ТОП виробників і постачальників вуличного освітлення в Києві
13 Жовтня, 2021
278  

ТОП виробників і постачальників вуличного освітлення в Києві

Вуличне освітлення – це сучасна необхідність. При монтажі і реорганізації вуличних систем освітлення потрібно передбачити оперативність управління джерелами світла, контроль ступеня освітленості і забезпечення електричної безпеки. Важливі також рівень споживання електроенергії та світлове забруднення, яке викликає погіршення самопочуття людини і погано відбивається на оточуючих фауні і флорі. Щоб знизити негативний вплив, потрібно виключити розсіювання потоків світла і «підсвічування неба» і дотримуватися норм освітленості.

  1. STOLB
  2. TeamProject
  3. ЛЕД-ЕФЕКТ
  4. Blagoust
  5. ITW SYSTEMS
  6. Гіпрон
  7. Євро Райз
  8. ROSA
  9. LEDVIS
  10. PRO BRIGHT LIGHT
tmb_307926_103511

Stolb Stolb

Пропонують увазі своїх клієнтів LED-лампи, підстави, кріплення і інші аксесуари для створення вуличного, паркового, тунельного і промислового освітлення. Команда магазину здійснює офіційне представництво Europoles, Valmont, TM Rosa, Schréder, Elmonter.

Вуличні світильники і аксесуари від виробників дозволяють створювати затишні SMART-простору в будь-якому місті. Їх надійний і швидкий монтаж ви завжди можете довірити сертифікованим монтажникам компанії. Всі працівники є професіоналами своєї справи з усіма необхідними технічними допусками. Крім знань, вони мають у своєму розпорядженні необхідними інструментами для проведення освітлення на вулицях. Фахівці Stolb здійснюють монтаж і установку будь-якої складності в будь-яких умовах: на заводах, в парках, тунелях і т.д.

DCIM100MEDIADJI_0147.JPG

TeamProjectTeamProject

Компанія «TeamProject» надає повний комплекс послуг зовнішнього освітлення. Проекти освітлення виглядають як стильне дизайнерське рішення днем і створюють гарну, безпечну атмосферу в темний час доби! Роблять Ваш ландшафтний дизайн унікальним, встановивши першокласну систему зовнішнього освітлення, яка висвітлить всі елементи вашого двору і підкреслить його красу з моменту заходу сонця.

Найбільш поширені запити в сфері освітлення:

  • Підвищення архітектурної краси будинку за допомогою акцентного освітлення;
  • Гірлянди для нічних заходів і розваг;
  • Освітлення біля басейну для тих, хто плаває пізно вночі;
  • Рішення для освітлення проходів і сходів для безпеки Вас і Ваших гостей;
  • Сяючий сад і ландшафтні інсталяції, які підкреслять вашу приголомшливу власність;
  • Навколишнє освітлення для терас і патіо для створення ідеального настрою.
  • Особливості та переваги зовнішнього освітлення
2

ЛЕД-ЕФЕКТ ЕФЕКТ

ЛЕД-ЕФЕКТ в УКРАЇНІ з 2013 року і є Українським виробничим проектом. З 2016 є членом «Асоціації виробників світлодіодної техніки України»

На власних заводах компанія здійснює повний цикл виробництва світлотехнічних виробів: розробка і передсерійні випробування, роботизований SMT монтаж, самостійне виготовлення корпусів, розсіювачів, збірка, випробування, конроль якості і упаковка. Компанія «ЛЕД-Ефект» використовує у виробництві світильників обладнання провідних виробників, тільки такого рівня, як Trumph (Німеччина), Salvanini (Італія), Monkivich (Польща), Advantis (США), Haas (США), Amada (Японія) та інших , визнаних провідних виробників виробничого обладнання.

Компанія «ЛЕД-Ефект» використовує тільки кращі світові бренди світлодіодів, такі як NICHIA (Японія), OSRAM (Німеччина), CREE (США). Продукція «ЛЕД-Ефект», сприяє розвитку енергоефективності економіки України.

3

Blagoust Blagoust

Компанія BLAGOUST довгі роки надає якісні вуличні меблі, дитячі та спортивні майданчики якості «ЛЮКС» на будь-який вік і смак, опори освітлення та освітлення в цілому для будь-якого типу споруд, індивідуальні вироби, від освітлення вулички до благоустрою житлових комплексів і парків «ПІД КЛЮЧ» .

Допоможуть Вам правильно створити проект електромереж, підбір освітлення для всіх існуючих типів і категорій будівель і об’єктів. Так само можуть проаналізувати проект який Вам підготували, можливо Вам внесли в проект тип кабелю або світильника який не підходить за призначенням і функціоналу. Можливо в проекті не врахували ті чи інші моменти які можуть спричинити за собою непотрібні і неприємні процедури. Так само ми можемо Вам автоматизувати і диспетчеризувати ту чи іншу систему освітлення та опалення що дозволить Вам максимально ефективно використовувати системи, а так само контролювати їх в будь-який момент і в будь-якому місці.

4

ITW SYSTEMS ITW SYSTEMS

ITW SYSTEMS спеціалізується на розробці і впровадженні комплексних проектних рішень в сфері енергоефективного світлодіодного освітлення для промислового, комерційного та муніципального секторів. З 2010 року допомагають мінімізувати витрати на електроенергію завдяки ефективним і безпечним для людини і природи систем світлодіодного освітлення. ITW SYSTEMS співпрацює як з мультинаціональними, так і c місцевими компаніями.

Чому ITW SYSTEMS?

  • Величезний досвід – більше 500 реалізованих світлотехнічних проектів
  • Власна розробка, проектування і виробництво
  • Індивідуальне рішення для кожного клієнта
  • Найнадійніший елементна база від провідних світових виробників
  • Оперативність і гнучкість виробництва
  • Гарантія 5 років (розширена гарантія 6 – 10 років)
  • Всі продукти відповідають вимогам українських і європейських стандартів CE і RoHS
5

Гіпрон

У 1999 році випущено перші моделі світильників для зовнішнього освітлення (вуличного, паркового, архітектурного) елітного класу. На сьогоднішній день світильники від компанії «Гіпрон» висвітлюють сотні котеджів, житлових і адміністративних комплексів, ландшафтні парки, площі, вулиці, санаторії, аквапарки по всій Україні, з однаковим успіхом прикрашають станцію столичного метро «Виставковий центр» та сільську вулицю.

Постійно підтримуються великі РЕЗЕРВИ ТОВАРІВ основної номенклатури на складах. У 2014 році побудовано 2 великі склади для готової продукції загальною площею понад 1200 квадратних метрів. Тепер значень складський запас дозволяє майже миттєво виконувати більшу частину стандартних замовлень і значно скорочувати терміни виготовлення нестандартної продукції. Інформація про резервах готової продукції щодня оновлюється на сайті компанії.

6

Євро РайзРайз

Компанія «Євро Райз» займається поставками опор і щогл освітлення вулично-дорожньої мережі, а також виготовленням конструкцій і деталей за індивідуальними кресленнями замовника.

Пропонують:

  • опори і щогли для зовнішнього освітлення
  • консольні світильники і прожектори (LED)
  • флагштоки
  • щогли освітлювальні
  • громовідводи
  • кронштейни та закладні деталі
  • запобіжні щитки
  • метизна продукція
7

ROSAROSA

Виробник створює продукцію, яка відповідає найвищим вимогам європейських стандартів. Так, хімічна лабораторія Rosa обладнана пристроями для вимірювання якості анодованих поверхонь, фарб і сплавів алюмінію. Наявні виробничі потужності дозволяють досліджувати стійкість матеріалів в різній агресивному середовищі. Проводиться аналіз механічної міцності. Спеціальний прилад під назвою гоніофотометр визначає фотометричні і електричні величини. Як результат, компанія Rosa пропонує вуличне освітлення з унікальними властивостями:

  • нетипові рішення, наприклад, стовпи, а також системи освітлення;
  • енергозберігаючу продукцію на основі LED-технологій;
  • алюмінієві конструкції в 20 відтінках.
8

LEDVISLEDVIS

Компанія промислового світлодіодного освітлення українського виробника вже більше 10 років на ринку, продовжує розвиватися.

З огляду на надійних перевірених комплектуючих (компаній «Seoul Semiconductor», «Cree», марок «MEAN WELL» і «Helvar»), високих технічних властивостей, рентабельних цін, освітлювальні прилади користуються повною довірою у клієнтів. За період існування понад 3 000 підприємств вирішили завдання з висвітлення.

Інженери – конструктори при проектуванні використовують високої якості складові, тому сміливо компанія дає гарантію до 5 років.

Відстеження технічних вимог до висвітлення, допомагає триматися прогресу.

9

PRO BRIGHT LIGHTPRO BRIGHT LIGHT

Компанія ТОВ “ПБЛ” розробляє і випускає світлодіодні світильники з 2010 року. У 2017 році був проведений ребрендинг. У ТОВ “ПБЛ” працює досвідчений інженерний колектив, кваліфіковані робітники, що мають багатий досвід в розробці та виробництві світлодіодних світильників.

PRO BRIGHT LIGHT налагодило випуск цілого ряду світлодіодних світильників різного призначення. Це офісні світильники, світильники для виробничих приміщень, вуличні світильники і прожектори, світильники для ЖКГ.

Для виробництва світильників застосовують тільки сучасні і якісні комплектуючі. Серед них світлодіоди Osram, Seoul, Cree. Блоки живлення Mean Well, PHILIPS. Для охолодження світлодіодів, в більшості випадків, застосовуються оригінальні алюмінієві профілі, виготовлені за нашими кресленнями.

PRO BRIGHT LIGHT
Элла
Про автора:

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі