ТОП 15 котеджних містечок Одеси
22 Грудня, 2021
619  

ТОП 15 котеджних містечок Одеси

Сьогодні, коли життя в місті стає все більш метушливим, багато покупців вважають за краще купувати нерухомість в котеджних містечках та  таунхаусах. Якщо ви вирішили придбати нерухомість в одному з котеджних містечок Одеси, ми пропонуємо звернути увагу на топові варіанти – вони відповідають сучасним європейським стандартам та  обов’язково сподобаються Вам і  кожен зможе собі знайти житло до душі.

СВІТЛИЙ CОВІНЬОН

Спочатку, при проектуванні, в основу ідеї створення селища лягли принципи продуманої ергономіки життя, комфорту, безпеки та  бажання людини бути ближче до природи, не відриваючись від благ цивілізації.
Селище являє собою комплекс з 56 будинкових володінь з прилеглою індивідуальною територією для кожного з них.
Територія селища огороджена , а периметр знаходиться під постійним відеоспостереженням.
Загальна площа кожного одноповерхового домоволодіння – 74 м2, на яких органічно розташовані: коридор, дві окремі спальні, просторий санвузол (з мансардним вікном), технічна кімната (топкова, пральня та ін.) І велика комфортна кухня-вітальня. Високі і широкі вікна забезпечують багато світла та  відчуття вільного простору.
Спочатку ми планували всі наші будинки одноповерховими. І перша черга нашого селища вже виконана саме за цим принципом. Однак, ми готові, якщо у Вас буде таке бажання, побудувати в подальшому і двоповерхові будинки.
До кожного домоволодіння додається огороджена індивідуальна територія з повним пакетом документів на приватну власність. Площа ділянки розумно розподілена проектним рішенням, Ви отримуєте свою власну стоянку для автотранспорту, місця для відпочинку та garden релаксу на свіжому повітрі під відкритим небом.
Оптимальна площа будинку, продумана прилегла територія, всі міські комунікації, індивідуальне газове опалення, можливість внести особисті зміни в планування, а при бажанні – замовити індивідуальну обробку «під ключ», та що дійсно варте уваги  – доступна демократична ціна (порівнянна з вартістю квартири в багатоповерховому будинку) – все це котеджне селище «Світлий Совіньон».
І ще.
Перші будинки – готові. Вже сьогодні ви можете приїхати, подивитися, оцінити, як кажуть в Одесі – «помацати», та  відразу купити той будинок, який вам сподобається.

kotedgnue-gorodki-Odessu

Котеджне містечко Сонячний, Одеса, Стара Люстдорфська дорога

Селище розташоване в кількох кілометрах від Одеси, в екологічно чистому районі передмістя, поруч з житловими масивами «Чорноморка», «Червоний хутір» та  елітним котеджним містечком «Совіньон». Тут, затишна атмосфера заміського життя поєднується з перевагами сусідства з мегаполісом.
Зручна транспортна розв’язка дозволяє за 20 хвилин опинитися в центрі Одеси. Ще одним приємним моментом є близькість до моря – до облагороджених морських пляжів всього лише півтора кілометра. Інфраструктура котеджного селища, містить в собі паркову зону, спортивні майданчики, підприємства побутового обслуговування, кафе, магазини, аптеку, фітнес зал. Клієнтам на вибір пропонуються котеджі таунхаусного типу, площею від 88 до 240 кв.м, а також квартири в малоповерхових будинках, площею від 35 до 60 кв.м.
Всі будинки здаються під чистову обробку. На момент здачі встановлюються двері, вікна, проводяться всі комунікації. Автовласників приємно порадують вбудовані гаражі і гостьові парковки, а садівникам-любителям обов’язково сподобаються власний дворик та невеликий палісадник. Котеджне селище «Сонячний» – це унікальний варіант для тих, хто шукає баланс між ціною і функціональністю.

Котеджне сієста-містечко La Віда

Унікальний проект, в якому розраховано все, з максимальною увагою до психологічного та фізичного комфорту сучасної людини. Концепція виключає наявність високих будівель, кожен котедж має свій дворик. Всі матеріали, зовнішні і приховані, – найвищої якості. Ми віримо, що комфорт в будинку впливає на все в нашому житті.

30 котеджів в екологічно чистому районі в 7 хвилинах їзди від моря і в 30 хвилинах до центру Одеси.

  • Розвинута інфраструктура
  • Облаштована територія
  • Всі міські комунікації
  • Державний  акт на землю
  • Розсрочка (умови обговорюються індивідуально)

Інтер’єр-проекти вже розроблені з урахуванням всіх особливостей планування та увагою до найдрібніших деталей.
Ви можете внести свої побажання, або замовити інтер’єр за вашими вимогами.

kotedgnue-gorodki-Odessu

Санжейка люкс

Часом втомлюєшся від галасливого життя в яскравій Одесі. Хочеться спокою, тиші та  стабільності. І таке місце є! Всього 35 кілометрів від Одеси – і ви потрапляєте в Санжейку . Елітні котеджі на території, що охороняється, розвинена інфраструктура, мінімум проблем з оформленням документів. В’їжджай – і насолоджуйся життям!

Санжейка розташована дуже зручно: через селище проходить дорога на Кароліно-Бугаз та Затоку. А поруч знаходяться Грибівка і Чорноморськ.

Історія Санжейки бере свій початок в далекому 1792 році – на неї орієнтувалися проходячи  повз судна, адже тут зустрічаються течії Босфорської і Керченської протоки. А після революції, в 1921 році, в Санжейці побудували маяк. І він працює до цих пір.

Санжейка – це маленький рай. Мало людей, чистий золотистий пісок пляжів – всі будинки знаходяться в першій лінії від моря. Всього 40 хвилин їзди від міста – і ви в Санжейке. Котеджне містечко в Санжейке створене для любителів тихого життя і спокою. Котедж в Санжейке – це територія, що охороняється, нові дороги і всі комунікації в будинку. Комфортне життя – круглий рік, а не тільки у сезон відпусток.

kotedgnue-gorodki-Odessu

КП «Золотий берег»

КП «Золотий берег» – нове котеджне селище, вже здане в експлуатацію, що складається з 25 вілл, розташованих біля моря на першій лінії забудови, в парку з реліктовими зеленими насадженнями. Він має власний пляж та  чудову набережну. Це – дивовижне місце, де можна добре відпочити подалі від міської метушні . Нове  котеджне містечко в Одесі відповідає сучасним вимогам справжнього міського комфорту, сервісу і безпеки. Тут можна придбати будинок з внутрішньою обробкою в класичному стилі або підібрати котедж без оздоблення , щоб втілити в дизайні інтер’єру власні мрії та побажання.
Яскраве сонце, пляж з чистим білим піском, кафе і ресторани на морському узбережжі чекають вас в районі 16-ї станції Великого Фонтану

kotedgnue-gorodki-Odessu

ЖК «Чорноморська рів’єра»

Безпосередньо біля межі міста розташувався затишний житловий комплекс, що пропонує таунхауси на будь-який смак. Серед особливостей  цього котеджного містечка від попередніх слід відзначити наявність вбудованих гаражних боксів, що означає можливість як відкритої, так і закритої парковки.
Чорноморська Рів’єра – Місто у Моря, що розкинулось  на рівнині та  широких терасах, які сходинками спускаються до узбережжя. Великий парк та  кафе на терасах, торгове містечко і ресторани на мисів формах, магазини і дитячий мініклуб. Все це на свіжому морському повітрі та в п’яти хвилинах розташування  від Одеси.
Уявлення  про комфортне житло змінюється і все більше людей шукають альтернативу міській квартирі. Придбання будинку – це відмінне рішення, але доволі  не всім по кишені. Однак не впадайте у відчай, адже є відмінний і менш витратний варіант. Купівля таунхауса зробить ваші мрії доступними: це житло коштує значно менше, ніж окремий особняк і водночас  поєднує в собі як переваги квартири, так і приватного будинку.

А що вже говорити, якщо це буде таунхаус в Одесі на узбережжі Чорного моря, далеко від міської суєти і в той же час лише в 20-ти хвилинах їзди від центру міста. Ви подумаєте, що це швидше це  казка. В якомусь сенсі  так. Таунхауси «Вілла Троянд» в Місті у Моря Чорноморська Рів’єра, – це дійсно казка, але вже втілена в життя!

Це 32 сучасних і комфортних двоповерхових таунхауса: 4 секції, в кожній з яких розташовано 8 таунхаусів площею від 98 до 165 кв. м.

Кожна секція «Вілли Роз» – це затишний світ з ландшафтним дизайном, який потопає в мільйон троянд різних кольорів та  відтінків!

kotedgnue-gorodki-Odessu

Таунхауси «Club Marine»

Ми створюємо оазис серед високих кам’яних стін задушливого міста. У Вас є можливість жити у берега Чорного моря і щоранку спостерігати цей прекрасний вигляд  з вікна. Тут ми поєднали б  сучасні системи, які дозволять зробити проживання більш комфортним, при цьому зберігши ексклюзивний екстер’єр наших малоповерхових будинків.

Переваги комплексу апартаментів

  • Недалеко від моря – до моря 400 метрів;
  • До парку – 50 метрів;
  • Відмінний видгляд  як на море так і на парк;
  • Супермаркет – 2,5 км. На машині 5 хвилин (планується розміщення супермаркету в апартаментах);
  • Магазин – в 250 метрах;
  • Ринок Південний – в 7-10 хвилинах їзди;
  • Київський – в 10-12 хвилинах;
  • Цілодобова Аптека – в 5 хвилинах (планується розміщення в апартаментах);
  • Школи 4 шт. в 5-10 хвилинах їзди;
  • Дитячі садки 4 шт. в 5-10 хв їзди.
kotedzi-v-odessi

Iner Home

«Iner Home» – житло еліт-класу в самому центрі Аркадії, двадцять три таунхауса, які об’єднали в собі сучасну архітектуру, чистий дизайн та  високі технології. Таунхауси Iner Home мають три поверхи. У кожного будинку буде свій особистий сад та по дві тераси на даху з видом на море. Для кожного таунхауса Iner Home передбачені по 2 особистих паркувальних місця в підземному паркінгу і містка комора. Девелопер проекту – будівельна компанія Ecoteck Development.

Інфраструктура

Житловий комплекс «Iner Home» розташувався в тихому місці в 3 хвилинах від моря і в 2 хвилинах від Траси Здоров’я. Тут немає гучних вулиць і величезної кількості транспорту, але є де відпочити.
Дістатися  до пляжу Аркадія – курортного центру Одеси – можна за 5 хвилин. В радіусі 300 м від комплексу Iner Home знаходяться аквапарк «Hawaii», центр відпочинку «Морський» або нічний клуб «Ibiza Beach Club». Також є розваги та в готельно-ресторанному комплексі «Palace del Mar», розташованому всього в 150 метрах від комплексу.
Відправитися за продуктами і предметами першої необхідності можна в ТЦ «Gagarin Plaza» і Le Silpo, розташовані в 10 хвилинах ходьби від комплексу. У пішої доступності також школи та дитячі сади, аквапарк, спортивні комплекси, SPA центри і тенісні корти.

Особливості

  • повністю укомплектований і готовий до проживання будинок,
  • варіанти дизайну інтер’єру;
  • безпека – закрита територія з цілодобовою охороною;
  • клас енергоефективності А +;
  • 40% території комплексу – зелена зона;
  • в два рази менші платежі за комунальні послуги, ніж в аналогічних будинках такого ж класу, за рахунок використання технологій Iner Core,
  • геотермальні та  сонячні  енергії (сонячні панелі на даху кожного будинку);
  • сертифікація Active House – стандарт комфорту,
  • енергоефективність  та екологічність;
  • власна керуюча компанія Iner Service.
kotedzi-v-odessi

«вул. Академіка Вільямса, 21 »

Це нове котеджне містечко в Одесі, за 12 хвилин пішки від берега моря. Кожен котедж двоповерховий з власною прибудинковою ділянкою, де вистачить місця для лаунж або барбекю зони. Котеджі на «вул. Академіка Вільямса, 21» обладнані для сезонного та постійного проживання.

Інфраструктура

Котеджне містечко «вул. Академіка Вільямса, 21» розташоване у Київському районі Одеси, тому поруч магазини, супермаркети, дитячі садки, школи, банківські відділення, санаторії, оздоровчі центри та пляжі. Піша прогулянка до найближчого супермаркету «Таврія В» триватиме 7 хвилин, до супермаркетів «Сільпо», «Копійка» та продуктового магазину «Адмірал» — 5 хвилин автомобілем. Поїздка за фермерськими продуктами на один з трьох оптових продуктових ринків займе 8-10 хвилин.

Батьки дитини дошкільного віку зможуть довірити свого малюка розташованим поблизу дитячим садкам району: до дитячих садків №8, №15 та приватного садка Grow up — 3 хвилини на авто, до дитячих садків-ясел №304, №306 та навчально-виховного комплексу №310 можна доїхати за 8 хвилин. Також за 4 хвилини на авто від котеджного містечка «вул. Академіка Вільямса, 21» розташований дитячий центр «Талант клуб Lucky» — міні-садок та 20 розвиваючих, творчих, театрально-кінематографічних й спортивних програм та студій для дітей від 1 до 17 років, серед яких школа раннього розвитку, музичний театр та модельне агентство. Для школярів у радіусі 5-8 хвилин на авто від котеджів — муніципальні школи №89, №86, №65, №55 та приватна школа «Гармонія».

Потренуватися недалеко від будинку можна у спортивній залі Yes Fitness, до якої 9 хвилин пішки, а якщо цікавлять тренування з високою інтенсивністю — за 7 хвилин на авто тренажерна зала «Смайл». Дитину можна віддати до гімнастичного клубу «Исток» з секціями спортивної та художньої гімнастики, стрибків на батуті та спортивної акробатики. Влітку всією сім’єю можна поплавати та позасмагати на громадському пляжі за 4 хвилин автомобілем від дому або повеселитися у аквапарку Hawaii на пляжі «Аркадія», витративши на дорогу на авто 20 хвилин.

Комплектація

  • скляні вхідні групи, панорамні вікна з семикамерного профілю, мультифункціональні енергоефективні склопакети з каленим склом
  • власна ділянка площею 3-4 сотки, поруч з будинком гараж
  • індивідуальне опалення від газового котла
  • закрита територія
  • оздоблення фасадів натуральною деревиною та клінкерною плиткою
  • покрівля — італійська бітумна черепиця TEGOLA з 50-річною гарантією від виробника

Котеджне містечко «Італійський квартал»

Сучасне  котеджне містечко «Італійський квартал» живописно розкинулося всього в 15 хвилинах від центру столиці, на березі затоки Дніпра. Цей унікальний житловий комплекс побудований в кращих традиціях італійського дизайну і з застосуванням новітніх технологій, в екологічно чистій місцевості. У ньому втілилося все, що ми хочемо бачити в будинках  нашої мрії: доступність, комфорт, краса та  безпека.
«Італійський квартал» – це більше трьох сотень будинків різного формату (таунхауси, вілли, Віллета), об’єднаних в загальний архітектурний проект. На його створення розробників надихнула яскрава, емоційна Італія.
Котеджі витримані в класичному тосканському стилі. Цей стиль популярний у всьому світі – він є уособленням спокійного затишку, стриманої елегантності і безумовного комфорту. Ці риси в повній мірі вдалося передати в вишуканому стилі забудови «Італійського кварталу». Він не тільки гармонійно поєднується з природним ландшафтом, а й створює надзвичайно теплу та  життєрадісну атмосферу, в яку вам захочеться повертатися кожен день.

ЖМ Дайберг

ЖМ Дайберг – упорядкована прибудинкова територія, власні місця для паркування авто, прийнятна вартість будинків, продумані планування,наявність внутрішньої інфраструктури – школи, дитсадка, фітнес-центру, парку, кафе, дитячого майданчика, роблять цю пропозицію привабливою для покупців.

Розташування та інфраструктура

Котеджне містечко «Дайберг» під Одесою будують на вул. Центральна в смт. Таїрове. Звідси 2 км до популярного пляжу Совіньйон, до міста – 5 хвилин їзди на автомобілі. Для тих, хто віддає перевагу громадському транспорту, поруч зупинка маршрутного таксі. Вигідні покупки можна зробити в розташованих неподалік торгових центрах METRO й «Епіцентр».

Особливості дуплексів

«Дайберг» – котеджне містечко, для розташування якого забудовник вибрав місце з відмінною екологією і вдалою транспортною доступністю. Велика увага приділяється якості будинків і комфорту проживання в них. У ході будівництва до кожного дуплексу підводиться природний газ, звичайна й артезіанська вода, загальна система каналізації. Будинки відрізняються високим ступенем енергоефективності, а комунальні витрати по ним не перевищують аналогічні для квартир.

Дайберг

КМ СОСНОВИЙ БЕРЕГ

«Сосновий Берег» — це котеджне містечко з власною інфраструктурою та виходом до моря. Готові котеджі виконані в традиційному одеському стилі та архітектурними елементами епохи класицизму, черепичним дахом, кованими решітками й світлими тонами оздоблення, але можна втілити на порожній ділянці під будівництво власний проєкт. Містечко умовно розділене на верхню лісову та нижню прибережну частини.

Інфраструктура

Розташоване котеджне містечко «Сосновий Берег» за 30 хвилин їзди від історичного центру Одеси. До зупинок громадського транспорту від виїзду з території містечка пішки 5 хвилин.

За 10 хвилин пішки від «Соснового Берега» розташований торговий центр з гіпермаркетом «Ашан», десятками магазинів одягу, побутовою технікою та товарами для дому. Також товари для дому та ремонту можна купити в «Леруа Мерлен», який знаходиться на відстані 5 хвилин пішки. До великих продуктових ринків зі свіжими фруктами, овочами, зеленню та фермерською продукцією можна доїхати за 10 хвилин на авто.

Особливості

  • на західному березі селища облаштована яхт-марина, яка гарантує збереження водного транспорту в будь-який час року
  • цілодобова охорона території: відеоспостереження, пропускний пункт, патрулювання території, мобільна група швидкого реагування
  • суміщення форматів нерухомості із заповідним лісом та морським узбережжям
  • повноцінна пляжна інфраструктура — очищення піску, шезлонги та парасольки, туалети та душеві
  • акваторія пляжів без хвилерізів — вода вільно циркулює та не застоюється
  • проведені всі централізовані комунікації від каналізації до інтернету
Сосновый берег

Таунхауси “Перша лінія, 31”

«Перша лінія, 31» — унікальний проект таунхаусів з терасами та закритою територією за ціною квартири. Триповерхові будинки у скандинавському стилі розташувалися за 20 хвилин автомобілем від центру міста, у тихому місці серед малоповерхової забудови, де можна засмагати на власній терасі у сонячні дні та грати з улюбленим домашнім вихованцем у дворі.

Майбутнім мешканцям комплексу пропонують пять типів таунхаусів з вільними плануванням, а це означає, що житлові приміщення можна організувати у залежності від потреб членів сім’ї. На першому поверсі передбачений гараж на один або два автомобілі в залежності від проекту, на третьому — відкрита тераса, з якої відкриваються чудові краєвиди на місто. Кожен таунхаус огороджений, перед будинком — два паркомісця з зарядкою для електромобіля.

Інфраструктура

Таунхауси «Перша лінія, 31» будують у тихому районі Одеси, в оточенні малоповерхових будівель, недалеко від Люстдорфської дороги.

У районі новобудови є всі необхідні інфраструктурні об’єкти, від магазинів до дитячих садків та медичних установ.

Недалеко від таунхаусів «Перша лінія, 31» розташовані навчально-виховні установи для різних вікових категорій. ліцей, коледж комп’ютерних технологій та дитяча школа мистецтв №4.

На тренування до найближчих спортивних зал Caspian Athletic та Sporting — 7 та 15 хвилин пішки відповідно, до фітнес-клубів Pio, БаZа та «Шторм» — 7 хвилин на авто. Покататися на ковзанах в будь-яку пору року можна на ковзанці «Крижинка», а прогулятися у парку ім. Горького з пішохідними алеями, музичним фонтаном, кафе, футбольним полем, атракціонами, зимовим льодовим катком, дитячим автомістечком та відкритим кінотеатром.

Комплектація

  • цегляні стіни завтовшки 30 см утеплені мінеральною ватою та поштукатурені під декоративне фарбування та оздоблення цеглою
  • металопластикові вікна засклені 6-камерними склопакетами із дзеркальним покриттям
  • опалення від індивідуально газового котла, подача холодної води та каналізація від централізованих міських мереж
  • у вартість таунхаусу входить ділянка площею 0,7-1 сотки
  • територія містечка закрита від сторонніх, в’їзд тільки для мешканців та їх гостей
Первая линия

КМ Villa La Riviera

Котеджне містечко Villa La Riviera складається з 6-ти котеджів, метраж яких варіюється від 108 до 129 квадратних метрів. Розмір прибудинкових ділянок – від 2 до 5,5 соток. В цілому вся забудова займе 20 гектарів.

Територія комплексу буде закритою від авто і сторонніх. Котеджі Villa La Riviera стануть не тільки приємною покупкою, але і вигідною інвестицією, адже в сезон їх можна здавати туристам.

Розташування

«Вілла Ла Рів’єра» побудували в Лиманському районі, селі Фонтанка, за адресою: вулиця Педагогічна, 15. У 10-ти хвилинах пішки від комплексу знаходиться пляж і море. Також недалеко розташувався зелений масив, де можна прогулятися і подихати свіжим повітрям.

Інфраструктура

У пішої доступності:

  • ТРЦ «Рів’єра»;
  • супермаркети «Ашан» і «АТБ»;
  • дитячий сад «Тополька»;
  • заклади громадського харчування;
  • відділення «Укрпошти»;
  • відділення «ПриватБанку».

Матеріали і технології

  • матеріал стін: газобетон;
  • опалення: індивідуальне (електричний котел);
  • водопостачання: централізоване;
  • каналізація: септик.

Архітектура і зовнішній вигляд

Екстер’єр котеджів своєю стриманістю і мінімалізмом в кольорах нагадує норвезьку забудову. Бічні стіни покриті мінеральної штукатуркою, пофарбованої в білий колір. Передня і задня стіни оформлені фасадною цеглиною асфальтного кольору. Панорамне скління вікон надає забудові шарму.

Villa La Riviera

КМ Затишний

«Затишний» — авторські котеджі двох типів на відстані 10 хвилин пішки від моря та за 30 хвилин автомобілем від Одеси. Поруч з кожним котеджем — власна земельна ділянка з зеленою галявиною перед будинком, декоративним ставком, басейном, заднім двором та зоною для парковки автомобіля. На загальній території — паркові зони з дитячими майданчиками, фонтан та зелена пішохідна алея через все містечко.

Уютный

Інфраструктура

Котеджне місто «Затишний» розташоване за 3 хвилини автомобілем від автотраси Т1606, якою до центру Одеси — 50 хвилин на авто.

У радіусі 5 хвилин автомобілем від котеджів декілька невеликих продуктових магазинів та супермаркетів великих торгових мереж: «Асорті», «АТБ-Маркет» та три магазини мережі «Копійка». За домашніми продуктами, свіжими овочами та фруктами завжди можна з’їздити на міський ринок, розташований за 4 хвилини від будинку. Ті ж 4 хвилини триватиме поїздка до торгово-виставкового центру «33 метри» та ТРЦ «Плаза» з галереєю магазинів, кінотеатром та різними сервісами.

Для дітей у котеджного містечка «Затишний» будуть дитячі майданчики, дитячий садок та школа раннього розвитку. Також батьки малюків зможуть обрати один з навчально-виховних закладів у радіусі 3-7 хвилин автомобілем від будинку: муніципальні садки-ясла №1 «Золота рибка», №2, №3, №4, №5 та приватний двомовний дитячий садок «Академія дитинства». Для школярів на такій самій відстані від котеджів муніципальні школи №1, №2 та №3. За 8 хвилин на авто дитину можна відвезти до дитячої школи мистецтв.

Займатися спортом мешканці новобудови зможуть у фізкультурно-спортивному комплексі «Олімп» з тренажерною залою, залою аеробіки, релаксаційним центром, масажним кабінетом, тенісним кортом та залом «Кінезітерапії» або у спортивній залі ОСК «Портовик» з басейном, до яких 4-5 хвилин на авто. Влітку позасмагати, поплавати або пробігтися з ранку можна на одному з міських пляжів. Найближчий за 10 хвилин пішки від котеджного містечка «Затишний».

При необхідності медичну допомогу вам завжди нададуть у міській лікарні, до якої 17 хвилин пішки або 3 хвилини на авто.

Комплектація

  • стіни з енергозберігаючого керамоблока утеплені мінеральною ватою, фасад з гнучкої кераміки
  • покрівля — гідроізоляційна мембрана
  • 5-камерні металопластикові вікна з 3-камерними склопакетами
  • опалення від індивідуального електричного котла
  • електрика, вода та інтернет проведені під землею та підключені до міських комунікацій
  • закрита територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням, в’їзд обладнаний КПП
  • у вартість котеджу входить ділянка площею 5 соток
  • ділянки з індивідуальними під’їздами, кожна ділянка огороджена та облагороджена з використанням ландшафтного дизайну
author
Иван Жилєнков
Про автора:

Профессиональный опыт: более 10 лет в сфере строительных  отделочных материалов. Свыше 100 завершенных объектов  различного назначения, на которых применены уникальные  потолочные решения. Разработ...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі