ТОП сайтів, де можна знайти будівельних робітників
22 Грудня, 2023
1048  

ТОП сайтів, де можна знайти будівельних робітників

Вибір робітників для ремонту чи будівництва будинку – завдання не з легких. Звичайно найкраще при підборі персоналу орієнтуватися на відгуки знайомих та друзів і співпрацювати з перевіреними будівельниками, ну а якщо таких немає тоді вже варто прийти до допомоги Інтернету. І в цьому ми вирішили Вам допомогти зібрав для Вас вибірку сайтів де ви можете знайти  собі робітників або бригаду в різних будівельних напрямках.

Bobry.ua

Сайт служить помічником в пошуку будівельної бригади, майстрів для будівельних робіт або ремонту ✓ Найвигідніші … Топ працівники … Тут можна купити будматеріали, знайти працівників та  домовитися про ціну.
Якщо ви шукаєте роботу або її виконавців, виходить, ви зайшли на вірний  сайт! На порталі bobry.ua зібрана одна з найбільших баз фахівців з галузі будівництва, дизайну, проектування, виконання дрібних ремонтних робіт, озеленення, архітектури та інших професіоналів.
Тут ви знайдете роботу. Тут ви знайдете необхідних вам фахівців.

saitu-stroiteley

Stroimdom.com.ua

Сайт “Будуємо Дім” був створений в 2005 році, як авторська сторінка з докладною розповіддю про будівництво приватного будинку. На той момент часу знайти інформацію про подібне будівництво в Інтернеті було дуже складно і сайт швидко набув популярності.

Люди з України та інших країн активно спілкувалися на форумі. Швидше, ніж через два роки, сайт посів перше місце в більшості рейтингів України. І ось вже більше 10 років  є будівельним порталом номер один в Україні і входить  в десятку найбільш відвідуваних будівельних ресурсів СНД.

Унікальність даного проекту в тому, що ми об’єднуємо всіх забудовників, будівельників і продавців матеріалів та послуг, які хоч іноді заходять в Інтернет.

saitu-stroiteley

 Rabotniki.UA

Проект Rabotniki.UA був створений в 2013 році під торговою маркою “Всі працівники” і дуже швидко став найвідомішим і популярним сайтом серед будівельників і замовників України. Вже до кінця першого року діяльності сайту, наша база будівельників досягла 5 тисяч осіб і продовжувала стрімко зростати. У період 2014 – 2015 року наша команда займалася детальною оптимізацією функцій сайту для задоволення всіх технічних та  організаційних потреб користувачів. Ми хотіли, щоб наш сервіс став дійсно самим зручним та  простим на ринку.

З 2015 року ми “повільно і наполегливо” нарощували нашу базу користувачів, не вдаючись до хитрощів . Наш команда хотіла, створити сайт зі “справжньою та живою” клієнтською базою, тому обраний нами шлях був довгим і складним, але в підсумку зараз всі майстри і будівельники на нашому сайті є активними і постійними користувачами

Користуватися послугами сайту дуже просто – Ви створюєте тендер на будівельні роботи або тендер по ремонту квартири, а далі майстри самі знайдуть Вас і запропонують свої послуги.

Все зручно та  просто! До того ж будівельні тендери кращий спосіб отримати мінімальну ціну.

Також на www.rabotniki.ua Ви зможете знайти розцінки на ремонт квартир та  ціни на будівництво, переглянути портфоліо з уже існуючими роботами майстрів необхідного вам профілю.

saitu-stroiteley

«Будмісто»

Ви будуєте будинок? Робите ремонт? Хочете поміняти вікна або сантехніку? Проект “БудМісто” до Вашіх послуг.
Додайте замовлення на виконання робіт у нас на платформі та отримаєте безкоштовний доступ до майстрів у Вашому регіоні.
Вам більше не доведеться нескінченно шукати фахівців, фахівці самі знайдуть Вас.
Ви бажаєте, що б Ваше будівництво було комфортним, та виключаючим  конфліктні ситуації. Фахівці «Будмісто» нададуть Вам всі можливості, щоб виключити найменші непорозуміння з боку замовника та забудовника. Залишиться тільки обрати кращого.

saitu-stroiteley

Строй Заказ

Будівельний сайт stroyzkaz дуже зручний для кожного, хто бажає незабаром знайти підходящого майстра або ж заявити про те, що вміє робити сам. Будівельні послуги оголошення  розкажуть всім про ваші навички  або побажання. Ви можете на сайті дізнатися вартість будівельних послуг щоб не турбувати виконавця даремно, якщо ціни на будівельні послуги вас не влаштовують.
Ви заощадите час виконавця, а також збережетє  свій, так функціонал сервісу дуже зручний, і ви можете за пару хвилин знайти майстра який вам потрібен, хто бажає вам надати послуги виконання будівельних робіт за помірною для вас ціною.

saitu-stroiteley

МАСТЕРА UA

Будівельні тендери

Кожен, хто робить ремонт або будує будинок стикається з проблемою пошуку будівельників, будівельних бригад або компаній. На пошук виконавців йде багато часу. Завдання ускладнюється, якщо Вам потрібно рішення комплексних завдань і потрібно шукати відразу кілька майстрів різної спеціалізації. Після того, коли потрібні майстри знайдені, виникають наступні питання: як обрати кращих, як порівняти ціни. Для вирішення всіх цих завдань створений  майданчик, для розміщення будівельних тендерів.

Будівельні тендери – це ефективна форма пошуку виконавців на ремонтно-будівельні роботи. Замовник може обрати виконавця на конкурсній основі, порівняти ціни, почитати відгуки.

Будівельні тендери – це можливість підібрати професійну команду майстрів для вирішення комплексних завдань: будівництво будинку, комплексний ремонт квартири.

Як розмістити будівельний тендер на сайті МАЙСТРА UA?

Створити замовлення на ремонтно-будівельні роботи може кожен без обмежень на безкоштовній основі. Всі будівельні тендери розміщені у відповідних категоріях і прив’язані до регіону, що робить пошук зручнішим  та  еффектівнішим. Розміщуйте   Ваші замовлення на МАЙСТР UA та обирайте відповідних майстрів, бригади та  компанії

saitu-stroiteley

«ДомСтрой»

Якщо ви плануєте капітальний або косметичний ремонт, шукаєте необхідні будматеріали або команду фахівців, які швидко і якісно здійснять всі необхідні роботи – тоді ласкаво просимо на будівельний сайт “Домстрой”! Будівельний портал «Домстрой» – це унікальний  онлайн-майданчик, створений  спеціально для того, щоб полегшити життя всім тим, хто задумав змінити оточення та втілити мрію про ідеальний інтер’єр в реальність.
Високоякісні товари від провідних вітчизняних та  зарубіжних брендів, готові рішення і базова продукція, побутова техніка і оснащення для різних кімнат – все це і навіть більше того, зібрано в одному єдиному місці та завжди у вас під рукою. Детальніше: https://dom-stroy.kiev.ua/

saitu-stroiteley

Kabanchik.ua 

Kabanchik.ua – онлайн сервіс пошуку приватних фахівців для вирішення побутових та  бізнес задач. Майданчик об’єднує замовників послуг, яким необхідно виконати будь-яку роботу, і компетентних виконавців, які шукають підробіток або додатковий заробіток.

Історія і досягнення проекту

Сервіс був запущений у вересні 2012 року двома молодими підприємцями Романом Кірігетовим та  Олександром Юр’євим. В даний момент сервіс працює у всіх великих містах України, а також в Білорусі, Росії та Казахстані.

Проект був високо оцінений багатьма експертами ІТ індустрії та  багаторазово перемагав у конкурсах і спеціальних номінаціях: The Best Consumer Startup 2013, перемога в Битві проектів, один з кращих проектів соціального бізнесу, спецпремія “За створення бізнесу майбутнього” та ін.

saitu-stroiteley

OLX.ua

Послуги будівельних компаній та приватних бригад будівельників. Кращі ціни на ремонтно-будівельні роботи на OLX.ua. Одна з найбільш відвідуваних дощок в Україні.
OLX – сервіс оголошень №1 в Україні. Перше оголошення на українському сервісі було опубліковано 3 березня 2006 року – тоді майданчик працював  під брендом Slando. З вересня 2014 року ресурс працює під брендом OLX і є частиною міжнародної мережі майданчиків оголошень OLX. Щомісяця українська база сервісу OLX поповнюється більш ніж на 3 млн. Нових пропозицій. В середньому нове оголошення публікується кожну секунду. Сервіс входить в топ-10 найпопулярніших ресурсів серед українців за даними компанії Gemius. Кожен другий інтернет-користувач з України відвідує OLX мінімум один раз на місяць.

saitu-stroiteley

Prom.ua 

Prom.ua – найбільший торговельний майданчик України з величезною  кількістю пропозицій будівельників з усієї країни.

Тут покупці забезпечені комфортним, доступним та  безпечним онлайн-шопінгом.

Тут продавці отримують все необхідне для старту і зростання інтернет-продажів.

Послуги ЮА

На сайті «Послуги ЮА» кожен замовник може швидко знайти та замовити у режимі онлайн послуги кваліфікованих майстрів для виконання різних видів робіт, не залишаючи свій будинок.

Будь-який замовник має можливість скористатися такими перевагами сервісу:

  • швидкий пошук відповідного виконавця (приватних майстрів, бригад та компаній по всій Україні);
  • вільний доступ до контактних даних майстрів, які погодились на замовлення;
  • підтримка клієнтів;
  • виконання замовлення за попередньо встановленою на сайті ціною.

Багато клієнтів вже залишили позитивні відгуки про виконавців та оцінили майстрів за такими критеріями, як: доступність для зв’язку; чемність; дотримання термінів виконання; пунктуальність; точність оцінки вартості послуг; професіоналізм.

Замовити майстра у Львові, Києві чи Одесі можна прямо зараз, залишивши заявку на замовлення Майстра на сайті, або скористатися формою швидкого пошуку робітників.

1 3

Пошук Майстра

Як працює портал Пошук Майстра?

  • Ви шукаєте майстра у потрібній рубриці або розміщуєте завдання;
  • Після цього Ви отримаєте від майстрів порталу пропозиції до Вашого завдання;
  • У Вас з’явиться можливість порівняти ціни, рейтинг, відгуки та обрати найкращого майстра;
  • Майстер або бригада майстрів, яких Ви обрали, розпочнуть виконання завдання.
2 3

Omastere

Рано чи пізно приходить усвідомлення того, що ремонт квартири, ціна якого часом зашкалює, відкладати просто неможливо. Тому виникають питання щодо процесу, матеріалів та підготовки до ремонту. Адже можна дозволити все набагато простіше! Так, цілком вірно, ремонт житла може відбуватися без споконвічних скандалів, походів за будматеріалами та спроб приховати свої невдачі за місткою шафою або горщиком з геранню. Для цього досить просто звернутися до будівельної біржі Omastere.com.ua (колишній rabotnik.kiev.ua). І тоді будьте впевнені, Ваш ремонт квартир під ключ пройде без сучка та задирки.

Якщо ж вас турбує надійність наданої послуги, то варто відзначити той факт, що при підборі працівників через сайт укладається договір, на підставі якого вони працюють. Це вигідно для обох сторін, тому що ви отримуєте гарантію того, що ваш ремонт буде закінчено в певний рядок, а працівники отримують гарантію того, що їх праці наприкінці все ж таки будуть оплачені та залишені відгуки.

3 5

Jamaster

Сервіс з пошуку майстрів “Я майстер” створений для того, щоб клієнти та фахівці могли легко знайти один одного.

Тепер замовити майстра додому стало набагато легше не потрібно питати знайомих, а чи знають вони когось, хто “вміє ремонтувати”, шукати оголошення в газетах і на дошках оголошень і впускати до будинку незнайому людину.

Спеціалісти “Я майстер” проходять верифікацію, ви можете переглянути їх роботи, рейтинг на сайті та відгуки інших клієнтів.

4 4

Todo Home

Todo Home – онлайн сервіс пошуку приватних фахівців для вирішення побутових та бізнес задач. Майданчик об’єднує замовників послуг, яким необхідно виконати будь-яку роботу, та компетентних фахівців, які шукають підробіток або додатковий заробіток.

Платформа неодноразово отримувала позитивні відгуки від багатьох фахівців у сфері інформаційних технологій, а також майстрів та будівельників для яких дана платформа є майданчиком для додаткового заробітку.

Todo Home (2)

DOMER

Domer – компанія з технічного обслуговування приміщень житлового та нежитлового призначення.

Domer – найкращий вибір, тому що:

  • команда власних спеціалістів;
  • несуть відповідальність за всі виконані роботи на рівні підприємства;
  • надають попередній розрахунок вартості Вашого завдання;
  • цінують час і тому доставляють матеріали та виконуємо роботи без запізнень.

Подати завдання або терміново викликати майстра найзручніше з Domer!

domer

FLAGMA

Українська дошка оголошень Flagma.ua працює на ринку інтернет-послуг понад 20 років. За цей час кількість безкоштовних оголошень на ресурсі наблизилась до 5 000 000. У загальному каталозі розміщено пропозиції товарів та послуг, купити/продати в роздріб та гуртом. Пошук будівельників, співробітників, вантажів, машин для перевезення та багато іншого. Подати оголошення безкоштовно в Україні, отримати доступ до особистого кабінету можна за кілька хвилин.

flagma

Важливо пам’ятати, що прийнявши рішення співпрацювати з будівельними робочими важливо мати:

  • Проект і кошторис витрат по будівництву. Дякуючи  цим документам процес витрат стає прозорим
  • Технічний нагляд або компетенцію та розуміння розрахункової частини виступаючих гарантією якості робіт, довговічності та  надійності реалізованого проекту
  • Стресостійкість, сталеві нерви та час. Адже потрібно буде самому занурюватися в усі технічні деталі, стежити за своєчасним виконанням робіт та  грамотно  організовувати всі процеси.
author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі