Про нову поліцію. Нову форму. Нові порядки.
17 Червня, 2017
604  

Про нову поліцію. Нову форму. Нові порядки.

Багато бачили, деякі навіть фотографувалися з нашою новоствореною поліцією, а точніше, ─ з її молодими й гарними співробітниками. Ці привітні хлопці й дівчата, що стали охоронцями закону й порядку, намагаються підняти імідж наших правоохоронних органів.

Співробітники поліції оснащені згідно з останнім словом техніки: нагрудні відеореєстратори, система GPS, що контролює пересування патрулів. Зброя теж змінилося ─ з «ПМ» на «Форт-17».

o-novoy-policii

Щодо автотранспорту, то тепер наша поліція їздить на японських автомобілях «TOYOTA PRIUS», які відрізняються якістю й надійністю. Тож тепер затримані будуть доставлені до місця оперативно й з комфортом!

o-novoy-policii

Хочеться вірити, що це лише перші, найпростіші, але при цьому дуже істотні, кроки до реформування системи органів внутрішніх справ України.

А як щодо нових поліцейських дільниць?

 

Звертаємо увагу й на той факт, що будівлі міських і районних відділень МВС теж потребують відновлення, бо перебувають у досить жалюгідному стані ─ зовнішнє облицювання таких приміщень не повинно викликати страх і нагадувати про «свавілля» попередників.

o-novoy-policii

Відділення міліції по обслуговуванню Мінського масиву й Куренівки, Оболонского РУ ГУМВС, м. Києва. Погодьтеся, вид непривабливий, але ми здатні це змінити!

Новій поліції нові поліцейські дільниці!

 

Але як вони повинні виглядати й, яким вимогам відповідати? Адже поліцейський відділок ─ це перше й найбільш масове представництво МВС України!

Були часи, коли ми вибирали варіанти брендування поліцейських автомобілів, міністр МВС України Арсен Аваков проводив відкрите голосування, що дозволило вибрати найбільш «лайкнутий» варіант. Пропонуємо з вибором фасаду зробити так само ─ проголосуйте за проекти екстер’єра нових відділків української полиції тут…

 

o-novoy-policii

Поліція Грузії – як приклад для наслідування

 

Нова поліція в Києві – скоро буде в Одесі й Львові. А там, і в інших містах нашої країни.

В обговореннях, на наших сторінках у соціальних мережах, дуже багато висловлювали пропозицій та побажань взяти за приклад фасади й будівлі поліції в Грузії. І орієнтуючись на ці проекти побудувати й оновити існуючі відділення. Більше прикладів будівель поліції…

Ми розуміємо, що нові поліцейські дільниці – це тільки частина тих змін, які так необхідні нашим правоохоронним органам.

Дивлячись на відео про грузинську поліцію “зразка 2015”, очевидно, що в нас ще багато роботи для грамотного й цілісного втілення проекту: «Поліція України».

Потрібно не тільки набрати нових людей – їх треба навчити, постійно вдосконалювати їхні навички, впроваджуючи досвід передових демократичних держав. Гідна заробітна плата, гордість за свою професію будуть мотивувати їх працювати чесно; комфортні умови праці, сучасне технічне оснащення посприяють професійному виконанню своїх обов’язків.

Сучасні фасади –дещиця в системі відновлення поліції, але безумовно, гарна й важлива!

o-novoy-policii
author
Владимир Рубленко
Про автора:

  Эксперт по фасадному строительству. Ведущий специалист по работе с корпоративными клиентами. ПрАТ “Завод Мехбуд”. Предоставление квалифицированной консультации по вопросам фасадн...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі