ТОП 10 компаній з ландшафтного дизайну Києва
18 Квітня, 2023
465  

ТОП 10 компаній з ландшафтного дизайну Києва

Ландшафтний дизайн – це процес створення красивих, функціональних та естетично приємних ландшафтів на території приватних та комерційних об’єктів. Він має безліч застосувань і може бути використаний для різних цілей.

У Києві безліч компаній з надання послуг ландшафтної архітектури або дизайну саду. Але звертатися краще завжди до перевіреної компанії, де є реальні відгуки клієнтів та величезне портфоліо робіт.

У статті представлено 10 компаній, які є лідерами у галузі ландшафтного дизайну.

Topiar

Команда TOPIAR поєднує найкращі досягнення ландшафтного проектування. Вміють створювати красу на невеликих присадибних ділянках та упорядковують територію заміських комплексів на кілька гектарів. Клієнтами Topiar стають підприємці, які мріють створити місце для комфортного відпочинку співробітників на даху бізнес-центру та прогресивні дизайнери, які використовують озеленення у своїх проектах.

Ваш Новий Сад

Ландшафтна Компанія «Ваш Новий Сад» була створена в 2008 році як бізнес ландшафтного дизайнера, що індивідуально працює. Сьогодні – це студія ландшафтного дизайну, яка виконує весь комплекс робіт з проектування, озеленення та благоустрою як приватних садів, так і муніципальних та корпоративних об’єктів, котеджних селищ. Компанія веде свої проекти не лише у Києві та Київській області, а й в інших містах України.

Ваш сад

Зелена магія

Компанія “Зелена Магія” саду займає лідируючі позиції на ринку ландшафтних послуг України.

  • сада
  • сада 2
  • сада 3
  • сада 4
  • сада5
  • сада6

GardenPark

Компанія «ГарденПарк» здійснює всі ландшафтні роботи, щоб ваша ділянка стала неповторною та оригінальною. Фахівці компанії враховують особливості місцевості, характеристики ґрунту, клімат, глибину залягання ґрунтових вод, рельєф та наявність комунікації, будівель.

Насамперед затверджується дизайн-проект. Потім ділянка розбивається на функціональні зони, створюється необхідний рельєф. У цьому враховуються як особливості території, і побажання клієнта. Після підготовчих робіт розпочинається процес благоустрою. Тут розпочинається втілення цікавих ідей.

Vive

VIVE-group – це компанія, що надає комплексні послуги ландшафтного дизайну. Переваги – це повний цикл послуг проектування, озеленення та благоустрою. На вас чекає індивідуальний менеджер та супровід на всіх стадіях проекту.

VIVE-group складається з групи висококваліфікованих спеціалістів з ландшафтного проектування, автоматичного поливу, озеленення, будівництва та благоустрою. За спиною компанії 12 років роботи у галузі ландшафтного дизайну та кілька сотень успішно реалізованих проектів.

Hplants

Працюючи понад 10 років у сфері ландшафтного дизайну, компанія має за плечима велику кількість об’єктів різної складності!

  • Hplants 1
  • Hplants2
  • Hplants4
  • Hplants3

Smart Garden

На сайті Smart Garden Ви знайдете все необхідне для озеленення ділянки та автоматичного поливу, створення водойми та унікального мікроклімату, мощення, встановлення садово-паркового освітлення, водопідготовки, водовідведення та електроживлення.

smart

Магія саду

Компанія займається ландшафтним дизайном із 2009 року. “Магія саду” пропонує комплекс послуг ландшафтного дизайну ділянки.

Visad

Основний напрямок діяльності компанії Visad – проектування та реалізація ландшафтного дизайну на ділянках будь-якого рельєфу та складності. Компанія готова виконати комплексні рішення з нуля, а також реалізувати окремі елементи благоустрою та озеленення території. Кваліфікований штат садівників забезпечить подальший догляд за насадженнями та підтримуватиме початковий вид саду протягом багатьох років.

  • Visad
  • Visad 2
  • Visad 3
  • Visad 4

Avico

“AVICO” – це команда професіоналів. Десятки років наполегливо працюють для задоволення ваших потреб у сфері благоустрою присадибних ділянок. На сайті ви можете знайти гранітну бруківку, тротуарну плитку, товари для облаштування зони барбекю, садові меблі та багато іншого.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі