ТОП ЖК Львова
18 Березня, 2024
21  

ТОП ЖК Львова

Львів – це місто душі, в якому кожна вулиця, кожен куточок пронизаний багатою історією, культурною спадщиною та унікальним духом. Львів, що стрімко розвивається і красиво поєднує в собі старовинну чарівність із сучасними тенденціями, приваблює як місцевих жителів, так і гостей з усього світу. У такому унікальному місті вибір місця для проживання стає важливим кроком, що визначає якість життя.

Завод “Мехбуд” представляє вашій увазі огляд 10 найкращих житлових комплексів Львова, щоб допомогти вам зробити усвідомлений вибір та забезпечити комфортне проживання у цьому чарівному місті.

  1. ЖК Околиця Джона Леннона
  2. ЖК Роланд
  3. ЖК Софіївка
  4. ЖК Білий Шоколад
  5. Апарт-комплекс WELL towers
  6. ЖК Well Home
  7. ЖК Леополь Таун
  8. ЖК Viking Park
  9. ЖК S78
  10. ЖК Avalon Up

ЖК Околиця Джона Леннона

ЖК «Околиця Джона Леннона» розташоване у Шевченківському районі Львова за адресою вул. Леннона, 41. Звідси можна приблизно за 15 хвилин дістатися автомобілем до центру міста. Через 5 хвилин ходьби розташована зупинка громадського транспорту.

Житловий комплекс комфорт-класу є двосекційною будівлею висотою 9 поверхів.

Особливості житлового комплексу від девелопера «Міська околиця»:

  • тихий зелений район у Львові;
  • недалеко Замарстінівський парк;
  • дитячий майданчик;
  • комерційні приміщення для бізнесу;
  • підземний паркінг на 25 машиномісць;
  • безшумні ліфти;
  • індивідуальне опалення;
  • енергозберігаючі двокамерні вікна із 5-камерним склопакетом.
1.ЖК Околиця Джона Леннона

ЖК Роланд

“Роланд” – житловий комплекс із власною територією з дитячим майданчиком у дворі. Ще одна ігрова зона буде збудована біля школи, яка знаходиться поряд із новобудовою. Для машин передбачено підземний паркінг на 30 місць. Перший поверх новобудови займатимуть комерційні приміщення.

Житловий комплекс «Роланд» у Львові – це сучасна дев’ятиповерхова будівля, яка зводиться за монолітно-каркасною технологією. У ході будівництва використовуються керамічні блоки, стіни утеплюються пінопластом завтовшки 150 мм. Згідно з проектом, у ЖК буде підключено індивідуальну систему опалення, світло та воду.

Майбутнім мешканцям пропонують 1-2-кімнатні квартири різної площі та дворівневе житло. Внутрішнє оздоблення приміщень не передбачено. Планування квартир продумано до дрібниць і представлено в декількох варіантах. За бажанням покупців забудовник може безкоштовно розробити своє унікальне планування.

2.ЖК Роланд

ЖК Софіївка

Софіївка – це житловий квартал від будівельної компанії «Т.В.Д.» у затишному мікрорайоні Новий Львів. Він складається з одинадцяти будинків різної поверховості, які відповідають класу комфорту, в якому їх позиціонує забудовник. Будинки є яскравим прикладом комбінації функціональності та естетики: високоякісні будівельні та оздоблювальні матеріали, енергозберігаючі технології, раціональне планування квартир та під’їздів, наявність у квартирах усіх необхідних комунікацій (опалення, вода, каналізація, електрика), ліфти іноземного виробника.

Комплекс побудований за найновішими стандартами та технологіями, використовуючи монолітну конструкцію для забезпечення максимальної надійності та довговічності. Стіни з цегли гарантують високі показники теплозбереження та стійкість будинку, а високоякісні вікна гарантують енергоефективність та захист від шуму. Індивідуальне опалення у кожній квартирі дозволить підтримувати комфортну температуру приміщень у будь-яку пору року.

ЖК «Софіївка» – це безпечне та комфортне житло. Двір закрито від машин, по всій території передбачено відеоспостереження, із централізованим пунктом охорони. Буде облаштовано дитячі та спортивні майданчики, прогулянкові алеї, зони відпочинку. Двір буде озеленений. На подвір’ї буде затишно та спокійно, адже весь трафік за проектом винесено під землю та навколо будинку: під кожним будинком та територією всього двору буде великий підземний паркінг, оснащений сучасними системами пожежогасіння та димовідведення. До паркінгу з дому можна буде потрапити безпосередньо з вашого під’їзду, що максимально зручно.

3.ЖК Софіївка

ЖК Білий Шоколад

Житловий комплекс «Білий шоколад» – це квартири за 10 хвилин від історичного центру Львова. Будинки різної поверховості утворили закритий житловий квартал із власною інфраструктурою, облаштованим двором, дитячими та спортивними майданчиками, зонами відпочинку та паркінгом. За проектом на даху будинків облаштують зелені острівці – видові тераси, що дозволяють милуватися краєвидами.

Особливості

  • зручне розташування – 12 хвилин до центру міста, 4 хвилини до зупинки громадського транспорту
  • облагороджений двір із зонами відпочинку для дітей та дорослих
  • відеоспостереження та цілодобова охорона
  • підземний і гостьовий паркінги.
  • енергоефективні стіни з керамоблоку утеплені пінополістиролом
4.ЖК Білий Шоколад

Апарт-комплекс WELL towers

Апарт-комплекс WELL towers є 15-поверховою будівлею, що об’єднала в собі житлові та офісні приміщення. Забудовник пропонує чотири типи планувань, у яких виконають дизайнерський ремонт «під ключ». У переважній більшості апартаментів передбачені відкриті просторі лоджії. А на 15 поверсі запроектовано дворівневі сьюти з антресолями, які мають чудову панораму на краєвиди Львова.

Всі апартаменти пропонуються з ремонтом у трьох варіантах наповнення (standart, comfort, premium) та трьох інтер’єрних стилях: contemporary (сучасний), скандинавський та мінімалізм. Професійна управлінська компанія бере на себе всі турботи щодо пошуку клієнтів, найму обслуговуючого персоналу, підтримання комфорту в номерах та обслуговування апартаментів.

Головною перевагою WELL towers є його вдале розташування – біля проспекту В’ячеслава Чорновола за адресою вул. Липинського, 12. Це Шевченківський район Львова, дорога до Міської ратуші займе 8 хвилин на авто.

5.Апарт-комплекс WELL towers

ЖК Well Home

Well Home – новий житловий комплекс комфорт-класу у Львові. Спроектований у скандинавському стилі будинок виділяється спокійною палітрою кольорів фасадів і застосуванням різної поверховості. Десять секцій по 7-9 поверхів утворюють закритий внутрішній двір, розділений на smart-зони, обладнані вуличними меблями, сонячними тентами та зарядками для девайсів. Для дітей встановлений сучасний майданчик з різними видами активностей. У кожному під’їзді є спільні лаунж-зони та ігрові кімнати.

Щоб автомобілі не заважали відпочинку дорослих та ігор дітей, передбачено підземний паркінг на 130 місць. Також у розпорядженні мешканців Well Home є власна зарядка для електромобілів.

6.ЖК Well Home

ЖК Леополь Таун

Знаходиться комплекс класу комфорт у спальному Сихівському районі, а отже його мешканці не страждатимуть від тієї суєти та шуму, які притаманні центральній частині Львова.

Багатоквартирна споруда з неповторним дизайном та оригінальною архітектурою гармонійно вписується у ландшафт цього дивовижного куточка Львова. Власне, зелена зона – ще одна перевага новобудови.

Однак найбільш важливою особливістю житлового комплексу «Леополь Таун» є використання сучасних технологій енергозбереження, які дають змогу мешканцям економити близько 30% на оплаті комунальних послуг.

7.ЖК Леополь Таун

ЖК Viking Park

Viking Park – це комплекс, де поєднані житловий та бізнес-простір. Для житлової частини комплексу використана каскадна поверховість, а просторі відкриті тераси зі скляними огорожами нагадують круїзний лайнер. У житловій частині будуть не лише відкриті тераси, а й лоджії з балконами. Панорамні вікна на всю висоту поверху забезпечать доступ сонячного світла та допоможуть візуально зробити кімнати більшими.

Бізнес-центр виконаний у мінімалістичному стилі із контрастним оформленням фасадів. У бізнес-частині будуть конференц-зали, приміщення під офіси, коворкінг, лаунж зона та фітнес-клуб.

8.ЖК Viking Park

ЖК S78

Комплекс знаходиться на схилі та прилягає до невеликого лісопарку, тому тут буде тихо, спокійно та затишно.

Житловий комплекс S78 розташований практично в центрі міста, до Національної Опери лише 10 хвилин на машині.

Поруч із будинком кілька зелених зон: Стрийський та Студентський парки більше підходять для спокійних прогулянок, а Центральний парк культури та відпочинку – для активного проведення часу. Там є атракціони, зона для занять йогою, ресторан, дитячі ігрові комплекси та стадіон “Юність”.

9.ЖК S78

ЖК Avalon Up

Житловий комплекс «Avalon Up» у Львові – перша у місті новобудова, в якій будинки заввишки від двадцяти до двадцяти п’яти поверхів.

Суперсучасний комплекс посідає територію близько двох гектарів. ЖК розташований у Сихівському районі, поряд із парком ім. Папи Римського Івана Павла ІІ.

З вікон багатоповерхових веж відкриваються незрівнянні види. Зручне розташування новобудови в екологічно чистому місці викликає інтерес у багатьох потенційних інвесторів, які прагнуть купити квартиру в ЖК «Авалон Ап» у Львові від забудовника «Avalon Inc.»

10.ЖК Avalon Up

Команда заводу “Мехбуд” вважає, що кожен заслуговує на найкраще, тому ми надали вам список із найпрестижніших та найсучасніших житлових комплексів міста, щоб допомогти вам здійснити свої мрії про ідеальне житло у Львові.

author
Лариса Войская
Про автора:

Квалифицированный, профессиональный  эксперт по ограждениям с многолетним опытом работы. Предоставление квалифицированной консультации в вопросе подбора дизайна и модели забора . Разработка проекта...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі