Інтернет-магазини Рослин для саду та городу
11 Лютого, 2022
1142  

Інтернет-магазини Рослин для саду та городу

Зелена Мрія

Колоритний асортимент саджанців, пропонованих розплідником, для висадки та озеленення території здатний не тільки щиро вразити своїми масштабами та  різноманітністю, але і професійно виконати всі побажання клієнта, що звернувся. Адже серед вихованців компанії є квіти, кущі та дерева з різних порід, у яких максимально збережені всі естетичні та корисні якості.

Численність продукції, якою займається розплідник, дозволяє забезпечувати цілі проекти з озеленення та облагородження не тільки для приватних заміських будинків Києва або будь-який інших точок України, а й великих міських парків, скверів та алей. В останньому випадку завжди оговорюється  можливість купити саджанці оптом, а також обрати найбільш оптимальний спосіб їх доставки.

Доставка товару здійснюється по Україні: від 3-х днів, по Києву та  області до 3-х днів. Компанія співпрацює з усіма великими перевізниками України такими як Нова Пошта, Делівері, Інтайм, Нічний Експрес, також ви можете отримати  своє замовлення на власному транспорті.

Rasteniya

Флора Лайф 

Інтернет-магазин “Флора Лайф” здійснює доставку всіх кімнатних, в т.ч. плодових, рослин горщиків, орхідей та бонсаїв в м.Києві та по всій Україні.

У зимовий період, коли нічна температура опускається нижче + 5 ° C, горшкові рослини, орхідеї, бонсаї, цитрусові та екзотичні плодові рослини доставляються тільки по Києву. Взимку по Україні Новою поштою можлива відправка, але ризик переохолодження рослин лягає на клієнта. Можлива доставка поїздами або автобусами (маршрутками).

Залежно від часу замовлення товар може бути доставлений сьогодні, завтра або в зазначений Вами день. Терміни доставки по Україні залежать від відстані між Києвом та Вашим містом.

Вартість доставки по м. Київ товарів з одного розділу магазину:

– в будні дні: 70 грн.;
– у вихідні та святкові дні: 120 грн.
– вартість доставки вуличних рослин становить 100 грн.
– вартість доставки супутніх товарів (горщики, грунти, добрива) складає 120 грн.
Вартість доставки по Україні товарів з одного розділу магазину:

– при відправці Новою поштою – вартість доставки товару до складу Нової пошти становить від 50 грн., В залежності від ваги та  габаритів. Вартість упаковки, додаткового каркасу та тариф Нової пошти оплачується покупцем окремо.
– при відправці маршруткою, автобусом або поїздом вартість доставки до ж / д вокзалу, автостанції становить від 70 грн. до 100 грн., в залежності від ваги і габаритів. Вартість упаковки (50 грн.) і перевезення оплачується покупцем окремо.
Ми не відправляємо післяплатою, щоб уникнути не отримання  рослин на пошті та  зворотного пересилання.

Вартість доставки по Київській області товарів з одного розділу магазину:

– Вартість доставки по Київській області = Доставка по Києву + 3 грн. / Км.
– Вартість занесення великогабаритних товарів – така ж, як діюча по м. Київ.

rastenia-dlya-sada

Гарденіум

Інтернет магазин «Гарденіум» пропонує садівникам, городникам, ландшафтним дизайнерам та любителям кімнатних рослин величезний вибір посадкового матеріалу, а також садовий інвентар для роботи з ним.

Доставка поштою, здійснюється як  по Києву, так і по інших регіонах України, при замовленні на суму понад 700 гривень – доставка безкоштовна.

Якщо сума вашого замовлення менше 700 гривень тоді вартість доставки Укрпоштою становитиме 29 гривень, а Новою поштою – 35 гривень.

rasteniya

Сучасний садовий центр Greensad

Перший садовий центр Greensad ми створили в 2011 році. Він знаходився в с. Чайки, Київської області та займав територію в 8 соток. Ми почали з малого, але в кожній ситуації керувалися правилом: “Клієнт завжди правий”. Ця перевага допомогла їм стати лідером серед садових центрів України. Ми втілюємо в життя дві ідеї: європейські стандарти роботи та лояльна цінова політика на рослини і товари.

Доставка по Києву і області

Мінімальне замовлення з доставкою рослин та  товарів по Києву і області – від 400 грн.

Вартість доставки. Існують кілька варіантів доставки товарів та рослин по Києву в залежності від ваги та об’єму замовлення:

  • замовлення від 10 кг до 30 кг по Києву доставляються кур’єрами, вартість доставки – 140 грн;
  • замовлення від 30 кг до 75 кг по Києву доставляються на автомобілях, вартість доставки – 230 грн.
  • замовлення від 75 кг до 100 кг по Києву доставляються на автомобілях, вартість доставки – 300 грн.
    доставка в суботу, неділю, понеділок і святкові дні розраховується індивідуально і може відрізнятися від стандартних тарифів.
  • замовлення від 100 кг до 200 кг по передмістю Києва доставляються на автомобілях, подача машини 140 грн. (додается  нарахування  по тарифу 8 грн / км від садового центру в с. Мила); але не перевищуючи 90 км. Від 90 доставка буде здійснюватися по 8.50 грн за 1 кілометр.
  • замовлення понад 200 кг по Києву та передмістю доставляються за індивідуальними тарифами.

Безкоштовно доставляємо:

  • по Києву замовлення до 75 кг на суму від 2500 грн доставляємо безкоштовно!
  • по передмістю Києва (на відстань до 30 км від садового центру) замовлення до 150 кг на суму від 4000 грн доставляємо безкоштовно!
    замовлення вагою більше 200 кг (великогабаритні) в не залежності від суми замовлення доставляємо на платній основі за індивідуальними тарифами.

Термін доставки. Замовлення буде відправлено протягом 2-5 робочих днів (точніше узгодити дату та  час доставки можна з менеджером).

Варіанти доставки в інші регіони України ви можете обговорити з менеджерами магазину зв’язавшись з ними за телефонами вказаними на сайті.

rastenia-dlya-sada

Ботаніка

Магазин позиціонує себе як платформа з найбільшим та різноманітним вибором рослин. якій  здійснює доставку товару по всій Україні.

Доставка по Києву

1) Самовивіз – безкоштовно з нашого складу (вул. Богатирська 3є або пр-т. Лобановського 96)

2) Кур’єр за адресою – вартість доставки рослин в горщиках 79 грн; вартість доставки букетів 129грн. Кур’єр доставляє замовлення на суму від 150 грн. Термінова доставка 160грн

3) Доставка на суму від 1000 грн по Києву – безкоштовно

4) Упаковка товару та  доставка до Нової Пошти замовлень на суму менше 1000 гривень – вартість 25 грн.

Терміни доставки – уточнюйте у менеджера.

Доставка в регіони:

Доставка Новою Поштою по передоплаті на картку ПриватБанк. Мінімальне замовлення від 200 грн. Вартість пересилання залежить від тарифів нової пошти, але в середньому  коштує 50-70 грн за коробку (20 шт)

Просимо взяти до уваги що ми не несемо відповідальності за похибки роботи Нової Пошти та  робимо все можливе щоб квіти прийшли до Вас в найкращому вигляді.

Також просимо враховувати температурний режим замовлених вами квітів  (більшість з них теплолюбні, мінімальна температура +10 градусів, а машини Нової Пошти не оснащені обігрівом)

rastenia-dlya-sada

“Цветсад” 

На сайті магазина можна замовити: троянди, клематиси, багаторічні рослини, хвойні рослини, чагарники і дерева та інші рослини для своєї ділянки.

При оформленні замовлення в інтернет-магазині Ви можете обрати наступні способи доставки:

Доставка транспортною компанією: Нова пошта, Інтайм, Сат, Делівері. Доставка здійснюється тільки по Україні. Витрати по пересиланню  оплачуються клієнтом при отриманні товару на пошті. Поштові витрати не включені у вартість. Замовлення відправляємо протягом 1-3 днів. Номер декларації для отримання товару видається транспортною компанією у вигляді СМС.
Доставка Укрпоштою. Укрпоштою відправляємо тільки насіння.
Кур’єрська доставка – за домовленістю. Такий вид доставки здійснюється по Києву, Броварам, та  Київській обл. Доставка по Києву – 200 грн, з Броварів – 100 гривень, з Київської обл – договірна.
Самовивіз. При бажанні ви можете забрати замовлення самостійно, не оплачуючи послуги доставки. Після того як Ваше замовлення буде сформовано, ми зв’яжемося з Вами та  повідомимо, коли Ви зможете забрати своє замовлення на торговій точці в м.Києві. (Розташування торгової точки дивіться в розділі “Контакти” – https://www.tsvitsad.com.ua/ua/contact)

Rastenia-dlya-sada

“Квіткова поляна”

Вже понад 20 років на ринку України успішно процвітає квіткова компанія “Квіткова поляна”. На даний момент ми вирощуємо понад 150 видів горщикових рослин  власного виробництва. Наші теплиці оснащені передовими, високоефективними технологіями. Адже свіжість та  якість рослин – у нас на першому місці.

Доставка кімнатних та вуличних рослин здійснюється з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18: 00. Вартість  доставки по місту Києву становить 200 грн. на одну дату та  на одну адресу, по області: + 9 грн / км в кожну сторону.

Доставка по Україні здійснюється логістичними компаніями “Нова пошта” та “Делівері”. Ціну за доставку розраховують  при відправці в залежності від типу та  ваги товару. Маршрут й  місцезнаходження посилки можна відстежити по номеру товарної накладної, який  Вам повідомить менеджер після відправки товару.

Після того, як Ви зробите замовлення в будній день, протягом дня з Вами зв’яжеться співробітник компанії для узгодження дати та  місця доставки.

Час доставки залежить від дальності розташування Вашого приймального відділення. Зазвичай, час доставки становить 1 – 2 дні.

Замовлення, зроблені в суботу або неділю – обробляються в понеділок.

Самовивезення вуличних рослин та  добрив можливе  тільки з магазину за адресою м.Київ, Крюковщина, Хутір Фермерський, вул. Вишнева, 3. Букети, композиції, кімнатні рослини і “Запорожкераміка” доступні у всіх магазинах.

При потребі в терміновій  доставці звертайтесь за телефоном (044) -583-46-66.

Rasteniya-dlya-sada

Agro-Market

Інтернет-магазин насіння Agro-Market.net – ресурс, де ви можете знайти практично всі товари для свого саду, городу чи дачі: від високоякісного посадкового матеріалу вітчизняної та іноземної селекції до інвентарю та декору. Головне завдання магазину Агромаркет – допомогти зробити садівництво та городництво ефективним та простим

Agro-Market пропонує величезний вибір саджанців, насіння, добрив, засобів захисту. Вся продукція відповідає високим стандартам якості. Працюють лише з надійними українськими та іноземними виробниками, які постачають якісну продукцію. На ринку понад 20 років.

Виникли питання про доставку та оплату замовлень?

Зателефонуйте: 0 (44) 333-49-14

Напишіть: [email protected]

1 3

Зелена Грядка

Вартість доставки Новою Поштою – 45грн.

Вартість доставки УкрПоштою – 25грн.

Вартість доставки Джастін – 35грн.

Упаковка – БЕЗКОШТОВНО!

Дорогі клієнти! Мінімальне замовлення в інтернет-магазині – 150 гривень. Замовлення через кошик приймаються цілодобово! Приймають замовлення в телефонному режимі в робочий час, для цього випишіть АРТИКУЛИ (КОДИ) товарів, що вас цікавлять, і зв’яжіться з нами по одному з контактних телефонів.

ЯК ЗАМОВИТИ:

Через кошик на сайті або у телефонному режимі.

ВІДПРАВЛЕННЯ:

При замовленні до 14:00 відправка на день замовлення після наступного дня.

2 3

Сад.Огород.Дом

Інтернет-магазин «Сад.Огород.Дом» пропонує вам найширший асортимент посадкового матеріалу від провідних виробників України, Польщі, Німеччини, Голландії. Посадивши їх на своїй ділянці, ви гарантовано отримаєте очікуваний високий урожай, будучи впевненими в екологічній безпеці вирощеної власноруч продукції.

Способи доставки

Доставка “Justin” https://justin.ua/
Доставка “Нова Пошта”
Делівері. Відправлення товару здійснюється щодня крім п’ятниці. http://www.delivery-auto.com/ Тільки за 100% оплати на картку ПриватБанку.
Доставка “Самовівіз” Усі дні з 08.00 до 13.00 годин, крім п’ятниці. У п’ятницю в магазину вихідний. За годину до приїзду зателефонуйте, вказаному на сайті.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі