Фасад ТРЦ або “час оновлювати каміння”
18 Лютого, 2022
1555  

Фасад ТРЦ або “час оновлювати каміння”

Відчуваєте, що відвідувач вашого торгово-розважального центру занудьгував? Він перестав неквапливо гуляти та озиратися по сторонах, став діловито обирати тільки найнеобхідніше. Лави покупців рідшають вже не тільки в будні дні, а й у вихідні? Отже пора ставити питання про проведення реконструкції Вашого торгового центру, який перестав відповідати сьогоднішнім вимогам.

Реконструктивні роботи з «МЕХБУД» – єдино правильне рішення проблем

Будівництво нових торгових центрів, в більшості випадків,здійснюється  за новими проектами, в яких екстер’єр та інтер’єр закладу визначається концепцією ТЦ та  його форматом. Такі сучасні споруди складають основну конкуренцію роботи торговим центрам із застарілим фондом. Наша компанія пропонує організацію єдиного комплексного архітектурно-композиційного рішення екстер’єру та інтер’єру, що дозволить залучити не тільки нових орендарів, а й відвідувачів.

Фасад та інтер’єр торгового центру повинен бути привабливим, сучасним, гарним. Ефектним!

Закони сучасного менеджменту диктують нові правила конкурентної боротьби за платоспроможного покупця на вітчизняному ринку. Сьогодні успішність та популярність ТРЦ залежить від внутрішнього та  зовнішнього дізайну.

Наша компанія пропонує неординарні рішення цілого ряду маркетингових задач. Ми виконуємо роботи, які зроблять ваш ТЦ «приманкою», як для орендарів, так і для  покупців.

В нашому арсеналі сучасні ефективні рішення для стелі, фасаду, ліфту, колон. В результаті реконструкції ви отримаєте комплекс, який відповідає не тільки найвищим естетичним стандартам, а  й також вимогам безпеки, довговічності, енергосбереження.

Приділивши належну увагу фасаду ТРЦ, ви отримаєте підтвердження народної мудрості,  в якій йдеться, про те що «по одягу зустрічають» у вигляді суттєвого збільшення припливу відвідувачів .Про нестандартне, грамотне, «працююче» на просування бренду підприємства рішення фасаду – наші фахівці знають ВСЕ!

fasad-trc

Рішення для Вашого бізнесу – торговий центр з «МЕХБУД» – це організація єдиного комплексного архітектурно-композиційного рішення екстер’єру та інтер’єру торгового центру:

Розробляємо та реалізовуємо будь-яку стилістику навісного вентильованого фасаду, стелі, обрамлення колон, вхідних та ліфтових груп, ескалаторів (застосування металу в інтер’єрі та екстер’єрі).

Ефективне використання виразних властивостей кольору та текстури металу – вплив на емоційний стан і мотивацію відвідувачів, використання інформативною ролі.

Допомагаємо досягти економічної рентабельності – вирішення питань енергозбереження, гігієнічності, довговічності, вандалостійкості, відповідно до зайнятого сегменту ринку.

Створюємо маршрути за допомогою унікальних ексклюзивних металевих стель та світлового середовища. Реалізовуємо різні рішення для обробки надземної і підземної автостоянки торгового центру.

fasad-trc
fasad-trc
fasad-trc
fasad-trc

Ефективно використовуємо виразні властивості кольору та текстури металу, забезпечуючи вплив на емоційний стан і мотивацію відвідувачів, використання інформативною ролі.Для будівельних робіт по реконструкції фасаду наша компанія використовує найновітніші технології та якісний матеріал для будівництва та оздоблення, що дозволяє значно утеплити споруду зовні.

Особливості  фасадів ТРЦ від компанії «Мехбуд»: основні вимоги

Якщо  перед вами стоїть завдання вибору фасадної конструкції, то варто звернути увагу на ключові особливості фасадів комерційних будівель. Пов’язані ці особливості і до призначення об’єкта, та  зі специфікою його експлуатаціі. Отже, які ж особливості характерні для фасадів комерційної нерухомості, які монтуються з комплектуючих від заводу «Мехбуд»?

  • Привабливий зовнішній вигляд. Фасад ТРЦ – це, по суті, величезний рекламний банер, який визначає, наскільки привабливим буде об’єкт для інвесторів,  для партнерів, та  для кінцевих споживачів. При цьому будівля повинна не тільки гарно виглядати зовні, але і вписуватися в навколишній ландшафт. Крім того, буде дуже непогано, якщо фасаду торгово-розважального центру буде виконано в корпоративній стилістиці – як по конфігурації, так і за кольоровим рішенням.
  • Практичність. ТРЦ та інші об’єкти комерційної нерухомості в більшості випадків мають фасади дуже великої площі. Відповідно, фасадні конструкції в них піддаються неабияким експлуатаційним навантаженням, тому для їх виготовлення повинні використовуватися міцні матеріали, стійкі до зовнішніх впливів. Це має на увазі і відсутність деформацій в результаті вітрових навантажень,  відсутності корозії, та  досить легке обслуговування.
  • Забезпечення оптимального мікроклімату. Фасад ТРЦ, по суті, являє собою величезний радіатор, який в холодну пору року віддає тепло в атмосферу, а влітку – нагрівається, змушуючи систему кондиціонування торгового центру працювати на межі можливостей. Використання ефективних фасадних систем дозволяє знизити теплопровідність цієї ділянки: так ви отримуєте можливість для економії на опаленні взимку, та  на кондиціонуванні – літом.
  • Пожежна безпека. Використання при монтажі фасадних конструкцій легкозаймистих та  горючих матеріалів неприпустимо, оскільки при загорянні це може привести до трагічних наслідків. І навіть при монтажі фасаду з металевих касет або панелей необхідно обирати вироби з якісного металу, який при впливі високих температур зберігає міцність протягом тривалого часу.

Вибір фасадної конструкції для ТРЦ чи  будь-якого іншого комерційного об’єкту стає основною умовою для його довговічної експлуатації. При цьому необхідно враховувати і широкі можливості для дизайну: сучасні фасадні касети та  панелі ми можемо виготовити в різних кольорах і розмірах, що дозволить дотримати корпоративний стиль та  втілити в життя практично будь-яке рішення для зовнішнього вигляду будівлі.

Фасадні конструкції від компанії «Мехбуд»

Якщо для житлових будинків та  офісних будівель найчастіше обирають скляні фасади (з використанням ламінованого, загартованого скла або триплексу), то при виборі екстер’єру для ТРЦ частіше віддають перевагу металу. Саме фасади, оброблені металевими панелями різної конфігурації, найбільш повно відповідають вимогам, зазначеним вище.

Зверніть увагу! Ще однією  перевагою таких фасадів є те,що  вони органічно поєднуються з панорамними вікнами та  скляними панелями, які є невід’ємною частиною конструкції більшості ТРЦ.

Завод «Мехбуд» виробляє найрізноманітніші комплектуючі для фасадів ТРЦ та інших об’єктів комерційної нерухомості. До найбільш популярних конструкцій відносяться:

  • Касетні фасади. В якості основних елементів зовнішньої обробки використовуються сталеві або алюмінієві касети, виготовлені з металу товщиною до 2 мм. Монтаж фасаду дозволяє облагородити зовнішні стіни будівлі, замаскувати комунікації, а також приховати шар теплоізоляційного матеріалу, забезпечивши необхідний рівень енергозбереження. Використання фасадних касет з антикорозійним захисно-декоративним покриттям дозволяє не тільки гарантувати фасаду тривалий термін служби, а й зробити його вельми привабливим – касети можуть бути пофарбовані в будь-який колір по каталогу RAL.
  • Панельні фасади. На відміну від касетних фасадів, панельні збираються з великоформатних елементів – панелей, кожна з яких в свою чергу монтується з горизонтальних або вертикальних рейок. Експлуатаційні переваги панельних конструкцій аналогічні тим, якими володіють фасади касетного типу. При цьому зовнішній вигляд у них відрізняється, тому вибір тут можна робити виходячи з дизайнерських соображеній.
  • Фасади-жалюзі. Сучасне рішення, яке дозволяє поєднувати відмінні експлуатаційні якості (звукоізоляцію, захист від вітру, повітропроникність, зниження інтенсивності нагріву в спеку) зі стильним зовнішнім виглядом. Металеві жалюзі з закріплених під кутом сталевих або алюмінієвих панелях на невидимих ​​кронштейнах можуть використовуватися  в якості основної обробки, та в якості додаткових декоративних елементів. Саме фасад-жалюзі більшістю дизайнерів розглядається як найбільш сучасний і практичний варіант зовнішньої обробки

Крім того, в оздобленні фасадів можуть використовуватися (в якості допоміжних елементів) та інші металеві конструкції:

  • Металлосайдинг. Зазвичай застосовується для обшивки вузьких ділянок – як горизонтальних, так і вертікальних.
  • Рейкові конструкції. Використовуються там же, де і металлосайдінг. Також можуть застосовуватися в обробці виносних елементів – терас, козирків, та ін

Для виробництва елементів фасадної обробки використовується або міцний екструдований алюміній, або оцинкована сталь товщиною до 1,5-2 мм. Нанесення захисно-декоративних покриттів на основі порошкової фарби поліестеру або PVDF дозволяє отримати вироби в будь-якому кольорі по RAL.

Застосування фасадних конструкцій від заводу «Мехбуд»

Нам є чим пишатися:

  • Фасади та стелі заводу МЕХБУД прикрашають мережу гіпермаркетів Караван – приклад спочатку правильно сформульованого іміджу, з елегантним навісним фасадом, вхідною групою та об’ємною  вивескою.
  • Створення  фірмового стилю реалізовано заводом МЕХБУД на прикладі вхідних груп мережі Vicotec.
  • Торговий центр Сфера (Одеса) – створення гарного настрою та  позитиву! Робимо покупки з радістю! Яскраві масивні колони – ексклюзив заводу МЕХБУД.
  • Комплекс ТЦ «Городок» на Петрівці в Києві ─ реконструйована будівля підприємства «Медтехніка» .
  • На місці старого корпусу заводу «Більшовик», з’явився величезний ТРЦ «Більшовик».

Висновок

Фасадні конструкції від заводу «Мехбуд» дозволять радіально перетворити зовнішній вигляд фасаду будь-якого торгово-розважального центру, магазину, автосалону або будь-якого іншого об’єкта. Висока якість виготовлення, стильний дизайн та суворе дотримання всіх вимог, висунутих до фасадних конструкцій – ось запорука того, що фасади, вироблені у нас, прослужать вам не один десяток років!

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі