Найпопулярніші кольори для парканів в 2019 році
16 Липня, 2019
479  

Найпопулярніші кольори для парканів в 2019 році

zabor-dlya-kotedga

Підбираючи паркан для  встановлення  в нинішньому році, варто врахувати той факт, що прослужити така конструкція повинна не один десяток років. Тому слід заздалегідь подумати про дизайн огорожі, та  в першу чергу – про його кольорову  гаму. Якщо раніше популярністю користувалися “універсальні” кольори  огорож, то станом на середину 2019 року такої  тенденції практично не спостерігається. Доступність фарбування  паркану  в будь-який довільний колір дає величезний дизайнерський політ в оформленні парканів як для приватного будинку, так і для комерційної нерухомості.
Тепер розберемося, яка палітра отримала найбільше визнання з боку споживачів в останні роки в Україні, та й за її межами.

Перший тренд – світло сірі паркани.

Другий тренд – Графіт

Класичний тренд – Коричневий

Таке забарвлення, робить паркан практично ідеальним  з точки зору експлуатації, а колір не такий вже і одноманітний яким може здатися на перший погляд. У таблиці RAL знаходимо не менше 20 відтінків коричневого: від світлого бежевого до шоколадного. Коричневі паркани чудово гармонують як  з будинками з білої цегли,  так і з дерев’яними зрубами, та  з котеджами з брусу. Відтінки в цій гамі не помітні, але досить соковиті

Ще один безперечний тренд цього року – білі паркани

Існує думка, що білий паркан дуже маркий , але це не зовсім так. На жаль будь-який паркан потребує періодичного миття та підтримці гарного зовнішнього вигляду.
Саме тому білі паркани користуються популярністю нарівні з іншими трендовими кольорами. Вельми виправданим буде вибір металевої конструкції з полімерним захисно-декоративним покриттям: як показує практика, сучасні полімери легко миються з шланга, тому часу  та сил догляд вимагатиме в рази менше.

Дуже популярний тренд “під дерево”

Сучасні поліграфічні технології дозволяють наносити на метал текстуру та  малюнок натуральної деревини з високою точністю, тому імітація дошки або оциліндрованого  брусу  виходить майже схожою   з  виробами  з масиву дерева дорогих порід. Паркан  з таким покриттям виглядає як дерев’яний  з 50, та  з 10, і навіть з 5 метрів.  Водночас  гарний зовнішній вигляд зберігається навіть тоді, коли натуральна деревина потемніє, а її текстура втратить чіткість: це можливо завдяки використанню світлостійких пігментів та  високій роздільній здатності друкуючих пристроїв.

Один з незвичайних та  яскравих трендів 2019 року – комбінація кольорів.

Природно, зовсім не обов’язково робити весь паркан в одному кольорі. У більшості випадків відтінки комбінуються. Тут теж є кілька типових рішень:

  • Комбінація кольорів ламелей самого паркану в різних моделях огороджень
  • Буває доречно пофарбувати ворота в один колір, інші секції паркану – в інший. Грамотно скомбіновані відтінки і матеріали в кінцевому підсумку виглядають стильно
  • Темні секції – світлі опори або навпаки світлі опори – темні секції

Ні для кого не секрет, що металеві огорожі користуються великою популярністю на ринку огороджувальних конструкцій для захисту яких від корозії виробники використовують стійкі полімерні покриття, а дизайнерський потенціал цих покриттів просто необмежений. Наші фахівці завжди готові прийти до Вас на допомогу та  грамотно проконсультувати в питанні вибору оптимального кольору огорожі, а також його конструкції.

author
Лариса Войская
Про автора:

Квалифицированный, профессиональный  эксперт по ограждениям с многолетним опытом работы. Предоставление квалифицированной консультации в вопросе подбора дизайна и модели забора . Разработка проекта...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі