ТОП 7 модних кольорів огорож в 2022 році
22 Лютого, 2022
506  

ТОП 7 модних кольорів огорож в 2022 році

Огорожа навколо будинку і ділянки робиться не тільки заради безпеки або бажання усамітнитися.

Гарний паркан – це візитна картка власників будинку, саме він справляє перше враження на перехожих або гостей, і саме по ньому судять про домоволодіння в цілому і про самих господарів.

Варто зазначити, що колір паркану відіграє значну роль і його вибір не таке просте питання, як може здатися на перший погляд!

Які ж кольори будуть найбільш популярними в 2022 році?

Трендові кольори 2022

Чорний – це практичне рішення для позначення меж вашої території.

Чорний (RAL 9005, 9004, 9017) колір прекрасно поєднується з безліччю квітів, і на зеленому природному тлі він здатний розставити чіткі, але не помітні обмежувальні лінії. На відміну від світлих і яскравих огорож чорний паркан здатний створити більш приватну атмосферу.

Золотий дуб – ідеальний варіант для тих власників ділянок, які цінують естетику природних матеріалів і прагнуть оточити себе затишною атмосферою.

Реалістичний малюнок з фактурою благородної деревини вдало поєднується з іншими будівельними матеріалами.

Графітовий (RAL 7016,7024) – один з улюблених більшості колір. Цей відтінок дуже благородний, красивий і богатий. По суті, він має переваги чорного кольору (насиченість, виразність), але при цьому позбавлений його недоліків.

Якщо Ви бажаєте отримати результат, то це той випадок, коли варто пошукати виробника, так як графітовий колір пропонують не багато.

Зелений (RAL 6005, 6020) – паркани такого кольору популярні в приватному секторі – тобто там, де при виборі палітри потрібно враховувати наявність зелених насаджень. Для огорож бажано вибирати темно-зелені кольори: вони менш мазкі.

Огорожа зеленого кольору відмінно гармонує практично з будь-якими будівлями і навколишнім ландшафтом. Колір зелені умиротворяє.

Коричневий (RAL 8016, 8017) – теплий і природний відтінок, добре поєднується з рослинами і деревами і практично з будь-яким фасадом.

Палітра відтінків коричневого дуже широка, тому можна підібрати матеріал, який добре виглядатиме і в комбінації з цегляною кладкою, і на тлі дерев’яного зрубу.

Паркан коричневого кольору є універсальним варіантом для парканів та огорож в приватному секторі.

Білий (RAL 9003, 9010)-цей колір вважається дивним і незвичайним кольором. Незважаючи на гадану простоту цей колір дуже виразний, ефектний і ошатний. Не випадково здавна білому кольору приписувалися особливі властивості.

Традиційно білий колір символізував чистоту, святість, гармонію, щастя і мир.

Темне дерево – колір практичний, немаркий, відмінно гармонує з більшістю природних матеріалів.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі