, встановлює камеру. Робить посадку будинку, Ви її стверджуєте і починають земляні роботи.

  • Здача об’єкту

Після виконання всіх робіт входили в цей період, компанія здає об’єкт. Передає всі накладні і сертифікати якості на матеріал.

ВІК

Компанія “ВІК” (Векторно-інжинірингова компанія) будує будинки «під ключ», в суворій відповідності встановленим нормам і стандартам. Матеріали використовувані фахівцями в будівництві:

  • Фундамент – збірний-монолітний залізобетон, палі + ростверк, ФБС блоки;
  • Стіни – цегла, газоблок, керамблок;
  • Дах скатний – каркас + накриття, металочерепиця, бітумна черепиця і т.д.
  • Дах плоска – каркас або залізобетонне перекриття, мембрана

Переваги ВІК:

  • Аналіз проектної документації

Перед підписанням договору, фахівці роблять аналіз проектної документації та дають експертний висновок.

  • Гарантія результату

Протягом 3 років дають гарантію на збудований об’єкт. Перед підписанням договору, фахівці роблять аналіз проектної документації та дають експертний висновок.

  • Швидкість

Ваш будинок мрії буде готовий в строк від 3-х до 6 місяців.

  • Індивідуальний підхід

Для ВІК важливий кожен клієнт.

  • Висока якість матеріалів

Компанія вибирає кращі матеріали в рамках бюджету.

2

CK HOUSEKCK HOUSE

KCK HOUSE входить в групу компаній KCK. Компанія працює в галузі цивільного будівництва, спеціалізуючись на впровадженні комплексних інноваційних рішень, і проходить через всі стадії, починаючи від вибору місця, отримання дозвільної документації, проектування, будівництва будинку «під ключ», благоустрою прилеглої території та введення об’єкта в експлуатацію.

Турбота про комфорт клієнта починається з архітектурного проекту, розробки конструкторських рішень, проекту інженерних мереж впроваджених в дизайн проект, що згодом створює будинок з введеними в експлуатацію інженерними системами і комунікаціями, з готовими для життя внутрішніми приміщеннями та облаштованій прилеглою територією.

Гарантію повної відповідності проекту забезпечує авторський і технічний нагляд. В результаті, кожен наш клієнт зазначає новосілля в будинку, повністю відповідає його ідеї, що не вимагає високих витрат на утримання і обслуговування, в будинку, де йому комфортно в будь-який час року.

Dom-Stroy

Компанія «Домстрой» – лідер на будівельному ринку України з багаторічним досвідом роботи. Пропонує зведення котеджів, елітних будинків і дач під ключ. В ході будівництва розробляються індивідуальні проекти, в яких враховуються всі побажання клієнта. Будівництво будинків під ключ в Києві – один із пріоритетних напрямків роботи компанії. У штаті працює багато фахівців різного спрямування, тому готові запропонувати послуги з різних сфер будівництва. Роботи ведуться швидко, об’єкти завжди здаються в обумовлені терміни.

Домстрой пропонує будівництво:

  • котеджів, елітних будинків та садиб;
  • заміських дач;
  • приватних будинків різної поверховості;
  • таунхаусів.

V TMV

Багата колекція архітектурної компанії TMV налічує понад 700 готових проектів будинків, котеджів, особняків, резиденцій і інших житлових будівель. Всі вони розроблені з особливою ретельністю досвідченими і відповідальними фахівцями. Кожен окремо взятий проект будинку є сучасним і раціональним, заслуговує на особливу увагу і надає потенційним клієнтам повний комплект технічних описів і точних архітектурно-будівельних креслень, без яких неможливо почати жодне будівництво.

Команда TMV на всіх етапах співпраці рада надати замовнику професійну консультаційну допомогу. Завдяки тому, що архітектурна компанія TMV пропонує різні проекти будинків будь-якої складності, ви зможете вибрати той з них, який максимально відповідатиме вашим вимогам. Це може бути одноповерхова або двоповерхова будівля, особняк або будинок для невеликої ділянки, готель або котедж.

Строй КПВ-Строй

Будівельна компанія КПВ-Строй розпочала свою роботу з 2007 року. Базовий напрямок діяльності компанії-забудовника – здійснення повного комплексу заходів зі зведення будинків і котеджів під ключ.

Компанія КПВ-Строй з будівництва приватних будинків сьогодні орієнтується на енергоефективність при плануванні і проведенні робіт і на підсумкову надійність споруди – здатність будівлі і окремих елементів його конструкції зберігати протягом заявленого періоду часу експлуатаційні характеристики на високому рівні.

ALFA PROJECT ALFA Project

Компанія ALFA Project – це команда професіоналів: архітекторів, дизайнерів, інженерів, будівельників і управлінців. Метою команди є комплексне проектування і реалізація об’єктів під ключ, виконання всього комплексу генпідрядних робіт – проектування, будівництва, дизайну та оздоблення! ALFA Project реалізує Ваш ідеальний проект під ключ на високому рівні. В результаті компанія отримує об’єкт, яким може пишатися, а Замовник залишається задоволеним на довгі роки!

Послуги компанії ALFA Project:

  • будівництво житлових і комерційних будівель
  • проектування житлових і комерційних будівель
  • ремонт і обробка будинків, квартир, офісів під ключ
  • дизайн житлових і комерційних об’єктів
  • реконструкція приватних будинків і комерційних
  • ландшафтний дизайн і благоустрій під ключ

Лайфбуд

Будівельна компанія «ЛАЙФБУД» успішно працює на ринку будівельних послуг в Києві і в Україні з 2000 року.
З тих пір вже другий десяток років втілює в життя мрії клієнтів – проектують і будують затишні сімейні гніздечка. Будь це квартира, приватний будинок, дача або ж обробка офісного приміщення спектр діяльності «ЛАЙФБУД» не обмежується простими шаблонами – знаходять індивідуальний підхід до кожного об’єкта.

Повний спектр послуг з будівництва будинків «під ключ», реставрації житлових та нежитлових приміщень, фасадні внутрішні оздоблювальні роботи – це і багато іншого фахівці компанії виконують завжди максимально професійно і, головне, в обумовлений термін.

Власна Хата

На сайті Власна Хата ви знайдете послуги з будівництва будинку під ключ в Києві та Київській області, які включають весь спектр будівельних робіт і матеріалів. Ціна на будівництво будинку під ключ, залишиться доступною протягом усього періоду будівництва. Укладаючи договір на будівництво будинку, ви тим самим захистите себе від тягаря постійно виникаючих питань на будівельному майданчику.

Фактори що впливають на швидкість будівництва будинку під ключ позначені технічними параметрами об’єкта (габарити, технологія будівництва) обсяг виконуваних робіт, термін поставки будівельних матеріалів.

Ціна будівництва будинку без ознайомлення c ділянкою, проектом буде неповною і некоректною.

  • Будівництво каркасного будинку з урахуванням фундаменту і покрівлі від 1 місяця
  • Будівництво коробки будинку з газоблоку від 3 місяців
  • Будівництво коробка будинку з цегли від 4 місяців
  • Побудувати будинок під ключ Києві можливо за 6 місяців

viktorovViktorov Architects

Архітектурне бюро Viktorov Architects займається комплексним проектуванням нерухомості для життя і бізнесу в Україні. Проектное бюро засноване в 2004 році в місті Києві. Архітектурне та інженерне проектування з супроводом замовника для об’єктів всіх класів наслідків (СС1, СС2, СС3).

Спеціалізується на комплексному проектуванні всіх типів будівель та споруд:

  • архітектурний і інтер’єрний дизайн
  • архітектурно-будівельне проектування
  • інженерно-технічне-проектування.
viktorov
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі