Топ компаній Києва з технагляду
28 Січня, 2022
2193  

Топ компаній Києва з технагляду

Кожен з нас має право контролювати хід будівельних робіт, що виконуються на Вашій ділянці, їх результат, і найголовніше якість виконуваних робіт. Але, на жаль, багато хто з нас не розбирається у всіх нормативах і вимогах до виконуваних робіт, або просто немає часу на це. Для цього й існують компанії, які професійно займаються технічним контролем якості будівельних робіт. Сьогодні ми розповімо Вам ТОП 17 компаній Києва по будівельному технагляду.

Технічний нагляд сьогодні – це розумна економія часу і грошей при будь-якому будівництві!

INCO HOME

Служба будівельно-технічного нагляду InCo home надасть вам високоякісні послуги по об’єкту й об’єктивний, вичерпний звіт про стан нерухомості.

У структурі InCo home працюють інженери зі знаннями та досвідом в галузі проєктування, будівництва та експертизи. Це фахівці, які супроводжували десятки житлових і комерційних об’єктів, в будівництво яких інвестувала компанія.

Сертифікований фахівець технагляду професійно проведе комплексну оцінку та аудит готового об’єкта. Огляд і експертиза – це об’єктивна професійна оцінка стану будівлі. Підсумком роботи буде зрозумілий експертний висновок і професійний звіт про стан фізичної конструкції й різних систем в будинку:

  • Компонентів екстер’єру
  • Електричних систем будівлі
  • Перевірка виконаних будівельно-монтажних, оздоблювальних робіт
  • Стан даху і фундаменту
  • Системи опалення та охолодження, сантехнічних систем об’єкта
  • Якість монтажу інженерних мереж, робіт з благоустрою
1

 БЮРО ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ

Компанія здійснює супровід будівництва та ремонту будівель, технічний нагляд за будівництвом, реконструкцією та ремонтом приміщень, а також комплексне управління проектами.
Звертаючись до послуг БЮРО ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ, Ви забезпечуєте собі своєчасне, якісне будівництво або ремонт. Професійний супровід будівництва дозволяє Замовнику не тільки заощадити час і нерви, а й бути впевненим у раціональності витрат. А якщо підключати «БТН» ще на стадії проектування,  можна значно скоротити суму витрат, контролюючи кошторис і  підписуючи тільки вигідні договори з підрядниками.

1 2

Компанія «Атріум»

Компанія «Атріум» представляє інтереси замовника-інвестора (служба Замовника). Основна діяльність компанії – це технічний нагляд (технагляд), фінансовий контроль за реалізацією інвестиційних проектів будівництва виробничих об’єктів, громадських житлових будівель, приватних будинків і котеджів, контроль будівництва, контроль якості будівельних, ремонтних і оздоблювальних робіт, а також технічне обстеження будівлі та огляд стану будівель, споруд, будинків, котеджів, з видачею звіту про проведення технічного обстеження на відповідність приватної будівлі державним стандартам, будівельним нормам і правилам, нормативним актам з пожежної безпеки, санітарному законодавству, що діяли на момент закінчення будівництва.

tehnadzor

Компанія «ТЕДО»

Компанія «ТЕДО»це команда висококваліфікованих фахівців, які мають докладні знання законодавчої бази і великий практичний досвід в сфері юридичних дій і процедур, пов’язаних із землею, будівництвом і нерухомістю.

Якщо Ви привернете технагляд у будівництві від компанії Тедо, на першому етапі, то отримаєте ряд переваг:

Інженер досліджує обґрунтованість кошторису, яка може виявитися завищеною;
Перевірить обґрунтованість закладеного обсягу робіт;
На перших стадіях увійде в курс справи, щоб на місці почати без розкачки;
Допоможе швидше отримати дозвіл на будівництво.
Проведення технічного нагляду від компанії включає перевірку документації (сертифікатів, паспортів), яка засвідчує якість застосовуваних виробів і конструкцій.

tehnadzor

ТОВ “Альфа-Проект”

Компанія Альфа-Проект виконує широкий спектр послуг в будівельному сегменті. Одним з основних напрямків компанії є виконання технічного нагляду. Фахівці компанії перевіряють проекти будинків, проводять аудит проектної та кошторисної документації. Перевірка проектів проводиться на предмет правильного їх оформлення, повноти, правильності та доцільності розробки документації. Перевірка кошторисів проводиться на предмет повноти та вартості будівельних робіт та матеріалів. Так само виконують авторський і технічний нагляд за веденням всього будівництва за проектом. Компанія здійснює перевірку на наявність помилок в проекті.

tehnadzor

Роман Шестов – інженер технічного нагляду

Надання таких послуг інженером технічного нагляду Шестовим Романом:

  1. Послуги технагляду з будівництва, ремонту, реконструкції промислових, житлових цивільних будівель і споруд.
  2. Комплексне обстеження несучих і огороджувальних конструкцій, будівель і споруд.
  3. Аналіз проектів, кошторисів, договірних цін, актів виконаних робіт.
  4. Перевірка обсягів виконаних робіт підрядниками.
  5. Надання послуг технагляду для ДАБК.
  6. Надання послуг та консультацій щодо введення в експлуатацію будівель і споруд та багато іншого.
tehnadzor

Інжинірингова компанія

Базис

Компанія професійно здійснює технагляд будівництва в Києві і Україні і здійснює такі послуги:

  • Технічний нагляд за дотриманням норм складування і зберігання будівельних матеріалів.
  • Технічна консультація, яка надається нашим експертом у технагляді будівництва з усіх питань по будівельному об’єкту.
  • Оптимізація будівельного проекту.
  • Прийом виконаних робіт і підписання актів прийому-передачі обладнання, випробувань, прихованих робіт, проміжного приймання відповідальних конструкцій.
  • Надання Замовнику фотоматеріалів, зроблених в рамках проведення технагляду за будівництвом.
  • Перевірка кошторисів підрядних організацій перед початком їх робіт.
  • Будівельна експертиза та багато іншого.
tehnadzor-kiev

Інкор

ТОВ «Інкор» оцінює кожну позицію взаємин між Клієнтом, Проектувальником і Будівельною Організацією та надає Клієнту чіткі рекомендації, які оформлені у вигляді технічних висновків, журналів, фото-звітів і результатів перевірок об’єкта Вашого будівництва.

Компанія здійснює:

  • Контроль якості робіт (дотримання вимог СНиП, державних стандартів, технології виробництва робіт).
  • Нагляд над відповідністю виконуваних будівельно-монтажних робіт і застосовуваних матеріалів, виробів, конструкцій і обладнання затвердженим проектним рішенням.
  • Контроль дотримання виконавцем робіт правил складування та зберігання застосовуваних матеріалів, виробів і обладнання; при виявленні порушень цих правил представник технагляду може заборонити застосування неправильно складованих матеріалів, або матеріалів що зберігаються неправильно
  • Приймання виконаних робіт з підписанням відповідних актів (прихованих робіт, випробувань, проміжного приймання відповідальних конструкцій будівлі і споруд).
tehnadzor-kiev

УКРАЇНСЬКИЙ ІНЖЕНЕРНИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР

Компанія ТОВ «Український Інженерний технічний центр» славиться командою професіоналів, які здійснюють нагляд техпоказників на вищому рівні. Організація технічного нагляду за будівництвом допомагає будівельним компаніям, інвесторам, замовникам отримати і контролювати:

Наявність умов для проектування. Містобудівна технічна документація, яка отримана для будівництва, повинна бути правильно оформленою і відповідати нормам забудови ділянок;

Підготовка документації для початку будівельних робіт, отримання всіх дозвільних документів;

Проведення нагляду характеристик споруди, підготовка документації, яка знадобиться в момент здачі споруди в експлуатацію;

Допомога в оформленні пакета документів, необхідного для отримання сертифікату відповідності.

Технічний нагляд за будівництвом в Києві супроводжується від самого початку і до здачі в експлуатацію.

tehnadzor-kiev

ПРОФІТЕХ

Команда ПРОФІТЕХ налічує 20 висококваліфікованих фахівців в будівництві та інженерії. Основні переваги:

  • Реалізовані проекти з технічного нагляду, починаючи від початку будівництва об’єкту і закінчуючи повним введенням в експлуатацію об’єкта і всіх його інженерних систем;
  • Є досвід проведення технагляду для приватних і комунальних структур;
  • Досвід проведення технічного нагляду в проектах, що фінансуються МВФ, а також іншими міжнародними організаціями і компаніями.

Головною перевагою є безперервний контроль з боку фахівців компанії ПРОФІТЕХ, що зводить до мінімуму можливість обману з боку підрядника.
Ціна і якість послуг обов’язково задовольнять Вас!

tehnadzor-kiev

ПРАЙМ АКТИВ

Будівельна компанія ПРАЙМ актив – якісні будівельні послуги від експертів.

Фахівці компанії надають широкий спектр наглядових послуг, до переліку яких входить:

  • різнобічний моніторинг якості і обсягу будівельно-монтажних робіт, їх відповідність вимогам державних будівельних норм (ДБН);
  • перевірка реальних обсягів виконаних робіт з подальшим актированням і оформленням необхідної документації;
  • перевірка наявності сертифікатів, контроль витрачання, правильність зберігання будівельних і обробно-декоративних комплектуючих;
  • здійснюється контроль стабільності цін на весь асортимент використаних будматеріалів і вартості послуг підрядних будівельних організацій;
  • контроль дотримання робочого графіка і термінів здачі об’єкта в експлуатацію;
  • в переліку обов’язків служби технічного нагляду – перевірка комплектності та ведення будівельної документації.
tehnadzor-kiev

Компанія Віха – більше, ніж технагляд

Компанія Віха пропонує комплексні рішення для контролю і супроводу будівництва приватних будинків і ремонту квартир. Разом з технічним наглядом Вашого об’єкту Ви отримаєте вичерпні консультації з будівництва. На сайті компанії ви можете обрати оптимальний пакет послуг і зв’язатися з фахівцями компанії.

texnadzor-kieva

Експерт БТІ

Компанія Експерт БТІ– надає послуги з технічного нагляду за будівництвом, ремонтом або реконструкцією споруд, який дозволить зберегти кошти, час і своєчасно ввести об’єкт в експлуатацію. Наша компанія також готова надати вам необхідні послуги БТІ, провести технічну інвентаризацію об’єкту і виготовити техпаспорт на нього.

texnadzor-Kieva

Проектно-будівельна фірма “ДОМ”

Проектно-будівельна фірма “ДОМ” працює на ринку вже більше 10 років і надає якісні послуги технагляду за будівництвом від експертів з унікальним багаторічним досвідом і необхідними знаннями в будівельній і юридичній сферах. Наші фахівці цінують свою репутацію і не беруться за роботи, в результаті яких не впевнені. Компанія «Дім» ніколи не відхиляється від обумовленої ціни і графіка надання послуг і документів.

top-texnaglyad

Компанія “HOUSE DESIGN”

Компанія “HOUSE DESIGN” надає послуги технічного нагляду за будівництвом який покликаний дотримуватися  інтересів замовника на всіх етапах будівництва. Контроль якості включає в себе постійне порівняння споруджуваного об’єкта згідно вимог які  ставляться до нього. Основною вимогою є безпека, яка встановлена ​​технічними регламентами та іншими нормативними документами. Дотримання відповідних стандартів – це необхідна основа для подальшого безпечного використання об’єкта після здачі його в експлуатацію замовнику.

До завдань технічного нагляду, які одночасно є і істотними перевагами, можна віднести:

контроль належної якості будівельних робіт;
контроль виконання всіх необхідних будівельних стандартів і норм;
управління будівництвом;
чіткий моніторинг цін в ході закупівлі будівельних матеріалів;
дотримання вихідних термінів виконання будівельних робіт;
експертні, а також консультаційні послуги;
значне скорочення витрат на будівництво;
ведення кошторисної та проектної документації, в тому числі аналіз та вироблення рекомендацій;
контроль технології будівництва.

top-texnaglyad

ГЛОБАЛБУД ЮКРЕЙН

ГЛОБАЛБУД ЮКРЕЙН виготовляє паспорти БТІ, дизайнерські та робочі проекти, переводять приміщення до нежитлового фонду та багато іншого. Юристи компанії погоджують документи та отримують дозволи в державних органах, залагоджують конфлікти та суперечки, змінюють цільове призначення нерухомості (переводять до житлового чи нежитлового фонду).

Займаються практично всіма питаннями, пов’язаними із документальним супроводом будівництва. Співробітники компанії постійно підвищують рівень кваліфікації та мають усі необхідні сертифікати. Працюємо як із великими проектами від юридичних і з невеликими проектами від фізичних осіб.

Послуги:

  • Легалізація будівництва
  • Інженерні послуги
  • Виготовлення технічної та проектної документації
  • Земельні питання
teh 1 1

ЗАБУДОВА ГРУПП

Компанія ТОВ “Забудова Груп” пропонує Вам повний комплекс послуг із супроводу документального оформлення будівельних об’єктів міста Києва та Київської області.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Забудова Груп» є багатопрофільною розвиваючою компанією, яка успішно працює на ринку більше 8 років, реалізуючи надані завдання, використовуючи великий досвід та залучаючи кваліфікованих фахівців.

Своєчасна консультація дозволяє чітко прорахувати, а в більшості випадків повністю виключити можливі проблеми. У компанії «Забудова Груп» Ви завжди отримаєте повну відповідь на будь-яке питання, що Вас цікавить.

Все вищевикладене дозволяє якісно та в намічені терміни виконувати комплекс робіт, враховуючи при цьому інтереси Замовника шляхом застосування гнучкої цінової політики.

teh 2 1

Яку б компанію Ви б не обрали, пам’ятайте, що довіривши контроль за будівництвом професіоналам, Ваше будівництво буде здано в терміни і з дотриманням всіх нормативів і вимог!

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі