Конструктивні елементи навісного каркаса і його встановлення
8 Червня, 2017
734  

Конструктивні елементи навісного каркаса і його встановлення

ystanovka-karkasa
Технологія робіт

 

Підвісна фасадна система з вентильованим прошарком обов’язково встановлюється згідно із встановленими правилами організаціями, які мають дозвіл на проведення даного типу будівельних робіт. Фахівці, які пройшли стажування в професіоналів, що займаються встановленням навісного фасаду й одержали посвідчення. Встановлення відбувається відразу ж після вивчення всіх даних про споруду, перевірки площини стін, перевірка стійкості перед навантаженням анкерних болтів, також проводяться розрахунки й створення кількості витратних матеріалів на проект і дизайн, одержання обов’язкового схвалення на встановлення. Усі процеси будівництва або ремонту на момент монтування повинні бути завершені.

ystanovka-karkasa
Підготовка основи

 

Для початку робіт з встановлення кронштейнів потрібно провести відновлювальні та очисні роботи, тобто прибрати все зайве й забезпечити нормальну поверхню для монтування, щоб збільшити надійність кріплення й роботи всієї навісної вентиляційної системи.

 

Встановлення кріплень

 

Несучий каркас і кріплення ретельно перевіряються з метою визначення ступеня нерівності різних площин у будинку орієнтуючись на його вертикалі й горизонталі. Виски з орієнтуванням на висоту фасаду, використовують для визначення вертикальності кріплень, віконних прорізів, монтованих щодо однієї осі. Орієнтуючись на укоси, зливи й інші схожі елементи, простягається шнур або лазерний рівень по їхніх лініях для визначення горизонтальності елементів дизайну. Геодезичні інструменти можуть допомогти при виконанні всіх перерахованих вище перевірок.

ystanovka-karkasa
Висновок:

 

Від якості встановлення залежить як термін служби навісного вентильованого фасаду, так і його теплоізоляційні властивості.

Неякісно зроблений каркас може спричинити псування фасадних елементів, що призведе до втрати привабливості зовнішнього вигляду будинку.

 

Довіряйте монтування професіоналам і не забувайте перевіряти їх!

author
Владимир Рубленко
Про автора:

  Эксперт по фасадному строительству. Ведущий специалист по работе с корпоративными клиентами. ПрАТ “Завод Мехбуд”. Предоставление квалифицированной консультации по вопросам фасадн...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі