Монтаж паркану та воріт Жалюзі Ексклюзив
18 Квітня, 2019
827  

Монтаж паркану та воріт Жалюзі Ексклюзив

montazh-zabora-zhaluzi

У даній статті хочемо поділитися з вами досвідом нашої команди монтажників, а конкретніше – як ми справляємося зі “складними” випадками.

montazh-zabora-zhaluzi

Монтаж огорожі ЖАЛЮЗІ

Отже, виїхали ми на об’єкт, де буде монтуватися наш паркан Жалюзі Ексклюзив. Замовнику довелося відмовитися від колишніх монтажників, так як вони неякісно виконували свою роботу. Головна проблема полягала в неправильному  встановленні  розсувних воріт – при їх відкритті кінець воріт перекривав хвіртку. Спочатку було прийнято рішення обрізати “зайвий” шматок воріт, але через близьке до краю рами розташування роликів, довелося б переробляти всю конструкцію. Тому ми підключили професіоналів своєї справи, з якими тісно співпрацюємо, щоб вони вирішили цю проблему.

Монтаж огорожі ЖАЛЮЗІ

Як ми і передбачали, монтажники швидко та просто впоралися зі своїм завданням. Оцінивши суть незадоволеності замовника, переварили нижнє кріплення воріт і відрізали частину рами. В результаті проведеної роботи ворота тепер відкриваються як належить, не перекриваючи хвіртку.

Відео-огляд готового об'єкту

Вкотре переконуємося, що працювати з професіоналами – одне задоволення! Дякуємо нашій монтажній бригаді за їх працю! Якщо Ви бажаєте встановити собі паркан та ворота Жалюзі – ми раді будемо Вам допомогти! Чекаємо Ваші заявки на нашому сайті!

Фото встановленого огородження ЖАЛЮЗІ

author
Олександр
Про автора:

Руководитель проектов.  Разработка проекта с момента подготовки  проекта и до момента его реализации. Предоставление квалифицированной консультации в области ограждающих конструкций и фасадной отд...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі