Комплексне рішення для оздоблення автосалону: фасад, стелі, огорожі
28 Травня, 2018
978  

Комплексне рішення для оздоблення автосалону: фасад, стелі, огорожі

Автосалони – це вельми специфічні споруди, конструкція яких постійно еволюціонує. Для того щоб автосалон був ефективним, його власнику необхідно стежити за останніми маркетинговими тенденціями. І важливу роль тут відіграє вигляд самого приміщення.

Оздоблення та оформлення автосалону повинно відповідати цілому ряду вимог. Ось чому фахівці заводу «Мехбуд» розробили кілька рекомендацій: дотримуючись їх, ви зможете кардинально змінити на краще автосалон, підвищивши його привабливість для потенційних покупців автомобілів.

fasad-avtosalona

Зовнішній вигляд автосалону: основні вимоги

Передовий досвід європейських виробників автомобілів закликає автодилерів враховувати важливість не тільки бездоганного передпродажного сервісу, але зовнішній вигляд автосалону. Адже у дизайні фасаду грає роль не тільки вивіска, яка залучає потенційного покупця ─ він ще повинен викликати бажання зайти в салон і, «відчути переваги пропонованого бренду». Саме так стверджує Детльов Фон Платний, президент Porsche Cars в Північній Америці.

На підставі аналізу маркетингових показників понад 100 найбільш успішних автосалонів як в нашій країні, так і за кордоном фахівці сформулювали вимоги до оформлення таких об’єктів:

  1. В оздоблені автосалонів бажано використовувати сучасні матеріали. Це дозволяє підкреслити інноваційність продукції, що продається.
  2. Облицювання фасаду автосалону, повинно бути презентабельним протягом довгих років ─ адже це своєрідний символ надійності і довговічності марки автомобіля, що продається. Ось чому для фасадної обробки бажано застосовувати матеріали, які з часом не темніють і не знебарвлюються.
  3. В геометрії фасаду повинні переважати строгі форми. Це також сприяє підвищенню попиту на пропоновані автомобілі.
  4. Бажано, щоб все оформлення було виконано в єдиному стилі. Це стосується як фасаду, так і внутрішньої обробки приміщення. Також слід приділити увагу огорожі парковки – вона повинна бути і надійною, і стильною одночасно.

На практиці реалізувати всі ці рекомендації аж ніяк не так складно, як може здатися на перший погляд. У всякому разі, використання конструктивних рішень, пропонованих заводом «Мехбуд», дозволяє в рази полегшити це завдання.

fasad-avtosalona

Рішення від компанії «Мехбуд»

Фасадні системи

Навісні вентильовані фасади, виготовлені на заводі «Мехбуд» повністю відповідають викладеним вище вимогам:

Металеві касети або рейкові панелі, виготовлені з оцинкованої сталі з надійним полімерним забарвленням, нержавіючої сталі та алюмінію, серійно виготовляються на заводі «Мехбуд», відносяться до класу негорючих, і просто монтуються з мінімальними експлуатаційними витратами. Це не тільки забезпечує фасаду потрібний рівень безпеки, надійності і довговічності, але і знижує витрати на його обробку.
Завдяки широкій палітрі кольорів фарбування матеріалів ви можете зробити зовнішній вигляд автосалону привабливим і незабутнім. При цьому використовуються технології які дозволяють фарбувати панелі на фасаді в найрізноманітніші відтінки з високою точністю. Такий підхід полегшує брендування автосалону в кольори автодилера або виробника: вам не доведеться перейматися, що ви «не потрапите» в рекомендації бренд-бука.

Зверніть увагу! Крім забарвлених панелей, є дзеркально-поліровані металеві панелі під срібло і золото для облицювання стель і стін, виготовлення рекламних стендів і оформлення бар’єрних стійок для пунктів обслуговування клієнтів і кредитних відділів банку при автосалоні.

  • Сучасне автоматизоване обладнання підприємства дозволяє виробляти великі площі фасадного оздоблення для автосалонів в найкоротші терміни. Таким чином, ви зможете планувати терміни відкриття або реконструкції автосалону з мінімальною похибкою: до зазначеної дати все буде готово!

В цілому ж використання для оформлення автосалону металевих фасадних систем від заводу «Мехбуд» відкриває широкі можливості для дизайну – але при цьому вам не доведеться роздувати кошторис, що дозволить скоротити витрати на етапі запуску!

  • 11 1
  • 9 1
  • 8 1
  • 4 1
  • 2 1
  • 1 1

Стельові конструкції

При оформленні автосалону потрібно приділяти увагу не тільки фасаду. Дуже важливо, щоб будівля і зсередини була такою ж бездоганною, як і зовні. Тут вам теж може стати в нагоді продукція заводу «Мехбуд», зокрема – стельові підвісні системи.

Як правило, автосалони обладнують в приміщеннях з високими перекриттями. З одного боку, це грає власнику на руку, адже у великому просторі автомобілі виглядають набагато вигідніше. З іншого – виникають складності в обробці і оформленні стелі:

  1. Завод «Мехбуд» виробляє стельові конструкції для комерційних приміщень в широкому асортименті. Ви можете вибрати класичний панельний варіант, касетну стелю або гратчасту стелю «Гріліато» – в будь-якому випадку ваш автосалон перетвориться до невпізнання.
  2. Всі стелі мають незвичайний дизайнерський потенціал. Використовуючи його, ви зможете забезпечити гармонію фасаду і внутрішньої обробки, оформивши автосалон в єдиному корпоративному стилі.
  3. Для виготовлення стельових конструкцій використовуються сучасні матеріали і технології. Це дозволяє зробити стелі від заводу «Мехбуд» надійними, безпечними і довговічними.
  • 10 1
  • 7 1
  • 6 1
  • 5 1
  • 3 1
  • 12 1

Огорожа парковки

Є ще один елемент оформлення автосалону, яким не варто нехтувати. Це огорожа парковки. За великим рахунком, вона виступає неофіційною візитною карткою: дивлячись на неї, багато потенційних покупців роблять підсвідомий висновок про втрату надійності компанії.

Огорожа парковки автосалону має бути не просто екстатичною: фарбування в корпоративні кольори недостатньо. Тут бажано використовувати надійні і довговічні конструкції, які підкреслять системний підхід до питань безпеки. Прикладом такої конструкції може служити паркан-жалюзі від заводу «Мехбуд»:

  1. Конструкція з металевих ламелей, розташованих під кутом, володіє хорошими показниками міцності, крім того, вона захищає парковку від сторонніх поглядів.
  2. З іншого боку, паркан-жалюзі виглядає куди
    презентабельніше суцільної огорожі –
    просвіти між ламелями не заважають проходженню сонячних променів.
  3. Нарешті, такий варіант має хороший дизайнерський потенціал: технологія фарбування дозволяє надати ламелям майже будь-який колір. До речі, декоративне покриття відрізняється міцністю і вандалостійкістю, тому служити такий паркан буде довго!
14 1

Висновок

Завдяки сучасному обладнанню, широкому асортименту кольорів і форми металевих рейкових панелей і касет для фасадного облицювання та інтер’єрного застосування, а також великому вибору огороджувальних конструкцій сертифіковану продукцію заводу «Мехбуд» гідно оцінили його клієнти – представники провідних зарубіжних автовиробників: KIA, ISUDZU, SUBARY, MAZDA .

Ви також можете приєднатися до їх кількості, так що пропонуємо вам вивчити каталог продукції, а при виникненні будь-яких питань – зв’язатися з представниками нашої компанії для отримання консультацій!

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі