Де придбати меблі в Києві?
15 Грудня, 2021
297  

Де придбати меблі в Києві?

Мебліровка квартири чи будинку значною мірою визначає її інтер’єр.

Сьогодні придбати меблі – це не проблема, головне знати де. Мехбуд зібрав для вас ТОП меблевих магазинів Києва.

МебельОк – експерт у світі меблів!

МебельОк – це один із провідних українських інтернет-магазинів меблів. Він зарекомендував себе як сучасний торговий портал із широким асортиментом меблів та товарів для інтер’єру. Також як портал з одними із найбільших виставкових залів в Україні. Станом на 2019 рік магазин входить до «ТОП-3» за відвідуваністю сайтів меблевої тематики на українському ринку.

Компанія МебельОк була створена в червні 2011 спочатку як інтернет-майданчик без виставкових залів, а вже через деякий час перейшла в сферу офлайн продажів. Зараз мережа магазинів МебельОк складається з чотирьох роздрібних магазинів у Києві та філіях: у Дніпро та Харкові. Загальна площа торгових залів становить понад 3000 кв. м.

1

Магазин міського формату у Києві пропонує українським покупцям широкий асортимент товарів привабливого дизайну, а також перелік послуг та рішень для будинку, що надихають. Таким чином компанія ділиться своїм масштабним досвідом створення товарів для дому, а також пропонує цифрові рішення, онлайн-покупки та відмінні послуги для тих, кому потрібна допомога з доставкою та збиранням товарів вдома.

Основні характеристики:

  • Новий формат, вибраний на основі результатів дослідження ринку та вивчення переваг споживачів
  • Один із перших магазинів міського формату IKEA у світі
  • Новий підхід IKEA, який полягає у відкритті менших за розміром магазинів міського формату, розташованих у центрі міст, щоб краще відповідати вимогам споживачів, ставати більш доступними та зручними.
20210201_112913-scaled

Новий магазин Pufetto у центрі Києва об’єднав у собі все найкраще. Два окремі поверхи з максимумом асортименту – майже 500 квадратних метрів площі, де ви наживо можете оцінити майже всі продукти та тканини. Великі зразки безлічі тканин та квітів. А також винятково кваліфіковані менеджери, які допомогли зробити найкращий вибір тисячам клієнтів.

Торговий центр розташований у самому центрі Києва, за 3 хвилини ходьби від Південного Вокзалу:

  • від станції метро Вокзальна (10 хвилин пішки)
  • від станції метро Льва Толстого (тролейбусами номер “3” або “9”, автобусом номер “69”, маршрутним таксі “171”)
  • від станції метро Палац Спорту (тролейбусами номер “3” або “9”, маршрутним таксі “171”)
2

Епіцентр пропонує своїм покупцям найбільший каталог товарів для дому, меблів, сантехніки, освітлення та люстр, побутової техніки, електроніки, інструментів, будівельних матеріалів та автотоварів за найкращими цінами в Україні. На сайті представлені найпопулярніші світові бренди, високоякісні, а головне – доступні товари від українських виробників.

У каталозі Епіцентру можна знайти будь-які характеристики та властивості товарів, подивитися оригінальні фото, корисні статті та відеоогляди, прочитати реальні відгуки, а також оформити доставку по Україні або забрати своє замовлення самовивозом із центрів обслуговування покупців у Києві:

  • пр-т С. Бандери, 11-А (Петрівка, Почайна);
  • вул. Полярна, 20-Д (Оболонь);
  • Кільцева дорога, 1-Б (Кільцева);
  • пр-т П. Григоренка, 40 (Позняки);
  • вул. Берковецька, 6-В (Святошино).
3

Якщо вам потрібно купити меблі у Києві – відвідайте ТЦ 4ROOM. Тут найбільший вибір меблів та постійні знижки до 30% на меблі. Або використовуйте інтернет-магазин, що містить актуальний каталог меблів від 200 салонів, розміщених на 40 000 м2 площі торгового центру. Тут ви зможете підібрати меблі для дому в Києві, наприклад:

  • м’які меблі
  • меблі для спальні
  • меблі для кухні
  • меблі на замовлення

Тут ви можете замовити меблі в будинок та купити безпосередньо від виробника, – завдяки прямій співпраці з усіма салонами та виробниками, які розміщуються у ТЦ 4ROOM.

4

JYSK – це міжнародна мережа, де можна купити товари для дому. Компанія JYSK належить до Lars Larsen Group.

Крім меблів, в магазинах зможете знайти найбільшу кількість різноманітного декору для квартири, будинку та саду.

5

Київський Центральний Будинок меблів – це спеціалізований торговий центр з реалізації всіх видів меблів, предметів інтер’єру та аксесуарів. Загальна площа магазину складає 20 000 кв.м.

Завдяки своїй унікальній архітектурній конструкції, Центральний Будинок меблів є однією з визначних пам’яток міста Києва. Побудований за проектом архітектора Наталії Чмутіною, магазин був відкритий у 1984 році і завоював славу найбільшого в країні меблевого гіпермаркету. Зручні транспортні шляхи та комфортно облаштовані торгові майданчики, надійні партнери та високий рівень обслуговування дозволяють Центральному Дому меблів займати лідируючі позиції на меблевому ринку України.

У галереях та салонах магазину представлені інтер’єрні рішення у різних стилях: від традиційних класики та бароко до сучасних модерн та хай-тек. Відслідковуючи новітні тенденції у світі меблевої моди, магазин співпрацює з багатьма відомими зарубіжними та вітчизняними виробниками, надає вироби, які здатні зацікавити найвишуканішого покупця та задовольнити попит у будь-якій ціновій категорії.

dom-mebely-800x445

У магазині представлені недорогі м’які та корпусні меблі провідних українських виробників за найнижчою ціною! Компанія існує на ринку України понад 15 років і займається оптовим та роздрібним продажем меблів. В інтернет магазині меблів fayni-mebli.com є можливість купити недорого готові меблі у Києві або зробити замовлення на меблі. Це високої якості сервіс та повна логістика замовлення від моменту контакту покупця до доставки та встановлення меблів у Вас вдома чи в офісі.

В інтернет-магазині найнижчі ціни на всі меблі! Тому у Вас є чудова можливість купити в Києві недорого меблі для дому, дитячі меблі, офісні меблі, кухонні та інші меблі.

FM_s_m-1148296860

«СоюзМеблі» – один з найбільших інтернет-магазинів, що пропонує найкращу вітчизняну та зарубіжну продукцію за вигідними цінами. Асортимент включає понад 10 тисяч найменувань: елітні та бюджетні меблі, комплекти та вироби на замовлення. Завдяки використанню натуральної деревини та сучасних матеріалів весь представлений модельний ряд відрізняється високою якістю, а термін експлуатації перевищує 10 років.

salon-5

RedLight працює на ринку меблів в Україні з 1996 року і є дилером найбільших вітчизняних та зарубіжних виробників меблів. Спеціалізується на оптовій та роздрібній торгівлі всіх видів меблів і є прямим постачальником багатьох брендів, таких як Gerbor, Black Red White, Меблі Сервіс, Сокме, Нова, Світ меблів, Тиса, Віка, Embawood та інші.

rel_4

У сучасних реаліях онлайн шопінг користується особливою популярністю. І це зовсім не дивно, адже покупки в інтернеті – це дуже зручно та швидко. У нашому інтернет-магазині Ви можете придбати всім потрібні, необхідні товари відмінної якості та за дуже приємними цінами, без черг, заощаджуючи час та сімейний бюджет. До того ж, TABURETKA.UA не забуває радувати покупців щотижневими знижками та акціями. Широкий асортимент товару, який постійно поповнюється різними новими виробами, можна легко зробити меблі на замовлення.

2049_0
2049_0
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі