НЕ наші Жалюзі
24 Січня, 2022
295  

НЕ наші Жалюзі

Паркан-жалюзі – це сучасний тип огорож, основна особливість якого полягає в розташуванні ламелей: вони кріпляться до несучої конструкції горизонтально під кутом, нагадуючи тим самим жалюзі.

Аналіз ринку конструкцій, що захищають, однозначно свідчить про те, що саме паркани-жалюзі стають найпопулярнішим інженерним рішенням. Висока (порівняно з іншими конструкціями) вартість стримує їхнє поширення. Але тенденція до здешевлення, а також економічне зростання, що намітилося, призводять до того, що частка парканів-жалюзі на ринку постійно зростає.

Шанувальників таких огорож з кожним днем стає дедалі більше. Паркани-жалюзі є чудовою альтернативою суцільним парканам, так як на відміну від них забезпечують продуваність і в той же час обмежують видимість ділянки. Коли вибір на користь паркану-жалюзі зроблено, виникає питання: який саме паркан придбати?

Асортименти виробів Жалюзі дуже великий, так що при виборі варто оцінювати в першу чергу якість виготовлення конструкцій і їх відповідність вашим запитам.

Сьогодні ми підготували для Вас відео огляди огорож Жалюзі від різних виробників.

Врахуйте. Ця стаття присвячена огляду ринку і ми представили огородження Жалюзі від інших виробників, тобто НЕ від Заводу Мехбуд.

Відеоогляди

Перераховувати всі види огорож Жалюзі можна довго. Кожен з цих огорож має ряд переваг та відмінностей.

Основна функція парканів-жалюзі, як і будь-яких інших огорож ділянки, – позначення території. Перерахуємо також додаткові, але не менш важливі функції:

  • обмеження пересування (охороняють ділянку від непроханих гостей, а також не дозволяють залишати ділянку маленьким дітям та домашнім вихованцям);
  • забезпечення приватності (обмежує видимість ділянки для сторонніх).

Варто відзначити: Не плутайте модель огорожі жалюзі та жалюзі на вікна. Між цими конструкціями багато загального (назва), але й безмежна кількість відмінностей. Основним є: застосування цих конструкцій.

Поки що… Завод Мехбуд до жалюзі та ролет на вікна – стосунку не має.

Вибирайте відповідну лінійку з асортименту парканів-жалюзі, довіряйте монтаж конструкцій професіоналам – і ви оціните всі їхні переваги!

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі