Візуалізація фасаду будівлі Опис візуалізації НВФ будівель та вимоги до вихідних даних
9 Липня, 2019
2097  

Візуалізація фасаду будівлі

Завдання візуалізації Навісного Вентильованого Фасаду (НВФ) виникає щоразу , коли замовник стоїть перед вибором: який тип навісного фасаду кращий, як він повинен виглядати, які основні кольори елементів облицювання обрати й скільки це буде коштувати. Вибір з 2-х або трьох макетів дизайну допомагають більш точно задовольнити вимоги корпоративного стилю або побажанням замовника. Вкладаючи великі кошти у вентильований фасад, йому хотілося б бачити в подробицях у що він їх вкладає та ще й упевнитися у рівні професіоналізму співробітників компанії, що володіють усіма сучасними технологіями 3DCAD проектування й програмами 3D візуалізації, що застосовуються в архітектурі й будівництві. Ухваленню остаточного рішення завжди сприяє візуальне 3D моделювання майбутньої будівлі, одягненого в нову форму касетного або рейкового металевого фасаду, в оточенні наявних будівель та  навколишнього ландшафту.

fasad_vizyalizacia

Проста візуалізація фасаду

Під простою  візуалізацією об’єкта розуміється зображення фасаду будівлі, з варіантом або варіантами дизайну облицювання навісного фасаду касетами, рейками, жалюзі або їх комбіноване  використання. Зображення містить фронтальну частину будівлі, або огляд  з кута в залежності від представлених даних замовником. Робота виконується в програмах для розробки дизайну Photoshop, CorelDraw, CorelPhotoPaint та  ін. Мета такої візуалізації – уявлення макета дизайну фасаду та узгодження його з замовником. Замовнику видається одне зображення – оброблена фотографія або ескіз з макетом розкладання елементів на фасаді. Вимоги замовника за поданням кількох ракурсів або декількох варіантів макета фасаду сплачуються додатково.

fasad_vizyalizacia

Приклад візуалізації фасадного облицювання будівлі Сервісного центру з фотографії.

fasad_vizyalizacia

Приклад візуалізації макета дизайну рейкового облицювання будівлі по світлині й наданому ескізу розмірів парадної частини будівлі.

D091D0B5D18ED0B7 D0B8D0BCD0B5D0BDD0B8 1 lat1sv
fasad_vizyalizacia

3D візуалізація фасаду

Під 3D візуалізацією мається на увазі представлення зображення фасаду будівлі в одному або декількох ракурсах. Зображення робиться після узгодження макета дизайну фасаду. Робота виконується в програмах 3D CAD проектування або дизайну:  Archicad, Solidworks, 3Dmax, 3Dstudio тощо. Мета такої візуалізації – більш повна презентація дизайну фасаду й узгодження деталей фасаду будівлі із замовником.

fasad_vizyalizacia

Приклад візуалізації макета дизайну рейкового облицювання будівлі по світлині й наданому ескізу розмірів парадної частини будівлі.

fasad_vizyalizacia

Дизайн-Проект фасаду

3D візуалізація фасаду після узгодження макета із замовником з детальним прорпрацюванням  усіх елементів фасаду будівлі. Показ декількох видів будівлі з різними ракурсами й навколишнім тлом. У пакет показу входять елементи фасаду, архітектурні елементи, примикання до вікон, дверей, вхідні групи, піддашки з колонами, парапет і цоколь будівлі.    Форма показу – на паперовому носії формату А 3-А0, в електронному видгляді – у форматі pdf .

author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі