Сім причин брендувати вашу електронну адресу
2 Січня, 2019
1234  

Сім причин брендувати вашу електронну адресу

З якою будівельною компанією ви хотіли  зв’язатися з  наступними адресами електронної пошти: [email protected] чи  [email protected]? Напевно, можливо  з впевненістю, що ви обрали перший варіант – у недавньому опитуванні Verisign, 65 відсотків споживачів вважають, що фірмова електронна пошта більш надійна, ніж звичайна.

Хоч це може показатися на перший погляд не переконливим   тут ви знайдете більше, ніж просто електронну пошту. Це дійсно все про створення довіри та брендінгу. А для невеликих компаній на сучасному конкурентному ринку брендинг – це те, як один бізнес буде відрізнятися від  інших.

14

Сім причин брендувати вашу електронну адресу

Якщо ви все ще не впевнені, ось сім вагомих причин, чому у вас повинна бути фірмова адреса електронної пошти для вашої компанії:

Дайте правильне перше враження

Фірмова електронна пошта показує, що ваша компанія професійна. Загальна електронна пошта може спровокувати недосвідченість або, що ще гірше, викликати сумніви в тому, що ви справжня компанія. Але коли ви використовуєте фірмову електронну пошту, ваша аудиторія відчуває, що ви тут, щоб серйозно ставитися до своєї справи.

Створіть більш вражаючу картину.

Загальна  адреса електронної пошти може повідомити, що ваш бізнес є новим, або невеликим, чи  тимчасовим. Наявність фірмової електронної пошти створює більше «корпоративного іміджу» та може допомогти запобігти незручній ситуації, коли потенційні клієнти можуть не захотіти оцінити вашу компанію за  справедливістю. Крім того, налаштування  декількох адрес електронної пошти для різних сегментів вашого бізнесу (наприклад, [email protected], [email protected], [email protected] та ін.) Буде підтримувати цей професійний образ, який вам потрібен.

Додати авторитетності та довіри

На жаль, художники-шахраї існують, тому багатьом споживачам не буде набагато вигідніше відправляти особисті дані на адресу [email protected]. Але коли у вас є фірмова адреса електронної пошти, ви надаєте своїм клієнтам безпеку та  впевненість в тому, що ваш бізнес є законним.

Це недорого … та легко

Ви можете налаштувати фірмову адресу електронної пошти з мінімальними зусиллями через постачальника доменних імен або веб-хостингу безкоштовно чи за розумними цінами. Якщо ви в даний час запускаєте Microsoft Office 365, ви можете легко встановити це через адміністративний центр Office 365. Величезна перевага реєстрації доменного імені тепер полягає в тому, як він росте з вашим бізнесом – використовуйте його для свого фірмового листа  сьогодні та для вашого сайту в майбутньому.

Сприяти усвідомленню бренду

Краща перевага використання фірмової електронної пошти – кожен раз, коли ви відправляєте електронного листа, ви просуваєте свій бізнес, а не Gmail або Ukr.net. Це цінний, економічний спосіб просування вашої компанії, не витрачаючи багато грошей.

Контроль та облік різних сервісів

Ви можете зареєструвати вашу компанію в різних сервісах використовую різні email адреси. Щоб важливі для вас листи завжди були видні, та поштових скриньках не втрачалося те що важливо.

Контроль персоналу

Можливість архівації листувань, перенесення контактів та створення дублюючих електронних адрес. Новий співробітник – нова пошта. Працівник пішов – пошту архівуємо і перенаправляємо. Клієнти, заявки та замовлення не повинні губитися та забуватися!

За цим, якщо ви, як і багато інших малих підприємств, вважаєте, що брендинг призначений тільки для великих підприємств з великими рекламними бюджетами, подумайте ще раз. Вивчивши 7 основних причин брендувати вашу електронну адресу, сьогодні ви можете почати роботу з брендингом своєї електронної пошти.

author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі