Топ будівельних курсів у Києві
1 Лютого, 2022
872  

Топ будівельних курсів у Києві

stroitelnue -kyrsu -kieva

Світ не стоїть на місці – він розвивається, та  дуже швидкими темпами. І чим швидше відбуваються зміни в сучасному світі, тим краще люди усвідомлюють важливість сучасної освіти та  знання актуальних технологій.
У сучасному цивілізованому світі, як і повинно бути, освіта, а найголовніше – отримані в процесі навчання знання – перетворилися, як на основне джерело доходу людини, так і в капітал.
Вже не важливо, що ти знав вчора. Важливим є те, наскільки корисними твої знання будуть  завтра.
Ми зробили для Вас добірку найбільш цікавих та актуальних будівельних курсів Києва та  з радістю готові поділитися нею з Вами.

Навчальний Центр компанії Будівельні Технології

Навчальний центр кошторисників компанії Будівельні Технології пропонує два види навчання: очне навчання в навчальному центрі в Києві та  дистанційне навчання кошторисників.

Київський навчальний центр кошторисників пропонує підготовку фахівців для організацій всіх форм власності за наступними напрямками:

  • Кошторисна справа. повний курс
  • Кошторисна справа. Експрес-курс
  •  Проектні роботи. повний курс
  • Майстер-клас з кошторисної справи

Навчальний центр компанії знаходиться за адресою м. Київ, вул. Рибальська, 2, офіс 309. Зручне розташування (відстань від ст. Метро «Печерська» – 800м, а від ст. Метро «Арсенальна» – 1200м) дозволяє берегти Ваш час та нерви, що для нас дуже Важливо!

stroitelnue -kyrsu -kieva

Дистанційне навчання кошторисників

З червня 2014 року відкрито нову для України напрям – дистанційне навчання кошторисної справи. Цей  вид навчання вже оцінили сотні студентів-кошторисників з різних куточків нашої країни!

Основні переваги дистанційного навчання:

  • Навчання проходить без відриву від основної діяльності.
  • Викладач не тільки викладає теорію та задає практичні завдання, а й спілкується зі студентами, відповідаючи  на ці запитання в Online режимі.
  • У слухачів є можливість навчатися в будь-який час та  в будь-якому місці, так як навчальний матеріал доступний завжди. Вам достатньо мати комп’ютер, підключений до Інтернет, навушники і мікрофон.
  • Всім студентам надається доступ до повнофункціональної версії програм для виконання обов’язкових практичних завдань.
  • Кошторисники, які успішно пройшли Online-атестацію, отримують Атестат фахівця кошторисної справи. До Атестату додається Атестаційний лист із зазначенням кількості набраних балів по кожній темі курсу.

Дистанційні курси кошторисної справи:

  • Кошторисна справа. повний курс
  • Проектні роботи. повний курс
  • Розрахунок загальношахтних витрат
  • Кошторисна справа для Російської Федерації
  • Проектні роботи для Російської Федерації

Курси Виконроба

Одна з найбільш затребуваних в даний час спеціальностей – будівельник. А також одна з найбільш високооплачуваних. На сьогодняшний день великою  популярністю  на ринку освітніх послуг користуються курси виконробів.
Прораб – це виконавець робіт в будівництві, головний начальник на об’єкті.
Навчальний центр Курсор пропонує Вам пройти спеціальну, детально опрацьовану нами програму: курси виконробів.
Навчання ведуть викладачі-практики з величезним досвідом роботи, які познайомлять учнів з усіма особливостями, тонкощами та «підводними камнями» спеціальності.
Прослухавши курс, ви отримаєте вичерпний обсяг інформації, необхідний для керівництва сучасними будівельними об’єктами.
Також на базі цього навчального центру ви зможете пройти навчання за фахом кошторисна справа.

stroitelnue -kyrsu -kieva

Навчальний центр впровадження кліматичних технологій

Навчальний центр з впровадження кліматичних технологій, відомий також як Академія кондиціонування MHI, є єдиним в Україні ліцензованим навчальним закладом, який займається підготовкою, перепідготовкою та підвищенням кваліфікації вітчизняних та  зарубіжних фахівців в сфері вентиляції та  кондиціонування повітря. Навчальний центр здійснює свою діяльність на підставі (ліцензії АE № 636928, виданої Міністерством освіти та  науки, України)
Навчальний центр з впровадження кліматичних технологій був заснований в 2002 році з метою підготовки та підвищення кваліфікації співробітників компанії «ІВІК».

В даний час центр проводить курсову підготовку, перепідготовку, а також підвищення кваліфікації за наступними спеціальностями:

  • монтажник систем вентиляції, кондиціонування повітря, пневмотранспорту та аспірації
  • слюсар з ремонту та обслуговування систем вентиляції та кондиціонування
  • налагоджувальник контрольно-вимірювальних приладів і автоматики
stroitelnue -kyrsu -kieva

Eefacade, майстер школа

Майстер – школа енергоефективного утеплення фасадів (школа фасадчиків):

  • Практичні заняття проходять на спеціально обладнаному тренажерному полігоні з наданням всього спорядження на період навчання (спорядження як  вітчизняне, так і зарубіжних фірм).
  • У програму підготовки входить психологічне тестування, навчання наданню першої допомоги постраждалому зі з застосуванням спеціального манекена, охорона праці та  основна технологія роботи на висоті – спорядження, підйоми, спуски, пересування в безопорному просторі, спасроботи, дії в екстремальних та неордінарних ситуаціях та ін.
  • Практичний іспит учні здають на реальному виробничому об’єкті.
stroitelnue -kyrsu -kieva

Не забувайте, що вчитися ніколи не пізно, але по можливості не слід затягувати цей процес. На сьогоднішній день як  в нашій країні так і за кордоном є багато навчальних закладів, в яких наші люди можуть отримати необхідну освіту будь-яким зручним способом

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі