ТОП 10 ідей оформлення стелі в офісі IT компанії
11 Січня, 2022
177  

ТОП 10 ідей оформлення стелі в офісі IT компанії

Правильно та грамотно зроблені стелі в офісі IT компанії – це насамперед красиво, зручно та практично. Сьогодні стеля виконує не лише естетичні завдання, а й несе у собі великий технологічний обсяг.

Нерідко офісна стеля відображає конструктивні особливості будівлі, стан основних елементів будівлі.

Мехбуд зібрав для Вас ТОП 10 ідей оформлення стелі в офісі IT компанії.

Офіс Nexteum — Миколаїв, Україна

Зона ресепшн справляє враження сучасної успішної технологічної компанії при першому фізичному знайомстві гостей з NEXTEUM.

Розробку сучасної стелі та загальний дизайн інтер’єру здійснив – Nik Kith Design.

Офіс SAP – Шанхай, Китай

Компанія ADM розробила багатофункціональний проект для офісів SAP, що розташовані в Шанхаї, Китай. SAP — динамічна і захоплена команда, мозковий штурм — одна з незамінних ланок у роботі. У дизайні передбачено багато приміщень для зустрічей.

Кубоподбіна стеля, у свою чергу, створює враження нескінченності та глибини в кабінетах та конференц-залах, а у поєднанні з елементами освітлення виглядає по-новому з різних точок огляду і, звичайно ж, не залишиться непоміченим.

Офіс Hypoport – Берлін, Німеччина

Новий офіс Hypoport подає приклад для майбутнього робочого місця у Берліні.

Найбільш привабливі простори на ділянках планування, що виходять на вулицю, було спроектовано як місця загального користування. Вони просторово пов’язані із сусідніми конференц-залами та функціонують як вітальні з чудовим виглядом. Можлива також тимчасова робота на високих столах вздовж віконного фасаду та у модульному просторі для сидіння. Доповнює це все – сучасна стеля, яка ідеально включилася в загальний інтер’єр.

Дизайн робочих зон/стелі розробило архітектурне бюро de Winder.

Офіс Bespokify – Дананг, В’єтнам

Офіс Bespokify від Dandelion Design Construction Company Limited.

Мета концепції — побудувати надзвичайно затишне робоче місце у мінімалістичному стилі, яке відповідає іміджу бренду та приносить у простір атмосферу курорту.

Подібна рейкова стеля відмінно підійде, як для індивідуальних рішень, так і для масового споживання.

Офіс Behance

Приміщення зі світлими стелями – ідеальне місце, де дизайнери та ілюстратори зможуть черпати натхнення та створювати нові концепції у роботі.

Переваги білих стель:

Люди сприймають білий колір як символ чистоти, простору та безпеки. Вважається, що білизна стелі благотворно діє на психічний стан людини, сприяє встановленню душевної рівноваги та фізичному розслабленню.

5

Офіс Microsoft — Ванкувер, Канада

Штаб-квартира оформлена в яскравих тонах – жовтому, зеленому, синьому та інших. В офісі передбачені відкриті та закриті робочі простори, кава-поїнти для співробітників та гостей. Гратчасті структури + кубоподібні стелі, на думку архітекторів, додають конструкціям в офісі «повітря» та роблять простір легшим.

Штаб-квартира Google – Амстердам, Нідерланди

Унікальне стельове рішення було виконане для офісу Google в Амстердамі – стельові панелі у формі штрупвафелів.

Штаб-квартира компанії в Амстердамі має забавний та привабливий дизайн. Сміливі кольори, фактурні матеріали та яскраві візерунки зустрічаються по всьому офісу на додаток до кітчевих гаджетів та декору.

7

Офіс Dell – Ноїда, Індія

Ідеальна реалізація касетних та кубоподібних стель надає офісу DELL професійний тон.

Починаючи зі стійки реєстрації та зони відпочинку, основна увага приділялася створенню гарного гостинного простору, щоб відвідувачі почувалися комфортно. Колірна палітра включає холодні відтінки сірого та білого.

Офіс Oracle — Остін, Техас

Компанія STG Design розробила дизайн прибережних офісів компанії-гіганта-розробника програмного забезпечення Oracle, розташованої в Остіні, штат Техас.

Вікна від підлоги до стелі забезпечують достаток природного світла та видів, що дозволяє з’єднатися з природою та дає можливість розмірковувати та заряджатися енергією протягом дня.

9

Офіс HP — Шанхай, Китай

Будучи однією з провідних світових високотехнологічних компаній, HP мала розширити новий кампус, що вміщає понад 3200 осіб, нові офісні приміщення, включаючи дві будівлі для операційних офісів, а також багатофункціональні конференц-зали.

Суворі вимоги висувалися до якості стель. Стелі HP виконують універсальні функції:

  • Хороші експлуатаційні характеристики.
  • Висока вогнестійкість.
  • Висока вологостійкість.

Дизайн – iDA Workplace + Strategy.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі