Топ котеджних містечок Вінниці
22 Грудня, 2021
407  

Топ котеджних містечок Вінниці

Третє місто у переліку кращих для життя міст України – Вінниця!

Завод Мехбуд підготував для Вас список найкращих та цікавих котеджних містечок Вінниці.

Таунхауси “DREAM TOWN”

0.6 га території комплексу. 27 сучасних двоповерхових будинків з опцією індивідуального дизайну будь-якої складності. Мальовнича тераса на даху за бажанням замовника.
Сучасні та безпечні матеріали, які використовуються на будівництві.
Власна прибудинкова територія, гараж і паркомісця для кожного замовника.
Цілодобова охорона, яка забезпечує приватність на закритій території.
Якісно обладнані спортивні та дитячі майданчики для вас і ваших дітей.

Таунхауси “Паркове містечко”

Комплекс розташований в 20 хв від центру Вінниці в тихому екологічному районі. Вас буде оточувати неймовірна природа, озеро, свіже повітря та  район який швидко  розвивається. У вас є можливість придбати будинок, де ви з задоволенням  будете проводити будні після роботи, сімейні вечори та щасливі вихідні з друзями.

У ЖК “Паркове містечко” доступні комфортні будинки з окремим входом, гаражем, двором та  відкритою терасою. Неподалік від провулка є продуктовий магазин, громадський транспорт і університет.

kotedznue-gorodki-Vinichu

Таунхауси «Green Villa»

Таунхауси «Green Villa» уявляють  собою готову нерухомість за доступними цінами в межах Вінниці.
Будинки будують з цегли, яка  має відмінні теплоізоляційні властивості. Додатково стіни утеплені мінеральною ватою, також для збереження тепла встановлено енергоефективні вікна та надійні двері. Все це дозволяє заощадити на дорогих комунальних  послугах взимку, а ще дозволить не мерзнути в холоди. Додатково до квартир підведені міські комунікації, всередині встановлені лічильники та  змонтований двоконтурний газовий котел.

Будинки   знаходяться в елітному районі в 8 км від центру міста. Звідси легко  дістатися до необхідної інфраструктури на авто чи громадському транспорті. Поруч з нерухомістю є ТЦ Метро і будівельний гіпермаркет «Епіцентр». Також недалеко розташувалися магазини, школи, кафе і розваги на будь-який смак. Придбати  таунхаус «Green Villa» від забудовника пропонують площею 150 квадратів з відмінним плануванням. У кожному об’єкті передбачений гараж на один автомобіль та  коридори з можливістю встановити шафу або зробити гардеробну. Перший поверх займає велика кухня-вітальня з панорамними вікнами. На другому поверсі можна знайти дві спальні, вітальню та  кабінет з виходом на невеличкий балкон. Таунхауси Грін Вілла мають два санвузли, тому відмінно підійдуть сім’ям  з дітьми різного віку. Серед переваг комплексу варто виділити закриту територію, що охороняється та  внутрішню інфраструктуру. Після здачі в експлуатацію всієї нерухомості тут з’явиться зелена зона й  басейн для жителів . В’їхати на територію можна тільки через КПП.

Продаж таунхаусів Грін Вілла доступна через офіційний сайт або в центральному офісі продажів. Записатися на огляд об’єктів можна за телефонами на порталі, або залишивши заявку на електронну пошту.

kotedznue-gorodki-Vinichu

Таунхауси «Sunny Village»

Таунхауси Санні Вілідж – комфортабельне триповерхове житло поруч з набережної річки Південний Буг. Елітна нерухомість має впізнаваний архітектурний стиль. Зовні та  по наповненню будівлі схожі на забудову Європи.

Забудовник передбачив все необхідне для комфортного життя власників житла. Триповерховий комплекс містить  цокольний поверх з бойлерною , господарськими приміщеннями та гаражем на два автомобіля. У будинках «Sunny Village» можна зробити власний тренажерний зал, більярдну чи  ігрову кімнату. На першому поверсі розташувалася велика кухня з панорамними французькими вікнами. А на другому є кілька спалень й  вихід на просторий балкон. Планування – вільна і чорнове, тому інвестор самостійно вирішує, які кімнати залишити або прибрати.

Продаж таунхаусів Санні Вілідж ведеться з встановленими вхідними дверима з утеплювачем та  металопластиковими вікнами. Передбачено металевий каркас сходів з коштовних  матеріалів. Необхідні міські комунікації підведені до котеджів заздалегідь, ще змонтований парапетний двоконтурний котел. З його допомогою легко прогріти велику площу та водночас  повністю захиститися від продуктів горіння завдяки спеціальній камері, де спалюється паливо.
Нерухомість побудована й вже здана в експлуатацію. Земельні ділянки приватизовані, ніяких проблем з документами немає. Придбати  таунхаус «Sunny Village» від забудовника можна при 100% оплаті або в розстрочку з індивідуальним розрахунком платежів. Дізнатися подробиці покупки  можна на офіційному сайті.

Sun House

Мрія кожного мешкати  в приватному будинку. Sun House це доступний європейський житловий комплекс в  Вінниці на  вулиці Сонячній. Ми спроектували та  запланували побудувати для вас цікаві з точки зору архітектури, затишні будиночки, які привітно розташовані поблизу паркової зони, садиби М.І. Пирогова. Прекрасний вигляд  відкривається з індивідуальних ділянок, який подарує вам гарний настрій та  не залишить вас байдужими.

Вдале розташування даного комплексу. Поряд аптека, магазин і зручна транспортна розв’язка. Територія Sun House буде під охороною

Вікна даних будинків двох камерні п’яти профільні, колір – золотий дуб; вхідні двері – металеві з утепленням; автономне опалення турбований котел; пол – стяжка, ламінат – 7 мм, 32 класу; висота стелі 2,70 м; підведенні комунікації; встановленні лічильники на газ, воду, електрику; дах – металочерепиця. Облицювальна цегла Таун хаусів додасть йому вишуканості.
Також значна перевага в автономних комунікаціях. Починати й закінчувати опалювальний сезон ви будете не за календарем, як це прийнято в місті, а особисто за своїм бажанням.
Тим, хто хоче відпочити від шуму і скаженого темпу життя великого міста, безумовно припаде до душі присадибна ділянка, можна буде облаштувати за власним бажанням. На задньому дворику зможете поставити альтанку і дитячий майданчик, в екологічно чистій зоні.
Розвинена інфраструктура, чудова природа, зроблять ваше життя в Sun House – яскравим й  сонячним. Вам потрібно буде всього 10 хв, щоб доїхати до центру міста.
Sun House – це просторе, комфортне і престижне житло за цілком доступною ціною. Станьте  власником Sun House та  запросіть друзів на барбекю зробленого на задньому дворику вашого Таун Хауса.

kotedznue-gorodki-Vinichu

ТАУНХАУС 3 EON (ЕОН)

Таунхаус 3 EON будується забудовником у Вінниці. Житлові будинки введуть в експлуатацію у 4 кварталі 2022 року.

Будівельна компанія позиціонує свій проект як нерухомість класу комфорту. При будівництві використовується технологія – цегла. Кількість поверхів у будинку – 2, висота стелі – 2.9 м. У квартирах передбачено індивідуальне опалення. Перед купівлею квадратних метрів автовласникам не заважає перевірити наявність стоянки біля будинку. На території міста є парковка.

Таунхауси комфортні для постійного проживання, адже поряд із місцем забудови розташовані важливі об’єкти інфраструктури. У безпосередній близькості до будинків є навчальні заклади, школа, лікарня, тц, ринок, магазини, парк, транспортна розв’язка, сад, наземний паркінг. Оцінити відстань до необхідних закладів можна особисто при відвідуванні селища.

КМ НА ВУЛ. ОЗЕРНА

КМ на вулиці Озерна – це 6 затишних таунхаусів, що будуються в оточенні природи на околиці Вінниці. Інвестори можуть придбати житло площею 135 кв. м. Кожен будинок буде з власною прибудинковою територією (2 сотки) і буде огороджений парканом. Сама територія містечка також буде огороджена.

Містечко зводиться у Вінниці, на вулиці Озерна. Центр міста знаходиться за 20 хвилин їзди на авто або 50 – на автобусі. Перевага розташування містечка – близькість до озер та лісу.

2

ТАУНХАУС VYGOVSKII VILLAGE

Загальна інформація про Таунхаус Vygovskii Village

  • Загальна площа ділянки: 0,082 га
  • Кількість таунхаусів: 5
  • Поверховість: 2
  • Стіни: цегла
  • Утеплення: мінеральна вата
  • Площа будинків: 130 м2
  • Площа ділянок від 1,8 до 2 соток
  • Закрита територія
  • Комунікації: централізоване водопостачання, каналізація – централізована, опалення – газовий котел
3

ЖК ЕКОЛОГІЧНИЙ

Кожен комплекс має закриту облаштовану територію та паркомісця для авто. Є привабливим для молодих пар, сімей з дітьми, ділових людей. Власники отримують надійність та комфорт за справедливою ціною.

Комплекс розташований поруч із сосновим лісом та озером. Навколо розташовані лише приватні одно- та двоповерхові будинки. Серед природи Вас чекає затишок, чисте повітря та цікаве дозвілля.

ДУПЛЕКСИ «8 БЕРЕЗНЯ»

Адреса: м. Вінниця, вул. 8 березня

  • Розмір території: 0.7 га
  • Кількість дуплексів: 4
  • Прибудинкова ділянка дуплексу: 2 сотки
  • Стіни: цегла
  • Опалення: газовий котел
  • Утеплення: мінеральна вата
  • Водопостачання: централізоване
  • Електрика: так
  • Газ: так
  • Каналізація: централізована
  • Закрита територія: ні
5
author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі