ТОП компаній виробників воріт в Україні
6 Жовтня, 2021
362  

ТОП компаній виробників воріт в Україні

Зовнішній вигляд житла, його зручність і захищеність, як і раніше, є одними з головних турбот будь-якої людини. Тому озеленення, благоустрій, ковані вироби та гаражні ворота – неодмінна риса кожного сучасного упорядкованого будинку. Ворота можуть використовуватися для обмеження доступу на певну територію, а можуть бути чисто декоративним елементом.

  1. Профворота
  2. RYTERNA
  3. ALV
  4. MV-lider
  5. Алютех
  6. DoorHan
  7. Комфорт лайн
  8. Ворота 24

Профворота

Компанія створена в 2009 році зі співробітників, що працюють в будівельно-монтажної сфері з 1994 року. За цей час Профворота накопичили величезний досвід і вибрав гідних партнерів.

Сервісно-виробнича компанія «Profvorota» пропонує Вам повний комплекс послуг і продукції у сфері комірних систем. Компанія спеціалізується на виготовленні та монтажі воріт будь-якого типу і призначення:

  • секційні гаражні ворота;
  • відкатні ворота;
  • розсувні ворота;
  • промислові секційні ворота;
  • панорамні ворота;
  • ролетні системи;
  • автоматика для в’їзних і гаражних воріт.
профворота

RYTERNA RYTERNA

Компанія RYTERNA є найбільшим виробником підйомно-секційних воріт в Європі. Історія компанії бере свій початок з 1993 року, тоді в місті Каунас Литовської Республіки кілька однодумців об’єдналися в команду для здійснення спільної мети – впровадити на ринок новий продукт – секційні ворота. Спочатку це були американські ворота, потім фірма почала виробництво сендвіч-панелей і комплектуючих для секційних воріт на власному новому обладнанні.

З роками компанія стала розширюватися як в Литві, так і за її межами. У 2000 році про воротах RYTERNA дізналися в Україні, де відкрилося представництво «Рітерна – Україна». На сьогоднішній день компанія RYTERNA успішно пропонує свою продукцію в більш ніж 30 країнах світу.

RYTERNA Україна – це група професіоналів, об’єднана спільною ідеєю і має за своїми плечима величезний досвід з виробництва воріт. Мета компанії – допомогти людям зробити їх життя зовнішній вигляд і зручні, виробляють сучасний продукт високої якості, яким гордяться.

ALV 2 ALV

Компанія ALV– один із сучасних виробників алюмінієвих в’їзних груп на території України. Алюмінієві розсувні, відкатні (розсувні, зсувні) ворота, хвіртки алюмінієві і огорожі з алюмінію ALV, поєднують в собі надійність, естетичність і природно довговічність. Суцільнотягнені алюмінієві профілі, що застосовуються у виробах компанії ALV, індивідуально розроблені конструкторами і виготовлені з алюмінієвого сплаву АД 31, 6063 і 6082. Алюмінієві профілі ALV проходять додаткову термічну обробку для міцності профілів. Для захисту алюмінієвого профілю від впливів навколишнього середовища, застосовується анодування, хімічна обробка і порошкове фарбування профілю.

Завдяки великій кількості різновидів алюмінієвих профілів, компанія ALV пропонує Вам різноманітні варіанти моделей, форм і заповнень в’їзних воріт, хвірток алюмінієвих і огорож з алюмінію. Також пропонує автоматичні ворота, укомплектовані автоматикою і електроприводами SOMFY.

logo 1 MV-lider

Приїжджаючи до Вас на об’єкт, MV-lider комплексно підходить до вирішення установки в’їзних і гаражних воріт, ролет і автоматики, при цьому несуть всі гарантійні зобов’язання.

Готові Вам запропонувати як стандартні, так і ексклюзивні варіанти виконання воріт виробництва. На власних виробничих потужностях з кожним місяцем покращують якість продукції та вигострюємо виробничі процеси, прагнучи до ідеалу. Монтажні бригади MV-lider мають величезний досвід установки конструкцій забезпечує якісний і “правильний” монтаж.

мв

Алютех

«АЛЮТЕХ» – великий виробничо-збутової холдинг з 25-річною історією. Один з лідерів ринку ролетних систем і секційних воріт в Західній і Східній Європі, провідний виробник алюмінієвих профільних систем на території СНД. Продукція «АЛЮТЕХ» – рольставні, автоматичні ворота для гаражів, заміських ділянок і промисловості.

Всі заводи «АЛЮТЕХ» оснащені автоматичними високотехнологічними виробничими лініями і складами, роботизованими виробничими комплексами, що дозволяє добитися максимальної точності при виготовленні продукції бренду і виключити ризики виникнення помилок.

DoorHan DoorHan

Група компаній DoorHan більше 20 років спеціалізується на виробництві всіх типів воріт, ролет, автоматики, складського обладнання, модульних конструкцій і тенто-мобільних укриттів. В даний час DoorHan займає одні з лідируючих позицій в своїх сегментах, стабільно розвивається і має широку дилерську мережу в Україні, Європі та країнах СНД.

Купуючи продукцію DoorHan у офіційних дилерів і учасників DoorHan World Family Club, ви можете бути впевнені в її оригінальності і високому рівні якості. Асортимент продукції DoorHan дозволяє ефективно реалізовувати будь-який проект з облаштування приватних, комерційних, промислових або сільськогосподарських об’єктів.

дур

лайн Комфорт лайн

Сomfort Line ріже і збирає ролети на власному виробництві, щоб забезпечити високу швидкість і кращий сервіс для України.

Виробляють і продають ролети для:

  • вікон;
  • дверей;
  • вітрин;
  • гаражів.

В асортименті у компанії Комфорт лайн – 3 типу профілю різних кольорів і будь-якого розміру:

  • Антивандальний, пенозаполненний. Профіль з підвищеним термозахистом. Взимку тепловтрати будуть нижче на 4-6%, а влітку може бути прохолодніше до 9 градусів.
  • Екструдований. Профіль з підвищеним захистом від злому. Ідеально підходить тим, чия головна мета – безпека.
  • Решітчастий. Проглядається профіль. Часто використовують для вітрин, виготовляється з міцного, екструдованого алюмінію.
гараж

24 Ворота 24

ВИРОБНИЧО ТОРГІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ТОВ “ВОРОТА 24” сьогодні – це команда професіоналів забезпечує оперативну і якісну роботу з виробництва і збірці, підбору і консультації, продажу та оформлення, доставки та встановлення комірних систем, дверних і віконних конструкцій найрізноманітнішого профілю. Салони воріт розташовані в містах Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпро, Івано-Франківськ, Рівне, Запоріжжя, Херсон, Вінниця, Чернівці, Миколаїв, Чернігів. Доставляють і встановлюють автоматичні ворота по всій території України з гарантією і сервісним обслуговуванням протягом 5 років.

У цеху компанії ворота виготовляються за індивідуальними розмірами з застосуванням сучасних матеріалів – сендвіч-панелі, оцинкована сталь, дерево, кування, профнастил. У фарбувальному цеху конструкції перероблюють високу антикорозійну стійкість. Збірка ролет та воріт можлива з додатковими опціями – врізна хвіртка, вікна, декоративні та ковані елементи.

24

Ламелі виробництва заводу “Мехбуд” використовуються для зашивання воріт і хвірток. Обов’язковим підтвердженням того, що ваші ворота зашиті ламелями заводу “Мехбуд” є наявність фірмової бирки на ламелі!

24
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі