ТОП виробників цегли в Україні
6 Липня, 2022
658  

ТОП виробників цегли в Україні

Цеглу використовували ще тисячі років тому. За цей час технологія її виготовлення не зазнала особливих змін, однак сучасне обладнання і технічний прогрес дозволили автоматизувати виробництво, завдяки чому цегла стала ще більш якісною з точною геометрією параметрів.

Літос

«Літос» – компанія, що випускає високоякісну облицювальну цеглу і плитку. «Літос» працює на ринку України з 2001 року, і включає в себе гірничодобувне підприємство, два заводи з випуску цегли і плитки, а також ряд супутних виробництв.

Продукція компанії «Літос» займає лідируючі позиції в Україні, постачається в Росію, Казахстан, Азербайджан і країни Балтії. Вся продукція «Літос груп» відповідає ДСТУ Б.В.2.7.-7-94, має національний сертифікат в системі УкрСЕПРО, відповідає стандартам міжнародної системи якості продукції ISO 9001: 2000.

1

LAND BRICKLAND BRICK

Виготовляють якісну облицювальну гіперпрессовану цеглу, яка давно заслужила довіру українців. Із цегли LAND BRICK побудовані тисячі будинків і споруд різного типу. Впровадили інноваційні технології, щоб клієнти могли отримати будівельний продукт високої якості.

Компанія здійснює відвантаження цегли по всій території України. Для зручності клієнтів створили дилерську мережу в різних областях країни, щоб було зручно вибрати цеглу на місці.

LAND BRICK

ДЗБМ

Більшість будівель і споруд, житлових масивів м. Дніпропетровська було побудовано з цегли від заводу ДЗБМ. За час роботи заводу було випущено більше 7 млрд цегли.

Діяльність колективу підприємства неодноразово відзначалася урядом України, багато співробітників нагороджені орденами і медалями за сумлінну працю. В даний час, після проведеної реконструкції, завод є одним з найбільших підприємств в Україні з випуску лицьового, рядового силікатної цегли, комовой і гідратного вапна, силікатної маси, а також газобетону.

Для виробництва силікатної цегли на підприємстві встановлено німецьке обладнання, що виділяє нашу продукцію на ринку, завдяки поліпшеним геометричним властивостям і більш високою міцністю.

ДЗБМ йде в ногу з часом, впроваджуючи нові технології, що задовольняють попит сучасного споживача. Уже з 2014 року запущена лінія по виробництву кольорового облицювальня цегли.

ДЗСМ

Євротон

Продукція ТМ «Євротон» виробляється на «Роздільський керамічний завод» (Львівська область). Вперше в Україні розпочато випуск конкурентно-спроможної продукції за новітньою технологією на сучасному обладнанні провідних німецьких фірм «Lingl» (Лінгл) і «Rieter» (Рітер) з високим рівнем автоматизації, контролю та управління технологічним процесом на всіх стадіях виробництва.

Переваги цегли від Євротон:

  • унікальна пропозиція на ринку стінових матеріалів, яке за експлуатаційними властивостями і зовнішнім виглядом не має аналогів українського виробництва при оптимальному співвідношенні ціни і якості;
  • висока міцність і витривалість клінкерної та лицьової керамічної цегли, що особливо важливо при висотному будівництві;
  • відсутність в керамічній цеглі штучних барвників, використання високоякісної, екологічно чистої сировини.
Евротон

Керамейя

Сьогодні Керамейя – це успішне підприємство, яке динамічно розвивається і стає лідером ринку будівельних керамічних матеріалів в Україні, розширює експортні ринки, отримуючи все більшу популярність і визнання. За кілька років, з моменту виходу продукції на ринок, Керамейя не тільки потіснила імпортну продукцію з вітчизняного ринку, а й стало експортоорієнтованим. Частка експорту в обсязі реалізації підприємства сягає до 40 відсотків і має тенденцію до подальшого зростання.

Виробництвом освоєна нова продукція – цегла під імітацію soft-mud, розширили лінійку офактурених поверхонь клінкеру. Підприємство значно зменшило споживання природного газу за рахунок впровадження енергозберігаючих технологій і переходу на твердотеплавні котли.

Керамейя

СБК

На сьогоднішній день 99,8% продукції заводу складає лицьова керамічна цегла. Виробництво оснащене сучасним високотехнологічним обладнанням німецьких, французьких та італійських виробників. На виробництві впроваджена Система управління якістю ISО 9001: 2000, сертифікована Органом сертифікації систем якості “Приріст” в трьох системах: системі сертифікації «УкрСЕПРО», Міжнародного об’єднання «СовАсК», Німецького товариства з акредитації TQA.

У 2007 році компанією СБК за підтримки ЄБРР, розпочато масштабну двоетапну модернізацію підприємства, яка була завершена в 2010р.

СБК

Фагот

Цегельний завод Фагот більше 24 років є лідером у виробництві облицювальної цегли і плитки в Україні та країнах СНД.

На заводі впроваджена автоматична система управління і використовується унікальне обладнання власної розробки. Підприємство має власну сировинну базу, де видобувається високоякісний вапняк-черепашник.

Завод виробляє більше 700 видів цегли і плитки. Щоб виконувати замовлення клієнтів в максимально стислі терміни, в будь-якому обсязі і асортименті, зберігають більше 10 000 000 одиниць готової продукції. Унікальна технологія механічного відколу дозволяє отримати неповторну фактуру кожної цеглини, чого не можна домогтися, використовуючи інші технології, наприклад, пресування або лиття. Кладка з такої цегли відрізняється рельєфністю і неповторністю.

фагот

Брик Сілта Брік

Завод облицювальних матеріалів Сілта-Брік знаходиться в м Дніпро і реалізує свою продукцію самостійно або через дилерську мережу по всій території України. Облицювальні матеріали Сілта-Брік виготовляється за технологією вібропресування на обладнанні Besser (США). Весь процес виробництва строго контролюється на кожному етапі, а готові вироби проходять необхідну сертифікацію, тому ви отримуєте продукцію гарантовано високої якості.

1 Біла Церква

Білоцерківський цегельний завод – виробляє керамічну лицьову і клінкерну цеглу. Підприємство оснащене сучасним обладнанням, має випробувальну лабораторію, забезпечене високопрофесійними кадрами, постійно працює над удосконаленням технологічного процесу, залучаючи провідних вітчизняних і зарубіжних фахівців.

Білоцерківський цегельний завод – переможець регіонального конкурсу «100 кращих товарів України». Підприємство продовжує кращі традиції виробників керамічної цегли, поступово відходячи від рядової цегли в лицьову керамічну.

бц
author
Anetzel
Про автора:

Маркетолог предприятия “Мехбуд”. Квалифицированный эксперт по общению с клиентами и партнерами. Всегда готова к общению и сотрудничеству.

Детальніше
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі