Паркани для курортних зон від заводу Мехбуд Комплексні рішення для огородження курортних зон та пансіонатів
17 Липня, 2023
1352  

Паркани для курортних зон від заводу Мехбуд

zabor 9

В останні роки вимоги до оздоровчих комплексів та їхньої інфраструктури значно зросли. Сьогодні відпочиваючі очікують не лише комфорту та безпеки, а й естетичної привабливості навколишнього простору. У цьому контексті вибір правильного огородження стає особливо важливим.

Завод “Мехбуд” пропонує широкий асортимент металевих огорож, які не тільки забезпечують безпеку та функціональність, але й здатні прикрасити будь-яку територію, підкреслити її унікальність та стиль. Завдяки використанню сучасних технологій та матеріалів, паркани “Мехбуд” відрізняються високою міцністю, довговічністю та стійкістю до зовнішніх впливів.

Крім того, “Мехбуд” пропонує комплексні рішення для огородження курортних зон та пансіонатів, включаючи розробку проекту, виробництво та встановлення огорож. Це дозволяє клієнтам заощадити час та ресурси, отримуючи в результаті продукт високої якості, що повністю відповідає їхнім потребам та очікуванням.

Види парканів від заводу Мехбуд

Вентиляційні паркани

Вентиляційні паркани мають наскрізні отвори, які забезпечують хорошу вентиляцію повітря. Вони ідеально підходять для зон відпочинку, де важливо забезпечити природний повітрообмін. Вентиляційні паркани також можуть бути використані для створення приватності, але вони не забезпечують такого захисту від сторонніх поглядів, як глухі паркани.

Модельний ряд вентиляційних огорож: Ранчо, Ромбо, Ромбо Light, Ель Ранчо.

Жалюзійні паркани

Жалюзійні огорожі мають жалюзі, що розташовані під кутом. Вони забезпечують хороший захист від сторонніх поглядів, але не перешкоджають циркуляції повітря. Жалюзійні паркани також можуть бути використані для створення приватності та стилю.

Модельний ряд жалюзійних парканів: Класик, Стандарт, Ексклюзив XL, Преміум, Ексклюзив, Ексклюзив Лего.

Глухі паркани

Глухі паркани не мають наскрізних отворів. Вони забезпечують максимальний захист від сторонніх поглядів, шуму та несприятливих погодних умов. Глухі паркани ідеально підходять для зон відпочинку, де важливо зберегти приватність та безпеку.

Модельний ряд глухих огорож: Горизонт, Брус, Вертикаль, Mehbud Double.

zabor 10

Сучасні оздоровчі комплекси складаються із житлових корпусів, спортивних майданчиків та басейнів, зон відпочинку, кафе, ресторанів, споруд медичного призначення, службових приміщень, а також власних пляжів.

Територія комплексу має бути надійно обгороджена, щоб відпочиваючі відчували себе комфортно та захищено, а огороджувальні конструкції – були довговічні, екологічно безпечні та відповідали чинним санітарно-будівельним нормам.

Всім цим вимогам повністю відповідає продукція, що випускається заводом «Мехбуд».

Переваги металевих огорож для оздоровчих комплексів:

  • огородження  покриваються полімерним покриттям, яке забезпечує відмінний зовнішній вигляд,
  • можливість вибору кольору та текстури,
  • екологічність матеріалів та відповідність їх будівельним нормам.

Металеві огорожі добре підходять не лише для огородження всієї території оздоровчого комплексу, а й для зонування внутрішньої інфраструктури:

  • ігрових та спортивних майданчиків, тенісних кортів;
  • сімейних будиночків;
  • зони SPA;
  • басейнів;
  • пляжів.

Огородження вхідної групи

Фахівці заводу “Мехбуд” рекомендують для огородження вхідної групи оздоровчого комплексу паркан-жалюзі Преміум. Цей вид паркану вигідно підкреслить високий статус або унікальний архітектурний стиль комплексу.

Якщо оздоровчий комплекс знаходиться у лісі, тоді його територію можна захистити глухим парканом. Металевий паркан Брус і Брус стіновий може бути прикрашено малюнком у вигляді деревної текстури (ясен, горіх, дуб та ін. що імітують світлі та темні породи дерева) ─ це добре поєднується з дизайном тих оздоровчих комплексів, в концепції яких робиться особливий акцент на природну красу та природність.

Огородження сімейних будиночків

Якщо на території оздоровчого комплексу передбачена можливість проживання в окремих будиночках або є відкриті майданчики для прийому їжі ─ їх можна відокремити невисокою огорожею.

Для цього, можна встановити металевий паркан «Ранчо», що складається з двох-трьох ламелів, «Штакетник» або «Тин», конструкція яких виглядає легко, вільно регулюється по висоті і не перешкоджає спілкуванню відпочиваючих.

Огородження басейнів, пляжів

Огородження біля басейнів та пляжів повинні створювати затишок та відчуття самотності від сторонніх очей.

Паркани-жалюзі Стандарт та Ексклюзив виготовлені з корозійностійкого металу, покриття елементів паркану стійке до вигоряння та дії ультрафіолету.

Відпочиваючі можуть побачити, що відбувається за межами зони відпочинку, водночас самі захищені від випадкових відвідувачів та непотрібних поглядів.

Огородження ігрових та спортивних майданчиків, тенісних кортів

На території кожного оздоровчого комплексу розміщено різноманітні ігрові зони.

Для їх огородження відмінно підійдуть моделі парканів-жалюзі «Стандарт», які добре пропускають сонячне світло і свіже повітря, що дуже важливо для спортивних майданчиків.

У металевому паркані Брус не використовуються матеріали з гострими кутами. Тому він буде абсолютно безпечний у тих місцях, де буває багато дітей. Такий паркан можна забарвити у яскраві кольори або нанести різну текстуру.

last

Якщо ви шукаєте паркан для свого курорту, паркани від заводу “Мехбуд” – це ідеальний варіант. Вони міцні, надійні та стильні, і вони будуть служити вам довгі роки.

author
Лариса Войская
Про автора:

Квалифицированный, профессиональный  эксперт по ограждениям с многолетним опытом работы. Предоставление квалифицированной консультации в вопросе подбора дизайна и модели забора . Разработка проекта...

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі