ТОП європейських компаній з переробки тонколистового металу
17 Січня, 2023
134  

ТОП європейських компаній з переробки тонколистового металу

Для складання рейтингу ми вибрали найбільших переробників металу. Основний показник якості – позитивні відгуки клієнтів європейських компаній з переробки тонколистового металу.

PROING INDUSTRIAL SRL

Країна: Румунія

PROING INDUSTRIAL SRL з 2012 року є вашим постачальником інженерних послуг та партнером для всіх технічних проектів у галузі проектування, управління проектами, планування та контролю промислових виробничих процесів у машинобудуванні в цілому, спеціальному машинобудуванні та машинобудуванні.

За 10 років побудували велику мережу партнерів у Румунії, які в даний час працюють у наступних областях: фрезерування з ЧПУ, токарна обробка з ЧПУ, зварювання, різання, лазерне різання, згинання труб та листового металу, шліфування, вимірювання та випробування, електричний та механічний монтаж різних вузлів, термообробка, порошкове фарбування та проектування в САПР.

PROING INDUSTRIAL SRL

Nobilis d.o.o.

Країна: Хорватія

Nobilis d.o.o. – компанія, що спеціалізується на виробництві дорожньої вертикальної сигналізації, обладнання для дитячих майданчиків, міського обладнання та металоконструкцій.

Сфера діяльності – металообробка: різання та волочіння, зварювання.

Goniodex

Країна: Греція

Goniodex розробляє та виробляє напівфабрикати та готові вироби з металу, дерева та пластику.

Goniodex оснащена передовими технологіями металообробних верстатів Gizelis, такими як 3-метрові і 4-осьові крутильні машини з ЧПУ, здатні скручувати до 5 мм / 3 м. До цієї лінійки доданий 1,5-метровий і 4-осьовий верстат з можливістю високошвидкісної конфігурації для максимальної продуктивності.

Можливості формування листового металу доповнюються 1,5-метровими рулонами корисного формувального матеріалу.

Goniodex

Rubate metal LTD

Країна: Латвія

Rubate metal LTD засновано у 2006 році. Основним видом діяльності компанії є металообробка – виробництво виробів із металу. Компанія пропонує своїм існуючим та майбутнім клієнтам широкий спектр послуг, пов’язаних з металообробкою, який включає обробку креслень замовника, різання металу, розпилювання.

Основним ринком збуту є Норвегія, Великобританія, Німеччина, Бельгія, Швеція, Фінляндія, Франція, США, Литва, Естонія, Латвія.

Rubate metal LTD

ENING LTD

Країна: Чорногорія

ENING LTD – це компанія, заснована в 1994 році зі штаб-квартирою в Нікшичі, Чорногорія. Основна діяльність компанії пов’язана з областями теплотехніки, термоенергетики та газової техніки та складається з:

  • Інжиніринг та дизайн
  • Розробка
  • Контроль та тестування
  • Сервіс та технічне обслуговування
  • Виробництво
  • Магазин

Marimex – M. Ivanov

Країна: Болгарія

Компанія спеціалізується на лиття алюмінієвих деталей під високим тиском та під низьким тиском, виробництві алюмінієвих сплавів на блоці, виробництві латунних та інших мідних сплавів, виробництві латунних деталей, механічній обробці деталей з різних матеріалів.

Marimex - M. Ivanov

Graveris MB

Країна: Литва

Кваліфікована команда інженерів та техніків забезпечує швидке створення прототипів, стабільне серійне виробництво та ефективне вирішення проблем. Один верстат призначений для фрезерування металу, твердих пластиків. Асортимент продукції призначений для:

  • фрезерування;
  • лазерного різання;
  • маркування металевих деталей;
  • згинання металу;
  • вібраційного очищення металевих деталей;
  • збирання.

Steel Tailor

Країна: Німеччина

У розпорядженні 46 верстатів лазерного різання TRUMPF для лазерного різання сталі, нержавіючої сталі або алюмінію. Також можна замовити край листового матеріалу, вирізаного лазером, за допомогою листозгинальних пресів. Що робить 247TailorSteel унікальними, так це те, що ці машини доступні 24 години на добу 7 днів на тиждень і керуються інтелектом Sophia® протягом усього виробничого процесу.

Steel Tailor

77 Teknin Makine

Країна: Туреччина

Компанія є виробником верстатів з ЧПУ, деталей із дроту та деталей для зварювання.

Робоча зона:

  • Виробництво машин загального призначення, прес-форм та обладнання
  • Виробництво деталей для автомобільної, авіаційної та оборонної промисловості
  • Виробництво скляної фурнітури, фасадного та будівельного обладнання
  • Виробництво харчових та медичних машин та обладнання
  • Виробництво меблевої фурнітури та запчастин

Сфера діяльності: чистова обробка листового металу, виготовлення, механічна обробка та зварювання

Mct Metalúrgica Central da Trofa

Країна: Португалія

Розробка промислових продуктів відповідно до технічних специфікацій та критеріїв якості в таких різних секторах, як лиття змішувачів, лічильники води, електричні компоненти, лічильники, протипожежне обладнання тощо.

Сфера діяльності: металообробка, фінішна, термічна та поверхнева обробка, лиття та механічна обробка.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі