ТОП 10 архітектурних бюро з проектування будинків
12 Липня, 2022
338  

ТОП 10 архітектурних бюро з проектування будинків

Проектування – це етап, що передує будівництву будинку і визначає те, наскільки надійно та безпечно для майбутніх мешканців його буде побудовано. Саме тому до вибору архітектурного бюро слід поставитись відповідально. Від якості проекту залежить раціональність використання будматеріалів, безпека житла, його комфорт, кількість тимчасових, матеріальних та трудових ресурсів, які відводяться на будівництво.

Завод Мехбуд підготував список найкращих архітектурних бюро з проектування будинків.

Проекти приватних будинків від DOM4M – це повністю безпечні, продумані, сучасні рішення, спроектовані провідними фахівцями будівельної галузі. За понад 6 років роботи зібрали близько 3000 готових типових проектів будинків під будь-які потреби та бюджет, а також готові розробити унікальний авторський проект з урахуванням усіх ваших побажань.

Чи не можете підібрати хороший варіант серед готових проектів? У компанії DOM4M ви зможете замовити проект будинку конкретної площі, планування та конфігурації. Спеціалісти вислухають усі вимоги та побажання, врахують особливості території та запропонують кілька ексклюзивних проектних рішень на вибір. Крім того, DOM4M завжди готові піти назустріч клієнту і доопрацювати вже готове проектне рішення, достатньо лише повідомити свої побажання та вимоги персональному менеджеру.

Ціна проекту будинку в даному випадку розраховуватиметься індивідуально, залежно від складності та масштабів майбутнього проекту будинку.

dom4m

Компанія Z500 є ексклюзивним представником міжнародного архітектурного бюро Z500.

Основна діяльність компанії – продаж типових проектів приватних житлових будинків, індивідуальне проектування, а також надання додаткових послуг, які допоможуть швидко побудувати новий будинок за будь-яким типовим варіантом, зроблять майбутній будинок максимально комфортним.

Понад 500 типових розробок котеджів представлено на сайті. Ви тут зможете вибрати та купити проекти будинків (фото, креслення, відео, ескізи розміщені на сайті) у різних архітектурних стилях, площею від 40 м2 до 450 м2. Кожен без винятку варіант поєднує в собі естетику, ергономічність, економічність і всі необхідні нюанси для того, щоб ваше щоденне проживання було комфортним. Практично кожен забудовник зможе знайти проект будинку, який відповідає його вимогам.

Типові рішення компанії Z500 повністю адаптовані до будівельних норм України.

Z500

Багата колекція архітектурної компанії TMV налічує понад 700 готових проектів будинків, котеджів, особняків, резиденцій та інших житлових будівель. Всі вони розроблені з особливою ретельністю нашими досвідченими та відповідальними фахівцями. Кожен окремо взятий проект будинку є сучасним і раціональним, заслуговує на особливу увагу і надає потенційним клієнтам повний комплект технічних описів і точних архітектурно-будівельних креслень, без яких неможливо розпочати жодне будівництво.

Команда TMV на всіх етапах співробітництва рада надати замовнику професійну консультаційну допомогу. Завдяки тому, що архітектурна компанія TMV пропонує різні проекти будинків будь-якої складності, ви зможете вибрати той із них, який максимально відповідатиме вашим вимогам. Це може бути одноповерхова або двоповерхова будівля, особняк або будинок для невеликої ділянки, готель чи котедж.

TMV

Провідна архітектурно-будівельна компанія – «ALFA Project» у місті Києві є провідною компанією у кількох напрямках своєї діяльності: у проектуванні приватних будинків та котеджів, у створенні естетичного та функціонального дизайну, в ремонті та оздобленні квартир та комерційних приміщень, а також у будівництві приватних будинків під ключ і красивих заміських котеджів. Цьому є численні докази з боку клієнтів. Прочитайте відгуки на сайті та сторонніх ресурсах, і ви побачите переважно позитивні відгуки реальних людей.

Архітектурне бюро виконує весь перелік робіт, тому замовнику не доведеться звертатися до кількох організацій за розробкою проектної документації, геодезією, будівництва об’єктів та ремонтом чи іншими напрямками. Все це ви отримуєте в одній організації без проблем, завдяки чому суттєво економите.

ALFA Project

ЕвроХауз

ЄвроХауз займається будівництвом високоякісних каркасних, цегляних, модульних, монолітних, газобетонних будинків, лазень та саун, а також здійснює VIP-проекти.

Компанія ЄвроХауз – лідер приватного домобудування в Україні, який має ліцензії та всі необхідні правові документи, що дозволяють нам на законних підставах займатися проектною та будівельною діяльністю. Надає повний спектр послуг із продажу приватних житлових будинків:

  • Будівництво будинків під ключ – використання оздоблювальних матеріалів від провідних виробників екологічних будівельних матеріалів найвищої якості.
  • Індивідуальне проектування – розробка типових проектів та супутньої технічної документації з дотриманням європейських стандартів.
  • Адаптація розробок – внесення змін до готових проектів, які не знижують якість та надійність споруди.
  • Додаткові послуги – дизайн інтер’єру, адаптація фундаменту, монтаж сучасних систем кондиціювання, вентиляції та опалення, ландшафтний дизайн, встановлення альтернативних джерел енергії.
ЕвроХауз

Компанія DANICA надає широкий спектр послуг з будівництва в Україні. Виконує роботи будь-якої складності та є провідним забудовником у будівництві енергоефективних будівель. Компанія заслужила визнання клієнтів та експертів у галузі за здійснення складних проектів, впровадження нових технологій та використання екологічних матеріалів.

Робота будівельної компанії DANICA ґрунтується на трьох китах: енергоефективність, екологічність, естетика. Унікальні технології та ексклюзивні дизайнерські рішення зроблять ваш будинок комфортним, теплим та затишним.

DANICA

AkvilonPro™ проектує будинки, інженерні системи та організовує будівництво. Працює на ринку України з 2001 року і за цей час спроектовано понад 400 будинків. Можливості компанії дозволяють за необхідності створювати проект лише за один день. Залишиться лише втілити його.

Проконсультують з будь-яких питань будівництва нових будинків та реконструкції вже існуючих. Допоможе у створенні чи ремонті будинку та врахує усі побажання.

AkvilonPro проектує екологічні пасивні та активні сучасні будинки. Це дозволить покращити екологічну ситуацію та знизити витрати на утримання будинку. Активний будинок сам виготовляє енергію для свого забезпечення. Активний будинок може забезпечити енергією не тільки себе, а й гостьовий будинок і навіть лазню. Ці типи будинків дозволяють максимально зберігати енергію будинку. Замовити проект будинку ви можете у розділі пасивні будинки, переглянувши каталог проектів.

Будинки поєднують у собі тепло, комфорт, надійність та затишок.

AkvilonPro

Серед готових проектів будинків та котеджів від Qproject Ви напевно знайдете той проект невеликого будинку, який повною мірою відповідатиме всім заданим параметрам. Оригінальні дизайнерські архітектурні будови різних стилів, аналогів яким немає на жодному сайті. Каталог готових авторських проектів будинків від Qproject зможе задовольнити навіть найвибагливіших клієнтів.

Якщо серед навіть тисячі типових проектів Ви не побачили СВІЙ будинок, – Вам краще скористатися спеціальною послугою і замовити індивідуальне проектування. Індивідуальне проектування будинку – це завжди шанс створити 100% ексклюзивний архітектурний витвір. Архітектурне бюро Qproject допоможе Вам врахувати всі цікаві ідеї та рішення в одному проекті.

Також у Вас завжди є можливість в архітектурному бюро вибрати пакет додаткових послуг до типового готового проекту будинку, за допомогою яких максимально адаптувати котедж під Ваші особливі побажання. Іноді внесення змін до типового проекту і є оптимальне рішення.

Qproject
Eco House

АРХЕТОН

АРХЕТОН
author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі