Ручки для хвірток – тренди і тенденції
8 Квітня, 2021
250  

Ручки для хвірток – тренди і тенденції

Сьогодні ми підготували для вас фото підбірку найстильніших і топових рішень – для ручок на вхідну хвіртку. Так як хвіртками часто користуються, то дуже важливо підібрати фурнітуру високої якості, відчуття якої переходить від візуального сприйняття до передачі через дотик.

Ручкавикористовується безпосередньо для відкривання стулки хвіртки. Може мати різну конструкцію, але найчастіше використовуються або натискні ручки із засувкою, або класичні гнуті моделі. Бажано монтувати з двох сторін, щоб відкривати хвіртку було зручно як зовні, так і зсередини.

Зазвичай хвіртки комплектуються ручками двох типів:

  • Натискна ручка. Вона може бути частиною врізного замка або просто комплектуватися засувкою язичкового типу. Для відкривання хвіртки досить натиснути на важіль і потягнути конструкцію на себе.
  • Стаціонарна ручка.  Може бути виконана в формі півдуги, кріпиться безпосередньо до каркасу або елементів заповнення. Ніяк не пов’язана з запірним механізмом, тому використовується просто для відкривання стулки.

Перевагу віддають металевим моделям з захисно-декоративним полімерним покриттям. На морозі така ручка стає дуже холодною, але зате сам виріб служить довго завдяки відмінному захисту від корозії.

Фото ручок для хвірток від заводу “Мехбуд”

author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі