ТОП продавців обладнання для переробки тонколистового металу
1 Листопада, 2021
177  

ТОП продавців обладнання для переробки тонколистового металу

Послуга з обробки тонколистового металу потребує наявності спеціального обладнання. Його конструкція безпосередньо впливає на вагу та розміри заготівлі. Мехбуд зібрав для Вас список найкращих продавців обладнання для переробки тонколистового металу.

Kverb null

Компанія Kverb — прямий постачальник виключно якісного обладнання для обробки металу і дерева. Забезпечують споживачів модернізованим устаткуванням за європейськими стандартами якості та безпеки. Весь асортимент продукції сертифікований.

За невеликий проміжок часу компанія Kverb зарекомендувала себе як надійний і стабільний дистриб’ютор, як конкурентноздатний постачальник високоякісних верстатів для метало- і деревообробки. З кожним місяцем кількість постійних покупців зростає.

Компанія КВЕРБ забезпечує якісне обслуговування завдяки надійному та ефективному співробітництву із закордонними партнерами. Після закінчення гарантійного терміну експлуатації, беруть на себе зобов’язання сервісу, який включає в себе заміну і реалізацію зношених механізмів і вузлів, а також фурнітури та комплектуючих.

Еволюціонерnull

Торгова марка “Еволюціонер” проводить тестування свого обладнання, на кожен верстат є сертифікація. Реалізують верстати для обробки металу в Харкові, Києві та по всій Україні. Асортиментний ряд торгової марки “Еволюціонер” представлений такими машинами:

  • Ручними листогибами;
  • Сегментними листогибами;
  • Листозгинальні вальці;
  • Верстатами металорізачами;
  • Профільуючими металорізачами;
  • Прокатними верстатами;
  • Профілегибочними верстатами;
  • Додатковий інструментарій.

Асортиментний ряд постійно розширюється, вводять нові машини, доводять до досконалості існуючі верстати.

1

L-SEL Groupnull

Сьогодні компанія L-SEL Group пропонує на продаж в Україні лазерне обладнання та інші верстати з числовим програмним управлінням:

  • оптоволоконні верстати з ЧПУ для лазерного різання чорних та кольорових металів, що дозволяють отримувати якісний різ будь-якої складної форми, у тому числі у різних площинах;
  • установки для лазерного різання неметалів, оснащені СО2 лазером, що дозволяють виробляти розкрій акрилу, пластику та різних пластмас, дерева, деревних плит, паперу, тканин та інших матеріалів;
  • обладнання для лазерного гравіювання та маркування по металу та неметалічній поверхні;
  • верстати для згинання листового металу;
  • фрезерні верстати з ЧПУ (CNC) для обробки за допомогою фрез деталей з будь-якого матеріалу;
  • високотехнологічні апарати для лазерного зварювання.

KMA uanull

Компанія KMA ua є одним з провідних постачальників європейського дерево- та металообробного обладнання, будівельної та садової техніки вже понад 8 років. KMA ua – єдиний офіційний дистриб’ютор таких брендів як Holzmann, Robland, Cormak, Zipper, Armak, AES, Ayza Mizrak на території України.

Компанія має 4 офіційні представництва в Україні: Луцьк, Київ, Харків, Житомир.

2

BERNARDOnull

Австрійська компанія Bernardo виробляє високоякісні машини для обробки дерева, металу та листового металу з оптимальним співвідношенням ціна-якість. Компанія динамічно розвивається, її продукція має попит по всій території Західної та Східної Європи.

В інтернет-магазині представлений широкий перелік верстатів Bernardo:

Металообробні верстати:

  • Обробка листового металу / Гнучкі верстати
  • Фрезерні верстати / Токарні /
  • Стрічковопильні

КВРСnull

Основний напрямок у роботі ТОВ “КВРС” – імпорт, реалізація, виробництво обладнання та інструменту для металообробки, забезпечення споживача широким асортиментом продукції, що включає: свердла, різці, фрези, верстатне оснащення, мастильно-охолоджувальні рідини, вимірювальний інструмент та багато іншого.

Ви завжди можете розраховувати на допомогу у виборі продукції, отримання професійної консультації. Компанія готова до співпраці, зацікавлена у розширенні мережі збуту.

3

Станмастер null

Компанія Станмайстер є офіційним дилером станків та обладнання Holzmann, FDB Maschinen, Optimum, JET, Zenitech та інших марок.

У Станмайстер ви можете придбати:

Металообробні верстати:

  • Стрічкові та дискові пилки
  • Токарні верстати
  • Фрезерні верстати
  • Шліфувальне та заточувальне обладнання
  • Свердлильні верстати
  • та інше

Працюють по всій Україні, склади з обладнанням знаходяться у Дніпрі, Києві, Львові, Луцьку, Харкові. Без проблем доставлять верстат поштовою службою до Вас у місто.

Компанія надає гарантійне та післягарантійне обслуговування обладнання, пусконалагоджувальні роботи по великих верстатах.

PSTechnull

Компанія ПСТ Україна – була офіційно зареєстрована у 07 липня 2013 року. Хоча ідея її створення почала оформлюватись задовго до цієї дати. Команда професіоналів, що спеціалізуються, на деревообробному і металообробному обладнанні прийняли рішення об’єднати зусилля і присвятити себе вирішенню завдань своїх клієнтів.

PSTech™ – є офіційно зареєстрованою торговою маркою, що виробляє листозгинальні верстати та обладнання для видалення стружки, стружкопилососи та системи аспірації.

Верстати, що виготовляються PSTech, зарекомендували себе на Українському ринку і готуються до експорту на ринки Європейського Союзу. Власне виробництво листозгинів та систем аспірації дає перевагу для наших клієнтів бажаючих виробляти обладнання за індивідуальним запитом із певними технічними характеристиками.

4

Стан-Комплектnull

Компанія Стан-Комплект спеціалізоване підприємство, основним напрямком діяльності якого є постачання обладнання та комплексний підхід у вирішенні технологічних завдань промислових підприємств у галузі створення та переоснащення виробництв.

Багаторічний досвід роботи в умовах ринкової економіки ліг в основу створення висококваліфікованого колективу менеджерів та технічних фахівців, які вирішують будь-які завдання щодо забезпечення та технічного переозброєння підприємств промисловим металообробним обладнанням.

null
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі