ТОП будівельних магазинів Одеси
21 Квітня, 2021
549  

ТОП будівельних магазинів Одеси

Епіцентр, будівельний гіпермаркет

Національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» – лідер роздрібної торгівлі DIY-ринку в Україні, що надає можливість придбати якісний товар для будівництва та ремонту, cаду та городу, обробки та  оформлення  житла в форматі «ВІД та ДО», а також скористатися численними додатковими послугами на території всієї України.

В Одесі їх три:

  • Овідіопольська дорога, 1
  • пр-т Небесної сотні, 99
  • вул. Паустовського, 14
top -maganov -Odessu

Графіті

Магазин з продажу оздоблювальних матеріалів

Компанія “Графіті” була заснована в далекому 1998 році у гарному  та  колоритному портовому місті Одеса.

Зараз наша фірма є одним з провідних постачальників на вітчизняний ринок високоякісних оздоблювальних матеріалів, декоративного освітлення та сантехніки від кращих зарубіжних виробників. Ми співпрацюємо з найбільшими будівельними супермаркетами України, оптовими покупцями (в т.ч. з дизайнерами, архітекторами, виконробами) та  маємо широку мережу офіційних представників у всіх куточках країни.

Запрошуємо вас особисто відвідати наші шоуруми, два з них розташовані в Одесі і ще один – в Києві. Ви зможете побачити більшість реалізованих нами товарів, каталоги та  стенди з продукцією.

top -maganov -Odessu

Торговий дім «Порада

Для того щоб кожен будинок став стильним та гарним, у 1998 році був створений Торговий дім «Порада»

Завдяки торговому дому, ви зменшите час на пошук необхідних оздоблювальних матеріалів, так як компанія працює одночасно в багатьох напрямках:

  • Шпалери та фотошпалери;
  • Елементи декору;
  • Світильники і люстри;
  • Все необхідне для ванної кімнати;
  • Клеї для шпалер, а також  супутні товари;
  • Самоклеючі покриття;
  • Покриття для підлоги;
  • Текстиль та деталі для внутрішнього облаштування;

Ми працюємо з лідируючими виробниками Франції, Італії, Німеччини та Бельгії, і тому наші товари мають високий стандарт, надійні та  безпечні для здоров’я.
Майже всі з наших партнерів мають столітній досвід виробництва, таємниці виготовлення передаються від батьків до дітей.
Наприклад, так відбувається у німецьких майстрів на фабриці Erismann, створеної в 1868 году.

Наша команда зі знанням справи, постійно і успішно працює з провідними компаніями відомими на міжнародному та вітчизняних ринках.

top -maganov -Odessu

Прораб

Наша компанія має чудову  репутацію на ринку будівельних матеріалів та  будівельних послуг в Одесі та  області.

Ми надаємо величезний асортимент різних товарів найвищої якості. Можете бути повністю впевнені, що знайдете тут саме те, що шукали. А вартість товарів та  послуг приємно здивує кожного покупця.

Головна мета компанії – це забезпечення жителів регіону кращими будматеріалами українських і зарубіжних виробників за приємними цінами.


Принципи роботи компанії:

  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • Наявність тільки високоякісних товарів вітчизняних та імпортних виробників;
  • Гнучка система ціноутворення та  знижок.
  • Зручні системи оплати товарів;
  • Доставка товарів покупцеві транспортом нашої компанії.
top -maganov -Odessu

Евромета

Будівельний магазин Евромета веде свою роботу на ринку будматеріалів з 2000 року. Професіонали які вже багато років успішно працюють в нашій компанії зробили її однією з провідних на будівельному ринку Украіни. Завдяки якісному підбору співробітників Евромета один з кращих дистриб’юторів на українському ринку будматеріалів.

Крім того що ми займаємося продажем будівельного матеріалу ми також пропонуємо вам консультацію високопрофільних  фахівців нашої компанії які розроблять для вас спільні технічні рішення на всіх етапах будівництва.

Наша мета це перш за все домогтися взаєморозуміння між клієнтом та  нашим фахівцем, ми надаємо  індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Різні сертифікати та  нагороди підтверджують наш статус лідера. Евромета є офіційним  представником багатьох торгових марок: Cersanit, Thomsit, Metylan, Moment, Knauf, Ekogips, Eurogips, Stabill, Satyn, Siltek, Полімін, Полірем, Kronostar, Dufa, AMF, URSA, ТехноНІКОЛЬ, Isover, Енергомаш, Onduline, і ін .Кровельние матеріали, МДФ Kronostar, покриття для підлоги, Гіпсокартон та комплектуючі, Шпаклівки, штукатурки, цемент, фарби, грунтовки, грунтуючі фарби, матеріали для облицювання.

Магазин знаходиться за адресою:

вулиця Аеропортовська, 9

Контактний телефон: (048) -730-81-05

top -maganov -Odessu

СантехІмпорт

Головними нашими правилами були і є – порядність, чесність та  відповідальність перед нашими клієнтами, які при такому різноманітті магазинів довірилися саме нам !!!

Що отримують наші клієнти:

  • безкоштовна доставка товару по всій Україні
  • додаткові знижки при оформленні замовлення через сайт і повній оплаті
  • найбільший асортимент сантехніки та керамічної плитки. Більш 100000 одиниць товару від більш ніж 300 виробників
  • офіційна гарантія від виробників
  • можливість доплати при отриманні товару
  • готівковий та безготівковий розрахунок
top -maganov -Odessu

Світ кераміки, торгова компанія

Торгова компанія «Світ кераміки» – займається продажем будівельних матеріалів вже більше 10 років, є ексклюзивними представниками низки виробників , а також розуміє, що дійсно важливо для зведення якісного будівельного об’єкту.

«Світ кераміки» пропонує:

  • Великий вибір будівельних матеріалів
  • Власний величезний склад в Одесі
  • Найнижчі ціни
  • Оперативні та безперебійні поставки відразу на ваш об’єкт
    І багато іншого

Будь-яка Покрівля

Найважливішим етапом при будівництві та реконструкції будівель є правильне облаштування покрівлі. Якщо ви бажаєте щоб дах в повній мірі захищав будинок від сезонних опадів і температурних перепадів то, плануючи подібний захід вам, необхідно грамотно підійти до вибору не тільки покрівельних матеріалів, але і спеціалізованої компанії, яка може виконати монтажні роботи.

Компанія спеціалізується на покрівельних роботах будь-якої складності, і сьогодні може запропонувати свою професійну допомогу, як приватним особам, так і великим компаніям. У своїй справі ми маємо величезний практичний досвід і маємо велику кількість обладнання і техніки, тому навіть самі об’ємні замовлення виконуються максимально оперативно і сумлінно. Крім того за час своєї діяльності налагоджена тісна співпраця з провідними виробниками покрівельних матеріалів.

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 8

Магазин АГРОМАТ в Одесі

Величезний асортимент, європейський сервіс, зручна навігація ㅡ відмінні риси магазинів АГРОМАТ в Одесі. Тут все створено для натхнення. А десятки готових рішень доводять, що облаштувати стильний і функціональний інтер’єр у ванній зовсім не складно.

На площі понад 1100 квадратних метрів розташувалася незліченна кількість керамічної плитки, душових кабін, змішувачів, меблів, освітлювальних приладів і супутніх товарів.

Різноманітність відтінків, фактур, форматів обробки дозволить вибрати матеріал для будь-якого інтер’єрного рішення. А наявність унікальних моделей сантехніки і меблів створить комфортну атмосферу в домі.

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 1 1
author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі