ТОП 10 виробників садових меблів
22 Лютого, 2022
294  

ТОП 10 виробників садових меблів

Правильно вибрати садові меблі не так просто. Потрібно врахувати багато різних факторів. Чи стійка вона? Чи не вицвіте під сонцем? Як переносить перепади температур, властиві українському клімату? Чи не розсихається від дощу? Нюансів маса. Саме тому – Завод Мехбуд підготував для Вас список найкращих виробників садових меблів.

Mix-Line

Меблева компанія Mix-Line виробляє якісні комерційні меблі для кафе, барів, ресторанів, відкритих майданчиків, дач, садових ділянок, заміських будинків, офісів та готелів. Компанія працює із 2008 року.

Проектно-дизайнерський відділ щороку вводить у серійне виробництво нові моделі виробів, які відповідають передовим трендам та дизайнам інтер’єру. Використання технологічних рішень робить продукцію компанії цікавою, екологічною та зручною.

1

Green Gard

Меблі під торговою маркою GREEN GARD робить компанія ТОВ «Імпекспромторг» у місті Охтирка, Сумської області.

Під торговою маркою GREEN GARD виробляються садові гойдалки.

Гойдалки відрізняються якістю, надійністю, комфортом та дизайном. Міцна основа меблів виготовлена з металу. Якісна вологовідштовхувальна тканинна оббивка.

2

Cruzo

Компанія CRUZO® пропонує плетені меблі на ринку України з 2006 року. Меблі виготовляються на фабриці в Індонезії. Всі плетені меблі КРУЗО відрізняються високим рівнем комфорту, екологічності, надійності.

3

Papatya

Турецька компанія PAPATYA займається виробництвом із 1945 року. В асортименті величезний вибір дизайнних столів, стільців і шезлонгів.

Дизайн меблів розробляється досвідченими фахівцями. Вироби поєднують у собі як оригінальний дизайн, а й зручність. Більшість меблів PAPATYA можна використовувати як у приміщенні, так і на вулиці.

За мебелью из полимеров легко ухаживать, используя стандартные средства для чистки. Все стулья можно хранить в стопках, что позволяет сэкономить место.

4

Українські Конструкції

Асортимент компанії «Українські Конструкції» представлений дизайнерськими підвісними кріслами зі штучного ротанга. На фабриці впроваджено систему якості, що забезпечує високий рівень контролю кожному етапі випуску продукції. Вся продукція Українських Конструкцій сертифікована та має гарантію 3 роки.

Колірна ротанга гама, яка використовується для виготовлення крісел, дуже широка. Серед неї натуральні деревоподібні декори, яскраві та пастельні кольори. Всі підвісні крісла доповнені м’якими подушками, які теж можуть бути виготовлені у різних кольорах.

Крісла вирізняються високою стійкістю. Вони не перевертаються. Добре підходять як для спокійного відпочинку, так і для дитячих ігор. Ротанг виготовляється із власної високоякісної сировини. Має захист від вигоряння на сонці.

Асортимент фабрики постійно доповнюється новими моделями та унікальними дизайнерськими рішеннями.

Меблі з полімерів легко доглядати, використовуючи стандартні засоби для чищення. Всі стільці можна зберігати в стопках, що дозволяє заощадити місце.

5

Чернігівська Фабрика Лозових Виробів

Починаючи з 19 століття, на Чернігівщині виготовлялися вироби із білої лози, що росте на берегах Десни. Історія «Чернігівської фабрики лозових виробів» розпочинається з 1926 року. У 60 роки фабрика стала базою для підготовки майстрів лозоплетіння з усієї країни.

Сучасний асортимент продукції фабрики, крім меблів та аксесуарів з лози, також представлений виробами з ротангу та абаки. На даний момент у каталозі фабрики налічується понад 50 моделей.

Меблі з лози відмінно підійдуть для оформлення заміського будинку, вітальні, кафе, ресторану, лаунж зони. Вона може бути розміщена на терасі або на балконі. Завдяки плетеним меблям з лози в приміщенні створюється відчуття комфорту і тепла.

6

Стелс

Складні меблі СТЕЛС виготовляються з 2002 року.

Складні столи Стелс Україна відмінно підходять для кафе, ресторанів, кейтерингу, як садові меблі або меблі для пікніків. Меблі СТЕЛС у складеному вигляді займають мінімум місця і завжди готові до використання. Високоякісні столи та стільці — міцні, легкі та надійні меблі з довгим терміном експлуатації.

8

Vitan

Українська компанія «VITAN» виробляє кемпінгові меблі вже більше 8 років. В асортименті компанії: складні столи, стільці, шезлонги та садові гойдалки.

Ranger

Компанія Ranger виробляє товари для активного відпочинку та туризму вже більше 10 років. В асортименті компанії: складні стільці, шезлонги та садові гойдалки.

9

SportBaby

Компанія SportBaby — український виробник дитячих спорткомплексів та тренажерів для дому та вулиці. Компанія заснована у 2008 році та вже є лідером у своєму сегменті на ринку України.

Має найширший асортимент спортивних комплексів, дитячих куточків та спортивних снарядів в Україні.

Використовується лише продукція високої якості, натуральні та екологічно чисті матеріали.

На всю продукцію є висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та гарантія 12 місяців.

10
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі