Дешевий паркан Горизонт
23 Липня, 2024
428  

Дешевий паркан Горизонт

Паркан Горизонт від Мехбуд – одна з найбільш затребуваних модифікацій в сегменті глухих огорож. Досить широкі ламелі, які з’єднуються одна з одною за рахунок замків на довгих сторонах, формують максимально міцну і надійну структуру. Власне, висока надійність – це основна перевага паркану Горизонт, яка є ключовим аргументом при виборі моделі.

¦¦¦ ¦ ¦¦¦¬ ¦ ¦ ¦¬¦ ¦ ¦ ¦¬TП 16 1

Необхідність використовувати якісні матеріали і досить складні технологічні рішення підвищує собівартість таких огорож – тому дуже дешевими вони не можуть бути за визначенням. Але запит на дешевий паркан Горизонт на ринку є – і деякі недобросовісні виробники прагнуть його задовольнити, використовуючи не найоптимальніші методи.

Про те, до чого це може привести – розповімо в нашій статті.

3 5

Способи здешевлення глухих огорож

Дешевий паркан Горизонт – це фраза, в якій міститься внутрішнє протиріччя. Спочатку огорожа розроблялась як максимально стабільна, надійна і довговічна, тому і вимоги до неї висувалися неабиякі. Як наслідок – завод Мехбуд використовує для виробництва Горизонту якісний метал і сучасне обладнання, що дає можливість забезпечити конструкції відмінні механічні характеристики в поєднанні з відносно малою масою і естетичний зовнішній вигляд.

Таке рішення затратне – і тому конкуруючі виробництва прагнуть здешевити конструкцію. Робиться це за рахунок:

  • Використання більш тонкого і більш дешевого металу.
  • Спрощення конструкції замкових з’єднань.
  • Застосування ручних листогнучких верстатів для формування ламелей.
  • Зниження вимог до ефективності полімерного покриття.

Результат передбачуваний. З одного боку, собівартість знижується, і виробник може запропонувати покупцеві більш дешевий паркан Горизонт, зберігши при цьому свою норму прибутку. З іншого боку, така економія позначається на експлуатаційних якостях паркану – і краще вони від цього точно не стають.

Потенційні ризики при купівлі дешевого паркану

Як ми зазначили вище, основна перевага паркану Горизонт, та й в цілому причина для його покупки – висока надійність. Купуючи таку огорожу, замовник хоче отримати паркан, який:

  • Закриватиме ділянку від сторонніх поглядів.
  • Захищатиме від спроб проникнення на територію.
  • Прослужить довго, витримуючи вітрові навантаження і чинячи опір корозії.

На жаль, дешеві паркани Горизонт, які виробляються із сировини економ-класу в «гаражних» умовах, не забезпечують вирішення цих завдань на прийнятному рівні:

  • По-перше, мінімальна товщина металу (чим він тонше, тим більше економія) призводить до підвищеного ризику деформації. В першу чергу страждають місця кріплення. А також замкові з’єднання – ламелі вже через кілька місяців після монтажу можуть почати розходитися.
  • По-друге, зниження міцності замків обумовлено малою точністю штампування. Ручна обробка металу з формальним контролем якості не дозволяє добитися високої надійності таких з’єднань.
  • Нарешті, високий ризик розвитку корозії на вже встановленому огородженні. Пов’язано це з економією на полімерному покритті, а також з використанням дешевого металу з неякісною оцинковкою. При цьому варто мати на увазі, що будь-які прояви корозії знижують міцність конструкції – а для глухих парканів типу Горизонт вона дуже важлива.

Ось чому – навіть якщо не брати до уваги обмежену палітру в дешевому сегменті і поступове вигоряння відтінку – дешевий паркан Горизонт не варто розглядати як робочий варіант навіть при необхідності заощадити. Витрати при покупці зменшаться незначно – але, на жаль, це позначиться на надійності огорожі (а значить, і на безпеці території) цілком однозначно. Оптимальним вибором буде покупка хай не найдорожчої моделі – але при цьому у виробника, який використовує якісну сировину, сучасне обладнання і строго контролює відповідність будь-якого виробу стандартам.

Поради щодо вибору надійного виробника

  • Репутація виробника: Дешевий паркан може означати компроміси як. Перед покупкою важливо провести дослідження та дізнатися, яку репутацію має виробник. Пошукайте відгуки клієнтів, щоб переконатися, що продукція та обслуговування відповідають вашим очікуванням.
  • Відгуки клієнтів: Зворотний зв’язок від попередніх покупців може дати цінні відомості про якість продукції та рівень обслуговування. Прочитайте відгуки на незалежних платформах, щоб отримати об’єктивну думку.
  • Наявність сертифікатів якості: Переконайтеся, що виробник має всі необхідні сертифікати та відповідає стандартам якості. Це важлива ознака надійності та гарантії того, що паркан прослужить довго і не потребуватиме частого ремонту.
  • Перевірка стандартів: Запитуйте у виробника інформацію про стандарти та сертифікати. Дешевий паркан може не відповідати необхідним вимогам, що спричинить додаткові витрати на заміну та ремонт.
  • Рівень підтримки клієнтів: Надійні виробники надають якісне обслуговування та підтримку на всіх етапах – від консультації до післяпродажного обслуговування. Дізнайтеся, наскільки виробник готовий допомогти вам з вибором, встановленням та обслуговуванням огорожі.
  • Післяпродажне обслуговування: Зверніть увагу на гарантії та можливість отримання допомоги після покупки. Виробники, які надають такі послуги, як правило, більш надійні та впевнені у якості своєї продукції.

Висновок

Купівля дешевого паркану може здатися вигідною на перший погляд, але це може призвести до додаткових витрат та проблем у майбутньому. Інвестуючи в якісний паркан від надійного виробника, ви забезпечуєте собі довговічність, надійність та спокій. Завод Мехбуд пропонує продукцію, яка відповідає високим стандартам якості та задовольняє всі потреби клієнтів

author
Лариса Войская
Про автора:

Квалифицированный, профессиональный  эксперт по ограждениям с многолетним опытом работы. Предоставление квалифицированной консультации в вопросе подбора дизайна и модели забора . Разработка проекта...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі