ТОП зарубіжних виробників металевих стель
8 Грудня, 2022
86  

ТОП зарубіжних виробників металевих стель

Завод Мехбуд підготував список найкращих виробників, які вже встигли здобути довіру закордонних покупців своєю якісною та надійною продукцією: металевих стель.

SEPA – Turkey

SEPA – 33-річний досвід роботи з підвісними стелями. За допомогою розширеного металу, перегородок, екранів, лінійних та Т-подібних підвісних систем (T24, T15, Grooved) – компанія урізноманітнила естетичні та функціональні вимоги сучасної архітектури.

Підвісні стельові системи SEPA широко використовуються в дизайні стель для маскування простору, легко монтуються до елементів освітлення, кондиціювання повітря та протипожежного захисту, а також дозволяють застосовувати акустичні системи.

SEPA - Turkey

Vesmetal – Germany

Компанія HENNING LEISER VERTRIEBSBÜRO, заснована в 1998 році, є заводом-виробником та працює у сфері стель та підвісних систем. Виробник базується у Грюнберзі, Німеччина.

VESMETAL – GERMANY

Architectural Ceiling Systems – Australia

Компанія Architectural Ceiling Systems спеціалізується на проектуванні, виробництві, постачанні та монтажі запатентованих архітектурних металевих стель та стінових систем.

З 1964 року ACS виготовляє сучасні стелі та стіни з чудовою естетичною якістю. Всі стелі, створені для поліпшення загального самопочуття тих, хто знаходиться під ними і всередині, мають передові акустичні властивості, деякі з яких встановлені в дзвіниці Перта, в’язниці Дубая і конференц-центрі Малайзії.

Durlum – Germany

Durlum розробляє та виготовляє металеві стелі, системи освітлення та денного світла для сучасної архітектури.

Компанія займається продажем по всьому світу з офісів у Європі та Азії. Металеві стелі та світильники, інтегровані рішення для стельового освітлення, системи денного світла та облицювання стін підходять для різних архітектурних застосувань. Від аеропортів та залізничних вокзалів до торгових центрів, офісних будівель та навчальних закладів, медичних центрів, культурних будівель, місць відпочинку чи зовнішньої архітектури – durlum може запропонувати відповідне та індивідуальне рішення для будь-якого застосування.

DURLUM – GERMANY

AZ PLAFONDS – France

Протягом 20 років команда AZ PLAFONDS прагне задовольняти потреби архітекторів та підрядників на ринку підвісних стель.

Компанія працює у сфері стель, дерев’яних підвісних стель, металевих стель для будівництва та звукоізоляційних панелей. Офіс розташований в Женвіллі, Франція.

Profilsystem Srl – Italy

PROFILSYSTEM проектує та виробляє стандартні та індивідуальні металеві підвісні стелі. Стелі прості в установці та адаптовані до будь-яких потреб. Компанія використовує якісні матеріали з широким розмаїттям декоративного оздоблення.

Команда Profilsystem завжди готова запропонувати послуги, починаючи з етапу проектування та закінчуючи етапом післяпродажного обслуговування.

PROFILSYSTEM SRL – ITALY

Glş – Turkey

As Glş Suspended Ceiling family – виробництво спеціальних підвісних стель та обслуговування підвісних стель. Стелі від Glş застосовують у будинках, на робочих місцях, у кафе, ресторанах, на фабриках, у масових житлових комплексах, готелях, дачних селищах, лікарнях, школах, університетах та міських районах.

Досвід роботи понад 10 років у сфері проектування / будівництва. Компанія виготовляє алюмінієві підвісні стелі та несучі елементи відповідно до стандарту підвісних стель TSE EN 13964, сертифікованого CE, стандартів систем управління якістю ISO 9001:2018.

GLŞ

SAS International

SAS International – провідний британський виробник якісних металевих стель та архітектурних металоконструкцій на замовлення. Компанія SAS є лідером серед виробників завдяки інноваціям, передовому дизайну та технічному досвіду.

Крім комерційних стель та інтер’єрів – SAS виробляє підвісні стелі для різних приміщень по всьому світу. Акустичні підвісні стелі є ефективними рішеннями для комерційних будівель з використанням високоякісних матеріалів і кращого у своєму класі дизайну.

sas

Hunter Douglas – UK

Маючи більш ніж 50-річний досвід створення інноваційних стельових систем для комунального господарства, Hunter Douglas може запропонувати вам продукцію найвищої якості та послуги підтримки для всіх ваших архітектурних проектів. Портфоліо команди складається з широкого спектру металевих, алюмінієвих, текстильних та дерев’яних стель. Деякі з цих стельових систем також можна використовувати як облицювання стін.

HUNTER DOUGLAS – UK

CBI Europe – Italy

Підвісні стелі та металеве облицювання CBI Europe складаються із стандартних або виготовлених на індивідуальне замовлення модульних елементів – панелей, балок, перегородок, решіток, листів – безпечних, міцних, довговічних, швидких в установці, що піддаються перевірці, сертифікованих, екологічно безпечних. Вони стійкі до вогню та вологи, миються, не містять токсичних матеріалів і покриті фунгіцидними та антибактеріальними фарбами, їх також можна використовувати у стерильних приміщеннях, таких як кухні та лікарні.

CBI EUROPE – ITALY
author
Лариса Войская
Про автора:

Квалифицированный, профессиональный  эксперт по ограждениям с многолетним опытом работы. Предоставление квалифицированной консультации в вопросе подбора дизайна и модели забора . Разработка проекта...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі