Навіщо аграрний бізнес повинен мати свою сторінку в Facebook?
26 Грудня, 2018
736  

Навіщо аграрний бізнес повинен мати свою сторінку в Facebook?

Будьте там, де Ваші клієнти

На початку статті пару слів про аграрний  бізнес в Україні. На сьогоднішній день – це один з прибуткових видів бізнесу країни, завдяки якому, Україна займає лідируючу позицію на світовому ринку агропрому.

Популярний та прибутковий не тільки великий, а й малий агробізнес. Тенденції до ЕКО продуктів  та здорової  їжі сприяють відкриттю малого фермерського господарства.

Конкуренція в аграрному бізнесі зростає з кожним днем ​​все більше, власники малого та великого  бізнесу шукають нові способи залучення клієнтів. Одним із сучасних способів просування Вашого продукту є соціальні мережі.

agrobiznes-v-sotsialnyih-setyah

В наші дні соціальні мережі стали невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. На території України більше 12 мільйонів людей  у віці від 18 до 65+ років є користувачами соціальної мережі Facebook. Багато з них можуть бути або стати клієнтами Вашого аграрного бізнесу.

Будь Ви фермером, який продає вирощену на своєму городі полуницю, або Ви великий виробник зернових культур – Ви обов’язково повинні бути в соціальній мережі!

Якщо Ваш агробізнес ще не має своєї бізнес сторінки в Facebook, ось кілька причин чому варто створити нову сторінку:

agrobiznes-v-sotsialnyih-setyah

            СТОРІНКА В FACEBOOK РОЗПОВІСТЬ БАГАТО ПРО ВАШУ АУДИТОРІЮ: ФАНАТІІВ , КЛІЄНТІВ ТА  ПОТЕНЦІЙНИХ КЛІЄНТІВ.

Сторінка Вашого бізнесу в Facebook дає вам можливість спілкування та отримання зворотного зв’язку (прямого відгуку ) від вашої аудиторії. Можна уявити постійну фокус групу. Люди який лайкнули Вашу сторінку  – фани, вони в курсі про вашу компанію та  хочуть дізнатися більше. Поки вони чекають та  отримують корисну й  цікаву інформацію з вашої сторінки в Facebook, ви так само можете отримати корисні відомості від їх участі (лайки, коментарі та  перепублікааціі).

У розділі «Статистика» Facebook надає цікаву та корисну інформацію про Вашу сторінку  та  взаємодію з публікаціями. Фани Вашої бізнес сторінки в Facebook дадуть цікавий відгук про опубліковані  вами матеріали  та  діяльність  компанії в цілому.

agrobiznes-v-sotsialnyih-setyah

   СТОРІНКА В FACEBOOK ДАЄ МОЖЛИВІСТЬ «ОПРИЛЮДНЕННЯ» ВАШОГО БІЗНЕСУ.

Соціальні зв’язки  та  спілкування – це невід’ємна частина сьогоднішнього життя. Сторінка Facebook для бізнесу дає Вам можливість створити особу , ім’я та особистість вашої компанії чи  / або бренду. Так само дає можливість показати людську частину Вашого бізнесу в діалогах один-на-один, персоналізованому підходу та навіть  у простому не бізнес орієнтованому  спілкуванні.

      ВИ МОЖЕТЕ СТВОРИТИ ВЛАСНУ СПІЛЬНОТУ  НА СВІЙ  БІЗНЕС НА СТОРІНЦІ FACEBOOK.

Сторінка в Facebook є відмінним місцем, де можна зібрати Ваших покупців, потенційних покупців, колег, друзів та просто людей які цікавляться для обміну думками, отримання  відгуків, питань та  пропозицій.

Для створення та  підтримки спільноти Ви можете використовувати безліч шляхів, враховуючи:

  • Публікації цікавих та  релевантних посилань на матеріали.
  • Просити фанатів залишати коментарі.
  • Організовувати акції та  заходи.
  • Створити місце для написання  відгуку.
  • Заохочувати найактивніших учасників.

Якщо Ви створите сторінку Facebook для Вашого агробізнесу яка збере людей разом, Ви зможете розвинути лояльний фоловінг (слідування) яке буде продовжувати рости, а  разом  з ним буде  рости  також популярність Вашої сторінки.

agrobiznes-v-sotsialnyih-setyah

           FACEBOOK ЦЕ ДОБРЕ ДЛЯ ПОШУКОВОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ. ЛЮДИ ШУКАЮТЬ В GOOGLE ТА FACEBOOK …

Мати сторінку в Facebook для агропромислового бізнесу це ефективний шлях для отримання  та  направення  трафіку (відвідувачів) на Ваш сайт або блог. Публікації посилань на сторінку Facebook, а також взаємодії з ними (переходи), будуть оцінені та  винагороджені пошуковими системами.

З розвитком та зміцненням позицій соціальних мереж, сторінка в Facebook наповнена корисним та  унікальним контентом, який релевантний до вашого бізнесу, буде оцінена пошуковими системами. Індексація відбувається швидше ніж на сайті.

ВАШІ КОНКУРЕНТИ ВЖЕ МАЮТЬ  СТОРІНКУ В FACEBOOK.

Ми рекомендуємо вживати дії в будь-якій області вашого бізнесу просто тому, що ваші конкуренти роблять це.

Між іншим, коли мова заходить про соціальні мережі, не мати бізнес сторінку Facebook або взагалі не бути присутнім на просторах соціальних мереж може коштувати вам втратою потенційних клієнтів. Можливості розвитку агробізнесу збільшуються в рази – якщо компанія використовує соціальні мережі та використовує їх вірно.

agrobiznes-v-sotsialnyih-setyah

     ВИ МОЖЕТЕ ПОКАЗУВАТИ ВАШ БІЗНЕС ПЕРЕД ОБЛИЧЧЯМ ВАШИХ КЛІЄНТІВ ТА  ПОКУПЦІВ ЩОДНЯ.

Можливо, одна  з найбільших переваг мати бізнес сторінку в Facebook – бути поширеним  та  отримати більше  інформації, статусу, посилань, зображень , відео та  ін. Якщо покупець поставив «Лайк» Вашій сторінці він потенційно може побачити її оновлення.

Зараз в Facebook вже 65 мільйонів бізнес сторінок і ця цифра зростає з кожним днем, як і зростає кількість користувача та  фанів цих сторінок.

     БІЗНЕС СТОРІНКИ В FACEBOOK ЦЕ «МАГАЗИН», INSTAGRAM, YOUTUBE І БАГАТО ІНШОГО.

З розширення можливостей і функціонала бізнес сторінки в Facebook, з кожним днем ​​додаються нові функції та  можливості. Саме це дозволяє тримати як потенційних клієнтів, так й адміністрацію бізнес сторінки в тонусі.

agrobiznes-v-sotsialnyih-setyah

ВИСНОВКИ:

Сучасному аграрному бізнесу, та й не тільки йому, варто завести та адмініструвати сторінку в соціальних мережі Facebook. Це Ваш шанс отримувати щодня нових клієнтів!

ПРОПОЗИЦІЇ:

Завод «Мехбуд» активно веде свою бізнес сторінку в Facebook c 2014 року (до цього була група). Ми знаємо, що робити це добре  та  грамотно – це велика праця. Адже Ви, напевно, неодноразово зустрічали сторінки у яких не стрічка не оновлюється, немає ні новин ,ні публікацій чи  сторінки з величезною кількістю фанатів, але без будь-якої активності …

Ми пропонуємо послуги ведення та  адміністрування Вашої бізнес сторінки в Facebook і не тільки …

author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі