ТОП котеджних містечок Тернополя
21 Грудня, 2021
521  

ТОП котеджних містечок Тернополя

kotedzh-v-ternopoli

Зі словами “побудуй дім” пригадується пункт життєвого мінімуму. Споконвічна мрія кожного українця і досі залишається незмінною, проте прагнення мати власний дім потребує значних матеріальних вкладень і часу.

Сучасні тернопільські забудовники подбали про тих, хто мріє про затишне сімейне життя за містом. Новим у будівництві стало зведення котеджного містечка.

Сьогодні ми підготували для Вас свій ТОП Коттеджних містечок Тернополя, щоб Ви могли обрати найкращій варінт без проблем.

ЖК “ЕкоДім”

У ЖК «ЕкоДім» – 49 помешкань, власний дитячий садок, сонячні колектори, розкішні тераси для мешканців першого поверху, на території – ігровий та спортивний майданчики, гостьовий наземний паркінг.

Будинок розташований у селі Петрикові, неподалік річки, у затишній зеленій локації.

2 км від центрального ринку Тернополя.

 

kotedzh-v-ternopoli

Коттеджне Містечко
“Горизонт”

Більше 40 котеджів з інфраструктурою.

Для дозвілля – дитячий, спортивний майданчики, відпочинкова зона, гостьовий паркінг.

У нас не втомлюються, а відпочивають. Оберіть своє помешкання і втілюйте мрію щасливої сім’ї.

ЖК “Горизонт-ЛЮКС”

“Горизонт-ЛЮКС” – це невеличкий житловий комплекс на території котеджного містечка.

Будинок для 7 власників на закритій території, з індивідуальним плануванням і терасами.

Сучасний дизайн, наземне паркування для авто, відпочинкова зона – найкраще з можливого.

kotedzh-v-ternopoli

Котеджне містечко “Сонячна долина”

Сучасний, елітний проект, затишне розташування, хороші сусіди. Приватна, закрита територія площею 1,14 га під цілодобовою охороною. На території розташуються 27 котеджів і 3 приватних будинки. Заплановані зелені зони для відпочинку, дитячі майданчики.

Плюс до кожного котеджу – це 16-ти метрова кімната – горище, яка не входить в основну площу.

kotedzh-v-ternopoli

ЖК «MILENA CITY»

Житловий комплекс «Milena City» розташований в с. Байківці на площі в 3 га і складається із котеджів на 80 сімей. Уся територія обгороджена для безпеки мешканців.

Тут же розміщений дитсадок на 60 дітей, а також мийка на 4 авто, цілодобові спортивні споруди (тенісний корт, басейн і спортзал), магазин, сквер та дитячий майданчик.

Площа 1га. Чудове місце для прогулянок неподалік дому. Свіже повітря та цікаві композиції дозволять розслабитись у вільний час.

kotedzh-v-ternopoli

Таунхауси ProЛІСок

Життя за містом має свої переваги. Уявіть, що після виснажливого робочого дня повертаєтеся з мегаполісу в зону природи. 

Екологічна місцевість, приміська тиша, чудова панорама лісу – все це поруч з вашої будинком. Замініть індустріальний пейзаж на картину власного затишку.

Котеджне містечко «ProЛІСок» – життя в центрі природи.

ТАУНХАУС ​​​​​​​”GREAT HILLS”

Преміум котедж. Нерухомість в Great Hills – це найкраще в місті співвідношення «ціна-якість».

Great Hills – таунхаус поблизу Тернополя від забудовника. Площа 140 м2. Площа ділянки 100 м2. с.Великі Гаї, вул. С.Бандери

Screenshot 3

ЖК Щастя

Житловий комплекс «Щастя» — повноцінний житловий мікрорайон, побудований за концепцією «місто в місті». Територія внутрішнього двору буде закрита для сторонніх та облаштована ігровими «містечками» і зонами відпочинку, а власний центр розвитку дитини, басейн, спортивний комплекс та ряд інших об’єктів стануть приємним бонусом нових квартир.

Для комплексу застосовані еко-технології: енергозберігаючі фасаді з керамограніту, сонячні батареї на даху для освітлення під’їздів, електрогенеруючі ліфти Pilava, а також зелені тераси на даху для прогулянок мешканців та гостей «Щастя».

Щастя

Апарт-комплекс Кампус

Апарт-комплекс «Кампус» — це 8-поверховий будинок з квартирами смарт-типу, а також комерційними та офісними приміщеннями на перших чотирьох поверхах. Хаотичне розташування вікон та їх різна форма привертає увагу і робить комплекс впізнаваним. У підземному паркінгу є можливість розмістити 20 авто, також біля будинку передбачена невелика стоянка. Прибудинкова територія облагороджена і облаштована для відпочинку і прогулянок мешканців.

Комплекс орієнтований на молодих людей, які ведуть активний спосіб життя. Перевага локації для молоді — в близькості провідних міських ВНЗ.

кампус

КМ ЖЕНЕВА

Котеджі еліт класу розташовані в центральній частині. Тернополя. Зручна транспортна і пішохідна доступність. Кожен котедж має вихід на власну обгороджену земельну ділянку. Гараж на два автомобіля. Гнучке планування що дозволяє легко трансформувати внутрішній простір під власні потреби. Використані дорогі якісні матеріали в обробці – клінкерна цегла, фальцева покрівля, дерев’яний сайдинг, ролетні гаражні ворота з дистанційним управлінням, пятикамерний віконний профіль, утеплення мінераловатними плитами товщиною 150 мм.

женева

КМ КЛЕНОВИЙ ГАЙ

Канадські стандарти будівництва – одні із провідних у світі. Їх переймають у багатьох країнах, оскільки подібні технології забезпечують довговічність, енергоефективність, вогнестійкість будівлі, комфортний мікроклімат у приміщеннях. Такі ж переваги пропонують охочим купити будинок у КМ «Кленовий гай» від забудовника «Добробуд». На офіційному сайті компанії зазначено, що цей «куточок Канади» від центру міста віддалено на 3 км – це 5 хвилин їзди. Тут панує атмосфера заміського життя. Забудова розташована в екозоні та не підпадає під негативний вплив центральних доріг.

Котеджне містечко «Кленовий гай» розраховане на 250 двоповерхових будинків. Передбачено різну кількість кімнат, навіть невеликі площі – просторі. Котедж забезпечений окремим входом, ганком, тамбуром, санвузлом, вітальнею та двома спальнями. Планування будинків – продумані та комфортні.

1

ЖК САННІ ХІЛ

Шумні та задушливі багатоповерхівки вже у минулому. Настали часи невеликих будиночків клубного формату, які закохують у себе своєю камерністю та величезною душевністю. Поруч із вами житимуть люди з тими самими цінностями, що й у вас. Ви разом створюватимете простір, в якому хочеться жити, ростити дітей і створювати затишок на кожному кроці. Якщо це саме те, що ви шукаєте – ласкаво просимо в “Санні Хілл”.

2

ТАУНХАУС «THE BEST VILLAGE»

Домоволодіння від цього забудовника – своєрідна оаза серед кам’яних джунглів. Ви будете жити у двоповерховому таунхаусі з особистою прибудинковою територією та окремим місцем для паркування автомобіля. Цей проект оцінять ті, хто мріє перебратися з невеликої квартири у просторе житло. Архітектура будинків виконана в єдиному стилі з витриманою концепцією модерної житлової нерухомості.

3

ТАУНХАУС ЩАСЛИВЕ ІМЕННЯ

Домоволодіння від цього забудовника – своєрідна оаза серед кам’яних джунглів. Ви будете жити у двоповерховому таунхаусі з особистою прибудинковою територією та окремим місцем для паркування автомобіля. Цей проект оцінять ті, хто мріє перебратися з невеликої квартири у просторе житло. Архітектура будинків виконана в єдиному стилі з витриманою концепцією модерної житлової нерухомості.

4

ТАУНХАУС БІЛА-PARK

5

«Біла-PARK» – це житловий комплекс у селі Біла, на лівому березі річки Серет, панорама на яку відкривається з відкритих балконів та терас таунхаусів. Він об’єднав на одній території дво- та триповерхові апартаменти п’яти типів для відпочинку та постійного проживання. Будинки розташовані практично на околиці Тернополя, що дозволить мешканцям користуватися інфраструктурою великого обласного центру та при цьому насолоджуватися спокійним розміреним заміським життям. Разом з таунхаусом власники отримують невелику прибудинкову ділянку, на якій можна облаштувати куточок для відпочинку та сімейних вечерь на свіжому повітрі.

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі