ТОП виробників фурнітури для воріт
8 Лютого, 2022
877  

ТОП виробників фурнітури для воріт

Встановлення  металевих огорож та  воріт стало  на сьогоднішній день дуже актуальним рішенням. Головна особливість механізму воріт в тому, що стулка переміщається паралельно паркану .Такім чином допомагаючи вигідно економити виїзний  простір та  вирішує питання з контролем доступу на огороджувальну  територію.

Безумовно, відкатні ворота обираються за якістю матеріалу та  зовнішнім виглядом профілю. Однак фурнітурі для відкатних воріт варто приділити особливу увагу. Адже рівень якості фурнітури визначає мінімальний термін служби. Надійний, а головне правильно підібраний комплект відкатної фурнітури гарантує безвідмовну роботу воріт терміном від 10 років

Мехбуд зібрав топових виробників фурнітури для воріт . Читайте та обирайте тільки найкращих для Ваших воріт.

Фурнітура Rolling Center

У 1975 році компанія почала виробництво комплектуючих для відкатних воріт з невеликої сімейноі справи в містечку Treviso та  всього за кілька десятків років перетворилася в потужний концерн, продукція якого представлена ​​сьогодні практично у всіх країнах та континентах нашої планети.

Спеціалізація Rolling Center:

  • Фурнітура для відкатних воріт.
  • Фурнітура для воріт.
  • Фурнітура для хвірток та різних огорож.
  • Аксесуари для воріт.

На сьогоднішній день продукція Rolling Center воістину стала синонімом високих технологій та якості – це результат 40-річного досвіду роботи в сегменті. Пропозиція Rolling Center з лихвою  задовольняє попит вимогливих замовників будь-якого рівня. Продукти Rolling Center мають декларації відповідності оригінальним стандартам якості, які і дозволяють їм успішно переміщатися на світовому ринку.

Для тих, хто планує придбати фурнітуру Rolling Center, відзначимо, що головні деталі, такі як направляючий профіль, наприклад, повинні бути відзначені заводським гравіюванням.

fyrnityra-dlya-vorot

Фурнітура Alutex

Компанія Алютех – бренд, який займає топові позиції по виготовленню комірних та ролетних систем. Одним з провідних напрямків компанії є також розробка комплектуючих для воріт, марка яких широко відома на світовому ринку.

Основні напрямки виробництва компанії Алютех

  • Фурнітура для відкатних воріт.
  • Фурнітура для воріт.
  • Фурнітура для секційних воріт.
  • Аксесуари для воріт.
  • Комплектуючі для огорож та  хвірток.

Фурнітура компанії Алютех складається з міцних, безпечних матеріалів.  розроблена з урахуванням можливих погодних умов  та  вітрових навантажень. Наявність міжнародних сертифікатів і оцінка відомих дослідницьких центрів підтверджує високу якість продукції.

Інноваційний підхід до розробки виробів, сучасний дизайн та наявність оригінальних деталей піднімає рейтинги комплектуючих для воріт бренду Алютех на передові позиції серед конкурентного сегмента.

Група компаній Алютех контролює виготовлення товару на кожному етапі роботи та  надає гарантію на весь асортимент комплектуючих.

Основні виробничі площі фурнітури Алютех знаходяться в Республіці Білорусь та розраховані на експорт в багато країн Європи, Азії, Африки, а також Північної Америки.

fyrnityra-dlya-vorot

FAAC

Приводи FAAC – як стандартні, так і підземні, призначені для прихованого монтажу – використовуються для комплектації воріт у приватних будинках, комерційних організаціях або на промислових об’єктах. Лінійка включає як електромеханічні, і гідравлічні моделі, щоб полегшує підбір устройства. Термін експлуатації – від 10 років, чудова робота зі стулками до 7 метрів.

Важлива особливість – автоматика FAAC може бути запитана як від мережі, і від акумулятора. Це дозволяє ефективно використовувати її на ділянках, для яких характерні перебої з енергопостачанням.

Rolling Expert

Київський виробник фурнітури для воріт, найперший після зарубіжних брендів та тих, хто використовує рішення зарубіжних брендів. Великий досвід роботи в цьому сегменті виробництва дає їм право стверджувати, що основні деталі в комплекті мають чіткі межі, відповідають строго заданим формам, їх характеризує сувора паралельність поверхонь. Висока точність підшипників для роликів каретки дозволяє їм служити протягом належного періоду часу. Це гарний варіант за умови обмеженого бюджету та відсутності можливості покупки фурнітури топових зарубіжних брендів

Автоматика Came

Came – розробляє та  виробляє свою продукцію виключно в Італії – 100% Made in Italy.

З 1972 року CAME виробляє широкий асортимент автоматики для в’їзних, гаражних та  промислових воріт, автомобільних парковок та систем контролю доступу, а також займається розробкою систем “розумний будинок” та охоронних сигналізацій.

Спеціалізація Came:

  • Автоматика для відкатних воріт;
  • Автоматика для розпашних воріт;
  • Автоматика для гаражних та  промислових секційних воріт;
  • Автоматика для ролет, маркіз та сонцезахисних систем;
  • Автоматичні шлагбауми;
  • Автоматичні двері;
  • Турнікети;
  • Контроль доступу;
  • Бар’єри;
  • Паркувальні системи;
  • Домофони;
  • Фурнітура для воріт;
  • Система розумний будинок;
  • Системи радіоуправління, пульти дистанційного керування.

Завдяки універсальності та  гнучкості виробленої продукції CAME змогла перейти від простої автоматики для воріт до передової і глобальної концепції автоматизації. Подібний підхід дозволяє координувати роботу всіх автоматичних пристроїв не тільки всередині та зовні будинку, а й в міських громадських місцях.

Сьогодні CAME Group представлена ​​на ринку автоматики 19 філіями, а її торгова мережа включає понад 480 дистриб’юторів по всьому світу.

fyrnityra-dlya-vorot

 Фурнітура Roll Grand

Українська компанія Roll Grand з’явилася на ринку ворітної комплектації в 2003 році. Бренд був заснований в Запоріжжі та  став першим українським виробником фурнітури для воріт.

Спеціалізація Roll Grand:

  • Фурнітура для відкатних воріт.
  • Фурнітура для воріт.
  • Фурнітура для огорож та  хвірток.
  • Додаткові аксесуари.

На сьогоднішній день фурнітура Roll Grand має широку популярність безпосередньо в Україні та країнах СНД, а також представлена ​​на території Європейського союзу. Головна перевага фурнітури Roll Grand – це доступність для вітчизняного покупця.

Продукція Roll Grand відрізняється від аналогічних товарів європейських компаній низьким ціновим сегментом, в той час як якість виробів не поступається закордонним фірмам. Вся фурнітура виготовляється з міцних, надійних матеріалів та максимально захищена від зовнішніх впливів завдяки стійкому покриттю.

Продукція української компанії Roll Grand має високу якість, підтверджене спеціальними лабораторними випробуваннями та роками експлуатації.

fyrnityra-dlya-vorot

ROLLING HI-TECH

Ця компанія почала свою діяльність як виробник роликів для іншого запорізького виробника ворітної фурнітури Roll Grand. Далі Хайтек почав робити власну продукцію, навіть дорожчу та  «елітну», ніж його «alma mater» та до цього дня позиціонує себе як виробник якісної і дорогої фурнітури.

Автономне плавання на українському фурнітурному ринку Hi-Tech почав з випуску гарних  підшипників та  уловлювачів з досить товстої стали, що відразу виділило його серед всіх вітчизняних брендів. Крім того, верхні уловлювачі в комплектах Хайтек присутні.

Важливо! Регулювальна пластина до складу комплекту не входить, її потрібно замовляти окремо, тому перед тим, як купувати недешеву фурнітуру, не полінуйтеся обговорити всі тонкощі з досвідченим фахівцем.

Автоматика Marantec

Основна потужність виробництва та збирання продукції Marantec розташовується в місті Марієнфельд в Німеччині, де в 1957 році і була заснована компанія.

Компанія Marantec широко відома у всьому світі завдяки істинно німецькій якості техніки, яке досягається за рахунок використання сучасного обладнання в поєднанні з багаторічним досвідом роботи. При розробці продукції особлива увага приділяється функціональності та безпечності  електронних пристроїв. Тому автоматика та  всі комплектуючі проходять комплексне тестування в спеціальному контрольному центрі. А вже готова продукція реєструється в базі управління виробництвом за допомогою спеціального програмного забезпечення для ідентифікації кожного окремого виробу. Це дозволяє сервісним центрам надати клієнту саму оперативну підтримку.

Автоматика Marantec відповідає найвищим вимогам європейських стандартів. Високоякісні матеріали гарантують тривалий термін експлуатації. Продукція фірми Marantec – це оригінальний сучасний дизайн, стовідсоткова якість та  надійність світового рівня!

fyrnityra-dlya-vorot

Фурнітура SP

SP Київ – український виробник широкого асортименту комплектуючих для відкатних воріт. Компанія має власне високотехнологічне виробництво, яке знаходиться безпосередньо в Києві та  здійснюється досвідченими кваліфікованими працівниками.

Спеціалізація SP Київ:

  • Фурнітура для відкатних воріт.
  • Додаткові аксесуари.

Фурнітура для відкатних воріт SP Київ має сучасний зовнішній вигляд та  представлена ​​виключно міцними матеріалами. Продукція відповідає міжнародним вимогам, а також володіє високими експлуатаційними показниками. Це дозволяє київській компанії надавати клієнтам гарантію на всі комплектуючі терміном не менше 5 років.

Бренд SP Київ користується великою популярністю на ринку України завдяки низькій ціновій політиці. В одночас   товари що випускаються не поступаються за якістю аналогічної продукції конкурентних виробників.

Підприємство SP Київ приділяє підвищену увагу   рівню безпеки продукції, що представлена,  тому маркує кожен товар своїм логотипом.

otkatnue-i-raspashnue-vorota

WELSER PROFILE (Велсер Профіль)

Особливістю даної комплектації фурнітури для відкатних воріт, є наявність в базовому комплекті – верхнього уловлювача та неоцинкованої 6-ти метрової цельнометаллевого гнутого профілю який виробляється в Австрії компанією Welser Profile Austria GmbH.

Оцинковані роликові каретки відмінної якості, складаються з міцних металевих роликів та  в поєднанні з австрійською направляючої забезпечують плавний та тихий рух воріт.

Основною конкурентною перевагою комплектуючих WELSER PROFILE для відкатних воріт, є – висока якість всіх комплектуючих, наявність верхнього уловлювача в базовому комплекті, абсолютно гладкий гнутий профіль (напрямна), накатний ролик з металевою заглушкою, задня металева заглушка.

fyrnityra-dlya-vorot

Svit -Vorit

Продукція “Світ воріт” за останній час стала дуже популярною. Справа в тому, що на відміну від всіх інших постачальників з України, в цій продукції немає повсюдної економії на всіх деталях. Підкуповує те, що всі елементи зроблені з запасом по міцності – напрямна не 3 мм, а 3,6, уловлювачі з сталі не 1,5 мм, а 4 ... А для вас це означає, що комплект буде служити надійно довгі роки. Популярність пояснюється високою якістю продукції, що не поступається європейським брендам, а також лояльною ціновою політикою.

Що ж стосується демократичної ціни, все просто – виробничі потужності розташовані в м.Харків та вітчизняний бренд не прагне  отримувати надприбутки, а просто робить нормальну фурнітуру та  реалізує її з урахуванням економічних можливостей українського покупця.

Світ воріт дає п’ятирічну гарантію на свою продукцію – це найтриваліша гарантія на вітчизняному ринку.

Даний виробник не витрачає гроші своїх покупців на рекламу, інакше собівартість продукції була б набагато вище, тому вони «заточені » на випуск якісної та  недорогої продукції. Кожен, хто її купить, буде задоволений придбанням та неодмінно поділиться враженнями зі своїми друзями, знайомими й родичами. Зрозуміло, вони більше повірять розповіді знайомої людини, ніж нав’язливій ​​рекламі. Таке ось «сарафанне радіо».

Подібна «співпраця» між виробником та  покупцем завжди взаємовигідна : клієнт задоволений вигідною покупкою, а виробник знайшов нових покупців без матеріальних витрат на рекламу.

1

IBFM

Заснована в 1947 році в Монці як реміснича компанія, IBFM присутня на ринку дрібних деталей та фурнітури понад 70 років, зарекомендувавши себе як один із найбільших виробників аксесуарів для воріт.

IBFM став одним із найважливіших виробників в області аксесуарів для воріт. Таким чином, IBFM пов’язує свій багаторічний досвід у цьому секторі із серйозними дослідженнями нових ринків та якісних продуктів, задовольняючи всі потреби дрібних, але важливих клієнтів.

IBFM має велику мережу дилерів по всьому світу, зокрема: Албанія, Конго, Гвіана, Франція, Ліван, Чеська Республіка, Суринам, Алжир, Аравія, Саудівська Аравія, Австралія, Австрія, Бельгія, Болівія, Болгарія, Бурунді, Камерун, Канада, Чилі, Кіпр, Колумбія. Кот-д’Івуар, Кріт, Хорватія, Данія, Єгипет, Естонія, Фінляндія, Франція, Габон, Німеччина, Гана, Греція, Гваделупа.

1

Combi Arialdo

Заснована наприкінці 1960-х років, Combi Arialdo – це історія підприємницької ідеї, яка змогла перетворити потенціал оригінальних ремісничих знань на сучасну міжнародну реальність.

Діяльністю компанії є проектування та виробництво компонентів для будь-яких типів воріт, промислових дверей та воріт, а також спеціальних виробів на основі конкретного дизайну замовника, розробка та виробництво відповідних форм.

2

Comunello

1965 рік – саме з того часу засновник компанії розпочав свою новаторську діяльність, щоб побудувати завод з виробництва комплектуючих для воріт. Компанія Comunello здобула миттєвий успіх і зберігає свою репутацію та місце на ринку. На основі неперевершеної якості та інноваційних рішень, були розроблені й інші напрямки компанії, серед яких автоматизація воріт та віконних систем, а також комплектуючі для вікон. 50 років якісного виробництва. Весь цей час Comunello стежить за розвитком найпередовіших рішень та застосовує їх, гарантуючи повний захист та безпеку.

3 5

DoorHan

Група компаній DoorHan більше 20 років спеціалізується на виробництві всіх типів воріт, ролет, автоматики, складського обладнання, модульних конструкцій та укриття тентів. В даний час ДК DoorHan займає одні з лідируючих позицій у своїх сегментах, стабільно розвивається та має широку дилерську мережу в Україні, Європі та країнах СНД.

Продукція реалізується більш ніж у 30 країнах світу. ДК DoorHan володіє 7 великими заводами на території Чехії, Китаю та СНД, 22 виробничо-складськими комплексами, 9 торговими представництвами, має власну мережу сервісних центрів та понад 8000 дилерів. Для оперативного надання замовнику якісних послуг з доставки, монтажу та технічного обслуговування продукції DoorHan створено професійне об’єднання DoorHan World Family Club.

4 1

Підбираючи фурнітуру для відкатних воріт, слід уважно вивчити ринок перед тим, як приймати остаточне рішення. При роботі з такими продуктами слід керуватися декількома рекомендаціями фахівців:

  1. Купуйте деталі тільки відомих виробників. В одночас  обов’язково враховуйте вагу та  габарити воріт. На основі цих даних фахівці підберуть потрібні комплектуючі елементи.
  2. Перш ніж зробити вибір на користь певного виробника, зверніть увагу на всі деталі та  упаковку. Якщо елементи будуть зроблені якісно, ​​то будуть запаковані в фірмову обгортку. Будьте уважні, не купуйте фурнітуру в кульках, що мають нерівні краї. Це означає, що елементи робилися «на коліні» і ви нікому не зможете пред’явити претензії.
  3. Обов’язково вимагайте у продавця гарантію та  сертифікат якості.
  4. Встановлення  воріт довіряйте тільки досвідченим фахівцям. Вони допоможуть підібрати  вам оптимальне рішення для заповнення воріт, швидко спорудять систему, та  правильно налаштують її під ваші потреби.
author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі